ΖΩΔΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Ζώδια Εβδομάδας: Γκρίνιες, ξεσπάσματα και ξενύχτια

Μάθε τι σου επιφυλάσσει αυτή η εβδομάδα με βάση το ζώδιό σου!
AstroGirl
Ζώδια Εβδομάδας: Γκρίνιες, ξεσπάσματα και ξενύχτια
Nextweb Studio

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κριός

Αυτή την εβδομάδα, σταματήστε να παλεύετε τόσο σκληρά για την προσοχή. Εάν κάποιος είναι άξιος της αγάπης σας, θα ανέβει στα πρότυπά σας και θα δει την αξία σας από την αρχή. Αν πρέπει να τους πείσεις γιατί αξίζεις να αγαπίεσαι, τότε ίσως να μη σου αξίζουν.

Ταύρος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αυτή την εβδομάδα, σταματήστε να απομονώνεστε γιατί υποθέτετε ότι οι άλλοι δεν θέλουν να κάνουν τίποτα μαζί σας. Δε θέλετε οι ανασφάλειές σας να σας πείσουν να κλειστείτε στον εαυτό σας και να καταλήξετε να πληγώνετε ανθρώπους με το να είστε πολύ απόμακροι. Οι άνθρωποι σας θέλουν κοντά είτε το πιστεύετε είτε όχι.

Δίδυμοι

Αυτή την εβδομάδα, σταματήστε να μιλάτε για τα λάθη σας, τις αμήχανες στιγμές σας, τις ενοχλητικές συζητήσεις σας. Κανείς άλλος δεν εστιάζει σε αυτά τα λάθη όσο εσείς. Οι περισσότεροι μάλλον δεν το προσέχουν καν. Είστε ο μόνος που εξακολουθεί να νοιάζεται, οπότε σταματήστε το.

Καρκίνος

Αυτή την εβδομάδα, σταματήστε να νιώθετε ένοχοι που δίνετε προτεραιότητα στον εαυτό σας. Δεν υπάρχετε για να ευχαριστείτε τους άλλους. Δεν υπάρχει τίποτα κακό στο να βάζετε τον εαυτό σας πρώτο, να παίρνετε αποφάσεις που είναι καλύτερες για εσάς μακροπρόθεσμα.

Λέων

Αυτή την εβδομάδα, σταματήστε να δίνετε την καρδιά σας σε άτομα που σαφώς δεν θα μπορούσαν να ενδιαφέρονται λιγότερο για τα συναισθήματά σας. Δικαιούστε τα συναισθήματά σας — αλλά καλύτερα να τα μοιράζεστε με άτομα που θα σας φέρονται σωστά. Άνθρωποι που θέλουν πραγματικά να σας βλέπουν ευτυχισμένη.

Παρθένος

Αυτή την εβδομάδα, σταματήστε να παίρνετε τους πάντες στα σοβαρά. Σταματήστε αυτόματα να υποθέτετε ότι εννοούν αυτό που λένε. Δώστε μεγαλύτερη προσοχή στις πράξεις τους γιατί ο καθένας μπορεί να πει το σωστό. Αυτό που έχει σημασία είναι αν θα τηρήσουν τις υποσχέσεις τους και θα κάνουν αυτό που ισχυρίζονται ότι θα κάνουν.

Ζυγός

Αυτή την εβδομάδα, σταματήστε να υποθέτετε ότι όλοι έχουν την ίδια καρδιά με εσάς. Μερικοί άνθρωποι θα σας πληγώσουν ξανά και ξανά αν συνεχίσετε να τους αφήνετε. Πρέπει να φύγετε, ακόμα κι αν έχουν τη δυνατότητα να αλλάξουν. Οι δυνατότητές τους δεν έχουν σημασία. Οι πράξεις τους έχουν.

Σκορπιός

Αυτή την εβδομάδα, σταματήστε να σκέφτεστε δέκα βήματα μπροστά. Ναι, είναι σημαντικό να έχετε ένα γενικό σχέδιο για το μέλλον σας, αλλά δεν χρειάζεται να σκέφτεστε υπερβολικά κάθε μικρό πράγμα. Οι απρόβλεπτες στιγμές μπορούν και θα συμβούν, επομένως τα σχέδιά σας δεν θα πάνε ποτέ ακριβώς όπως ελπίζατε.

Τοξότης

Αυτή την εβδομάδα, σταματήστε να ανταγωνίζεστε για τον έρωτα. Ο κατάλληλος άνθρωπος δεν θα σας βάλει σε σύγκριση με κάποιον άλλον. Δεν θα σας κάνει να πολεμήσετε για την καρδιά του. Αξίζετε κάποιον που θέλει μόνο εσάς. Κάποιον που δεν σας κάνει ποτέ να νιώθετε ότι είτε σε έναν διαγωνισμό.

Αιγόκερως

Αυτή την εβδομάδα, σταματήστε να εργάζεστε όταν πρόκειται να ξεκουραστείτε. Μην κάνετε επιπλέον πράγματα και καίτε τον εαυτό σας. Στο τέλος της ημέρας, αποδεχτείτε ότι έχετε κάνει αρκετά και αξίζετε να ξεκουραστείτε. Δεν χρειάζεται κάθε ελεύθερη στιγμή να είναι απασχολημένη με δουλειά.

Υδροχόος

Αυτή την εβδομάδα, σταματήστε να περιμένετε την κατάλληλη στιγμή για να κάνετε την κίνησή σας. Ο συγχρονισμός δεν πρόκειται ποτέ να υπάρξει χίλια τοις εκατό. Θα έχετε πάντα μια δικαιολογία να συνεχίσετε να περιμένετε, αν το αφήσετε. Μην αφήνετε τον εαυτό σας λοιπόν.

Ιχθύς

Αυτή την εβδομάδα, σταματήστε να προσποιείστε ότι είστε ευχαριστημένοι με το ελάχιστο. Αν κάποιος πληγώνει τα συναισθήματά σας ή απλά δεν καταβάλλει αρκετή προσπάθεια, συζητήστε το μαζί του. Επιτρέπεται να αναφέρετε τα παράπονά σας. Επιτρέπεται να ζητήσετε περισσότερα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
23 / position1: 26 / position2: 320
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb