ΝΥΧΙΑ

Ποιος είναι ο κανόνας 90 ‑ 10 που θα σε βοηθήσει να αποκτήσεις το σχήμα νυχιών που θες

Πόσο εύκολο είναι να το κάνεις;
Γράφει η ΛΟΥΚΙΑ ΣΑΝΙΔΑ
Ποιος είναι ο κανόνας 90 ‑ 10 που θα σε βοηθήσει να αποκτήσεις το σχήμα νυχιών που θες
@betina_goldstein

Υπάρχει ένας πολύ εύκολος τρόπος για να αποκτήσεις ακριβώς το σχήμα νυχιών που θέλεις; Κάποιοι λένε ότι υπάρχει και είναι ο κανόνας 90-10. Τι είναι αυτό;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κάθε φορά που πηγαίνεις για το καθιερωμένο μανικιούρ σκέφτεσαι πώς θα κάνεις τα νύχια σου. Κι όμως, δεν έχει σημασία μόνο το χρώμα και τα σχέδια, αλλά και το σχήμα τους και το μήκος. Δημοφιλή είναι το τετράγωνο, οι στρογγυλεμένες άκρες, το οβάλ, το almond, αλλά και πιο μυτερά και μακριά.

Υπάρχει και το ενδεχόμενο να κάνεις το μανικιούρ μόνη σου στο σπίτι. Αν το χεις, τότε θα σου χρησιμεύσουν τα tips για το σωστό σχήμα νυχιών. Εξάλλου, αυτό μπορεί να αναδείξει και το χρώμα, αλλά και το χέρι σου. 

Ποιος είναι ο κανόνας 90-10

Οι επαγγελματίες είναι εξοικειωμένοι με τον κανόνα 90-10. Ωστόσο, έγινε ακόμα πιο γωνστός όχι μόνο σε όλες τις μανικιουρίστ, αλλά και στον υπόλοιπο κόσμο. Τι διαφορά έχει από το κλασικό λιμάρισμα; Πιο συγκεκριμένα, το 90% της διαμόρφωσης του σχήματις γίνεται με το νυχοκόπτη- πενσάκι και το 10% με τη λίμα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Betina R. Goldstein (@betina_goldstein)

Αν έχεις προσέξει, στο nail salon το εφαρμόζουν σε μεγάλο βαθμό, ανάλογα και με το πόσο μακριά είναι ήδη τα νύχια σου. Σύμφωνα με τους ειδικούς, προτιμότερο είναι να χρησιμοποιήσεις το πενσάκι που έχει ίσια άκρη και όχι τον παραδοσιακό νυχοκόπτη που είναι κυρτός. Η ίσια άκρη, σου επιτρέπει σιγά σιγά να φτιάξεις μόνη σου το σχήμα του νυχιού. Τα κοψίματα είναι πιο “καθαρά” και πιο σωστά. 

Ωστόσο, το ιδανικό είναι να έχεις σκεφτεί από πριν πιο είναι το σχήμα που θες να πετύχεις και να τα κόψεις πολύ σιγά και πολύ προσεκτικά. Στην συνέχεια, πάρε τη λίμα και επίσης με μικρές και προσεκτικές κινήσεις, τελειοποίησε το σχήμα και τυχόν περισσέυματα. Έτσι, θα είσαι έτοιμη να τα βάψεις και να έχεις το μανικιούρ που επιθυμείς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
0 / position1: 0 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb