ΝΥΧΙΑ

Shellac VS Ακρυλικό μανικιούρ: Ποιο είναι το καλύτερο για σένα;

Και ποιες οι ομοιότητες;
Γράφει η ΛΟΥΚΙΑ ΣΑΝΙΔΑ
Shellac VS Ακρυλικό μανικιούρ: Ποιο είναι το καλύτερο για σένα;
@ovlux_official

Ξέρεις τι διαφορές έχουν το κλασικό ημιμόνιμο σε σχέση με το ακρυλικό μανικιούρ; Εσύ ποιο προτιμάς κάθε φορά που επισκέπτεσαι το nail salon; Δες σε τι μοιάζουν και σε τι όχι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όσο περνούν τα χρόνια, βλέπουμε μια τεράστια εξέλιξη στον τομέα των νυχιών. Υπάρχουν ακόμα περισσότερα υλικά, αλλά και τεχνικές, εργαλεία και σχέδια. Πλέον, δεν πηγαίνουμε να κάνουμε απλώς ένα μανικιούρ, αλλά πολύ πιο πολύπλοκες διαδικασίες, όπως η επιμήκυνση των νυχιών.

Το ημιμόνιμο που έχει γίνει και γνωστό ως Shellac, είναι πάρα πολύ δημοφιλές τα τελευταία χρόνια. Συμφέρει ειδικά το καλοκαίρι, που θέλουμε να κρατάει περισσότερο το μανικιούρ και το πεντικιούρ.

Shellac VS Ακρυλικό μανικιούρ: Τι διαφορά έχουν;

Σύμφωνα με ειδικούς, και τα δύο έχουν το κοινό ότι κρατάνε αρκετά. Ανάλογα με την ποιότητα των νυχιών και τον τρόπο ζωής, φαίνεται να έχουν διάρκεια γύρω στις 10-14 μέρες. Επιπλέον, είναι και τα δύο σχετικά παρόμοια όσον αφορά στα συστατικά. Τα συστατικά των ημιμόνιμων βερνικιών, είναι  προαναμεμιγμένα ακρυλικά και υφίστανται μια χημική αντίδραση μόλις σκληρυνθούν με μια λάμπα UV.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη BAMBOO NAILS & BEAUTY (@bamboo_nails_hillsborough)

Ωστόσο, λειτουργούν πολύ διαφορετικά στο νύχι. Το ακρυλικό είναι ένα παχύτερο, πιο συμπαγές. Πρόκειται για ένα υλικό που εδραιώνεται στην ουσία στο νύχι, χωρίς τη λάμπα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την επέκταση του νυχιού, αλλά και να καλύψει το φυσικό νύχι. 

Ενώ το shellac, λειτουργεί όπως το απλό βερνίκι νυχιών. Ωστόσο, απαιτεί τη χρήση λάμπας UV για να στεγνώσει. Βεβαίως, αν ψάχνεις ανθεκτικότητα και να μην ξεφλουδίζουν τα νύχια σου, οι ειδικοί προτείνουν τη χρήση του ακρυλικού. Ακόμη, αν θέλεις πιο μακριά νύχια και πολλά και περίτεχνα σχέδια, θα πρέπει και πάλι να το ζητήσεις. Ωστόσο, αν θέλεις να εξοικονομήσεις χρήματα και να κάνεις κάτι πιο απλό, δεν είναι απαραίτητο. Το shellac, θα κάνει αυτό ακριβώς που αναζητάς. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
0 / position1: 0 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb