ΜΑΛΛΙΑ

Πώς να μακρύνω γρήγορα τα μαλλιά μου: Όλο το TikTok έχει τρελαθεί με αυτό το tip

Πόσο συχνά πρέπει να το χρησιμοποιείς για να μακρύνουν τα μαλλιά σου;
Γράφει η ΛΟΥΚΙΑ ΣΑΝΙΔΑ
Πώς να μακρύνω γρήγορα τα μαλλιά μου: Όλο το TikTok έχει τρελαθεί με αυτό το tip
@negin_mirsalehi

Το νερό ρυζιού, εδώ και πάρα πολλά χρόνια, είναι στις πρώτες επιλογές όσων θέλουν να μακρύνουν τα μαλλιά τους. Τελευταία, έχει έρθει ξανά στην επικαιρότητα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το TikTok (hashtag #BeautyTok), μας έχει χαρίσει πολλές τάσεις ομορφιάς. Άλλες είναι καλές, άλλες παράξενες και άλλες φαίνεται να μην έχουν αποτελέσματα. Ωστόσο, το ρυζόνερο δεν είναι μια νέα συμβουλή των TikTokers, αλλά παλιά, σταθερή αξία. 

Πώς χρησιμοποιείται το ρυζόνερο για μακριά μαλλιά

Ειδικά όσες χάνουν μαλλιά, ή θέλουν να τα κάνουν πιο πυκνά, ή ακόμα και να τα μακρύνουν, το έχουν βάλει στη ρουτίνα τους. Το hashtag #ricewater έχει πάνω από 690,2 εκατομμύρια προβολές στα social media. Εκτός από τα μαλλιά, φαίνεται να βοηθά και στα νύχια, αφου ενισχύει και αυτά και τα πετσάκια. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη slowliving.hr (@slowliving.hr)

Πόσο συχνά πρέπει να χρησιμοποιείται στα μαλλιά; Η συνεπής χρήση, δεν σημαίνει συχνή χρήση, λένε οι ειδικοί. Αυτό είναι σημαντικό, καθώς η πάρα πολύ εντατική χρήση του ρυζόνερου, μπορεί να επιφέρει αντίθετα αποτελέσματα και τελικά να βλάψει το τριχωτό της κεφαλής. Ενδέχεται να προκαλέσει ακόμα και υπερβολική ξηρότητα. Έτσι, θα επιβραδυνθεί τελικά η ανάπτυξη των μαλλιών.

Επιπλέον, ειδικοί λένε ότι ίσως και να μην το χρειαζόμαστε καθόλου, αν τα μαλλιά μας είναι υγιή και ενυδατωμένα. Αν το χρειάζονται, τότε, 1-2 φορές την εβδομάδα το πολύ, φαίνεται να είναι μια χαρά. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
0 / position1: 0 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb