ΑΣΤΡΑ: ΘΕΜΑΤΑ & ΚΟΥΙΖ

Τα τρία ζώδια που θα καβγαδίσουν με το σύντροφό τους αυτό το ΣΚ

Δύσκολο τριήμερο για αυτά τα ζώδια!
AstroGirl
Τα τρία ζώδια που θα καβγαδίσουν με το σύντροφό τους αυτό το ΣΚ
Nextweb Studio

Οι καβγάδες στη σχέση είναι το...αλατοπίπερο; Όχι πάντα! Αυτά τα τρία ζώδια θα περάσουν δύσκολα αυτό το Σαββατοκύριακο, καθώς θα ρίξουν ομηρικό καβγά με το ταίρι τους!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αγαπητοί, τα νεύρα σας είναι λίγο τσιτωμένα τελευταία κι αυτό...βγαίνει προς τα έξω! Μία ασήμαντη αφορμή μπορεί να σας κάνει να εκραγείτε κι αυτό οφείλεται κυρίως στην κούρασή σας από τη δουλειά. Καλό είναι να μη φέρνουμε τα προβλήματα της δουλειάς στο σπίτι (και το αντίθετο!). Ένα ξέσπασμά σας, θα σταθεί αφορμή για να καβγαδίσετε με το έτερον ήμισυ, αλλά γρήγορα θα κοπάσει η καταιγίδα και όλα καλά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Εδώ που τα λέμε, η σχέση σας δεν πηγαίνει εδώ και καιρό πολύ καλά. Ζήλιες, μικροεκνευρισμοί κι εντάσεις που έχουν μαζευτεί σας κάνουν να αμφιβάλλετε για το τι είναι αυτό που σας προσφέρει αυτή η σχέση. Ένας άγριος καβγάς αυτό το ΣΚ, θα σας δώσει την απάντηση και τα πράγματα θα ξεκαθαρίσουν μια και καλή!

ΙΧΘΥΣ

Τα προβλήματα της σχέσης που έχουν συσσωρευτεί τόσο καιρό που δεν τα επιλύετε, θα ξεσπάσουν αυτές τις μέρες. Ένας ομηρικός καβγάς μεταξύ υμών και του συντρόφου σας θα καθορίσει το μέλλον αυτής της σχέσης. Είναι στο χέρι σας να ξεκαθαρίσετε την κατάσταση και να κάνετε μια νέα, πιο σωστά δομημένη αρχή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
0 / position1: 0 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb