SKIN CARE

Η αντηλιακή σειρά της L’Erbolario προστατεύει τα κοράλλια

Προηγμένες φόρμουλες με σεβασμό στο περιβάλλον
Γράφει η MATINA KONTOY
Δημοσίευση ΜΑΙ 02, 2023
Η αντηλιακή σειρά της L’Erbolario προστατεύει τα κοράλλια

Αυθεντική Ιταλική περιποίηση για το καλοκαίρι! Η εμβληματική αντηλιακή σειρά της L’Erbolario καλύπτει όλη τη γκάμα αναγκών της επιδερμίδας κατά τη διάρκεια της έκθεσης στον ήλιο αλλά και μετά από αυτήν, μέσα από μία ολοκληρωμένη συλλογή προϊόντων που σέβονται την επιδερμίδα αλλά και το περιβάλλον.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τα προϊόντα αντηλιακής προστασίας της L’Erbolario είναι απαλλαγμένα από τα δυο επιβλαβή φίλτρα υπεριώδους ακτινοβολίας, Octinoxate και Oxybenzone, που απαγορεύονται βάσει της Συνθήκης για τα Κοράλλια της Χαβάης. Το κοράλλι, ένας υπέροχος και πολύχρωμος, υποβρύχιος οργανισμός, θα μπορούσε να κινδυνεύσει να εξαφανιστεί λόγω της δράσης των δύο αυτών φίλτρων υπεριώδους ακτινοβολίας.

Γιατί ξεχωρίζει η Αντηλιακή σειρά της L’Erbolario;

Όλα τα προϊόντα της L’Erbolario που διαθέτουν SPF είναι απαλλαγμένα από αυτά τα δύο φίλτρα UV. Η L'Erbolario προσφέρει αποτελεσματικά, υψηλής ποιότητας προϊόντα για να προστατεύσετε το δέρμα σας από τις βλαβερές συνέπειες του ήλιου και να αποκτήσετε μακρόχρονο, ομοιόμορφο μαύρισμα. Όλα τα προϊόντα της περιέχουν φυσικά παράγωγα συστατικά με μοναδικές ιδιότητες ενυδάτωσης, θρέψης και αναπλήρωσης.

Face Sun Cream Anti-age formula SPF 25

Aντηλιακή κρέμα αντιγηραντικής δράσης με Aloe Vera και Macadamia. Ανθεκτική στο νερό. Αυτή η αντηλιακή κρέμα με αντιγηραντική δράση είναι αφιερωμένη σε όσες και όσους αγαπούν τη χρυσή πινελιά του ήλιου στο πρόσωπό τους, αλλά θέλουν να αποτρέψουν τις αρνητικές επιπτώσεις στη νεανική εμφάνιση και την ποιότητα της επιδερμίδας τους.
Η Face Sun Cream Anti-age formula SPF 25 εξασφαλίζει ένα μεσαίο επίπεδο προστασίας, χάρη στην πλούσια περιεκτικότητά της σε φυσικά φίλτρα (αλόη, παράγωγα πίτουρου και ρυζιού). Η ενυδατική της σύνθεση βοηθά στην εξουδετέρωση της αφυδάτωσης (βούτυρο Karite, μακαδάμια, αλόη) και προσφέρει ένα καλό επίπεδο βιταμίνης Ε (έλαιο ρυζιού). Καταπολεμά τον σχηματισμό ρυτίδων και βοηθά στην αποφυγή κοκκινίσματος και ξεφλουδίσματος που προκαλούνται από τον άνεμο, τον ήλιο, το αλάτι και το χλώριο. 75ml, Π.Λ.Τ: 23,40 €

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Spray Solare Velo d'Estate SPF 50

Διάφανο αντηλιακό σπρέι για το σώμα με λάδι από φραγκόσυκο και χουρμά. Ανθεκτικό στο νερό. Ένα απολαυστικό διάφανο αντηλιακό σπρέι για το σώμα με SPF 50 για μέγιστη αντηλιακή προστασία. Ιδιαίτερα ανθεκτικό στο νερό, το Spray Solare Velo d'Estate Spf 50 περιέχει λάδι από φραγκόσυκο και χουρμά για άμεση θρέψη και ενυδάτωση. Όταν ψεκάζεται στην επιδερμίδα, πολλά μικρά σταγονίδια δημιουργούν ένα λεπτότατο φιλμ που αφήνει στο δέρμα - ακόμα και το πιο ευαίσθητο - μία ευχάριστη αίσθηση χωρίς κανένα ίχνος λιπαρότητας.
Χρήση: Ανακινήστε καλά πριν από κάθε χρήση. Απλώστε γενναιόδωρα το προϊόν στο σώμα πριν την έκθεση στον ήλιο και ανανεώστε συχνά κατά τη διάρκεια της ημέρας και μετά το μπάνιο. Αποφύγετε την επαφή με τα ρούχα. Δε χρησιμοποιείται σε παιδιά κάτω των 3 ετών.
Φόρμουλα με 97% συστατικά φυσικής προέλευσης
Χωρίς σιλικόνες, parabens και βαζελίνη 100ml, Π.Λ.Τ: 31,10 €
* Το υπόλοιπο ποσοστό συστατικών εγγυάται τη σταθερότητα και την ελκυστικότητα του προϊόντος.


Self-Tanning Cream Face and Body

Για εσάς που αναζητάτε φυσικό χρυσαφένιο χρώμα όλο τον χρόνο. Κρέμα μαυρίσματος με εφέ Golden tan, με χυμό μάνγκο, ερυθρόζη και βιολογικό ηλιέλαιο. Tι ωραία να μπορούμε να απολαύσουμε όλο τον χρόνο ένα φυσικό χρυσαφένιο χρώμα! Να λοιπόν μια πραγματικά αποτελεσματική κρέμα για μαύρισμα χωρίς ήλιο! Η προηγμένη, τελευταίας γενιάς, σύνθεση της Self-Tanning Cream Face & Body περιέχει δυο βιοτεχνολογικά συστατικά: την Υδροξυακετόνη και την Ερυθρουλόζη, που αντιδρούν με τα αμινοξέα της επιδερμίδας και προκαλούν σταδιακά το σκούρο χρώμα στο δέρμα. Χάρη στα πολύτιμα έλαια Ηλίανθου και Μπαμπασού, το χρώμα γίνεται ακόμα πιο όμορφο, χαρίζοντας στιλπνότητα και ελαστικότητα στην επιδερμίδα.
100ml, Π.Λ.Τ: 19,50 €
Χρήση: Απλώστε ομοιόμορφα στο πρόσωπο και το σώμα, προσέχοντας ιδιαίτερα τα σημεία της επιδερμίδας όπως αγκώνες, γόνατα και παλάμες. Χρησιμοποιήστε την κρέμα καθημερινά για να αυξήσετε σταδιακά το χρώμα έως το επιθυμητό αποτέλεσμα. Πλύνετε τα χέρια μετά από κάθε χρήση και αφήστε το προϊόν να απορροφηθεί για λίγα λεπτά πριν ντυθείτε ή μακιγιαριστείτε. Πριν την έκθεση στον ήλιο χρησιμοποιήστε αντηλιακό προϊόν με δείκτη προστασίας.
Φόρμουλα με 97% συστατικά φυσικής προέλευσης
Χωρίς σιλικόνες, parabens και βαζελίνη

After-sun Shower Gel

Αφρόλουτρο με καρότο και καρύδι για παρατεταμένο μαύρισμα. Αναπλαστικό και δροσιστικό στο τέλος μιας καυτής ημέρας. Ειδικά σχεδιασμένο για να συμβάλλει στη διατήρηση του μαυρίσματος, καθαρίζει την επιδερμίδα από αλάτι, άμμο, ιδρώτα και υπολείμματα αντηλιακών χωρίς όμως να απομακρύνει το πολυπόθητο tanned look μας.
Η καθαριστική βάση του After-sun Shower Gel αποτελείται από επιφανειοδραστικά συστατικά από Καρύδα και Βρώμη, αποτελεσματικά αλλά εξαιρετικά απαλά και με χαμηλό αφρισμό για να μην προκληθεί απολέπιση και απώλεια του μαυρίσματος. Αντίθετα, τα φυσικά εκχυλίσματα Καρυδιάς και Καρότου συνδυασμένα με ένα λιποαμινοξύ που επιμηκύνει το μαύρισμα, σταθεροποιούν και τονώνουν το χρώμα.
375ml, Π.Λ.Τ: 13,20 €
Αυτό το αφρόλουτρο είναι πολύτιμο ακόμα και όταν επιστρέψουμε στην καθημερινότητα της πόλης, αλλά θέλουμε να διατηρήσουμε όσο γίνεται περισσότερο το μαύρισμα και την ανάμνηση των διακοπών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
8 / position1: 848 / position2: 2075
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb