CELEBS

Όταν οι παπαράτσι τον τσάκωσαν με τη συμπρωταγωνίστριά του, χάλασε για πάντα τη φήμη του

Τι έγραψε μετά στα social media
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Όταν οι παπαράτσι τον τσάκωσαν με τη συμπρωταγωνίστριά του, χάλασε για πάντα τη φήμη του
collage

Ο Justin Timberlake δεν θα μπορέσει να ξεφύγει ποτέ από τις φωτογραφίες που βρίσκονται εδώ και 4 χρόνια στο ίντερνετ με εκείνον να έρχεται σε επαφή με τη συμπρωταγωνίστριά του Alisha Wainwright κατά τη διάρκεια μιας βραδινής εξόδου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Alisha, δεν σταματούσε να αγγίζει το γόνατο του και να του κρατά το χέρι όπως κι εκείνος φυσικά. «Εκείνος έσφιξε το χέρι της και με τα δύο του χέρια και έπαιζε μαζί της» είπαν οι φωτογράφοι έπειτα. «Ο Justin είχε απαθανατιστεί φορώντας τη βέρα του νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα, αλλά δεν τον είδαν να τη φορά κατά τη βραδινή έξοδο»

Oι δυο τους βρισκόντουσαν στα γυρίσματα της δραματικής ταινίας Palmer, ήταν μέρος μιας μικρής ομάδας που βγήκε για ποτό στο The Absinthe House, στην Bourbon Street, στη Νέα Ορλεάνη την Πέμπτη.

Μια πηγή που ήταν στο μπαρ εκείνο το βράδι είπε στο Us ότι οι δυο τους είναι «απλώς φίλοι». «Τίποτα ρομαντικό δεν συμβαίνει με τον Justin και την Alisha. Όλο το καστ κάνει γυρίσματα εκεί έξω και τους αρέσει να κάνουμε παρέα μαζί. Ήταν πολύ δημόσια και τίποτα ακατάλληλο δεν συνέβαινε».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Είναι σαν αδερφός και αδερφή», αποκάλυψε ένας δεύτερος μάρτυρας. «Σίγουρα δεν συνδέονται ερωτικά»

Αλλά ήταν μόνοι τους σε ένα μπαλκόνι για περίπου 40 λεπτά, πριν μπουν μέσα. Πιστεύεται ότι έφυγαν μέσω μιας κρυφής εξόδου γύρω στις 12.30 π.μ.

Λίγες μέρες μετά ο ίδιος, αναγκάστηκε να ζητήσει συγγνώμη αν και όπως είπε, τίποτα δεν συνέβη μεταξύ τους. Έκτοτε όμως η καριέρα του Justin δεν ήταν όπως παλαιότερα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
5 / position1: 335 / position2: 826
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb