THINK

Αυτή είναι η νέα τρέλα της Gen ‑ Z στον ερωτικό τομέα

Έχει οφέλη αυτό το trend της νέας γενιάς;
Γράφει η ΔΑΦΝΗ ΤΣΑΡΤΣΑΡΟΥ
Αυτή είναι η νέα τρέλα της Gen ‑ Z στον ερωτικό τομέα
Photo by Priscilla Du Preez on Unsplash

Textationship: Έτσι ονομάζεται η νέα μόδα στις σχέσεις και το dating για τους τωρινούς εφήβους και νεαρούς ενήλικες και φαίνεται ότι λειτουργεί (γι' αυτούς τουλάχιστον!).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σε ένα «textationship», η σχέση ενός ατόμου περιορίζεται στην επικοινωνία μέσω κειμένου, χωρίς διαπροσωπικές αλληλεπιδράσεις. Απαιτεί ελάχιστη προσπάθεια και φαίνεται να λειτουργεί καλά για μια γενιά που είναι κολλημένη στα κινητά της τηλέφωνα.

Το ραντεβού «χωρίς δεσμεύσεις» είναι απίστευτα δύσκολο σήμερα. Οι πραγματικές καταστάσεις γνωριμιών είναι πλέον ασυνήθιστες λόγω του πόσο διαδεδομένο είναι το σύγχρονο ραντεβού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στο Διαδίκτυο, μπορεί να βρεις συναρπαστικούς όρους και φράσεις που χρησιμοποιούνται στα ερωτικά, όπως situationship, benching και soft launching.

Το "Textationship" είναι η πιο πρόσφατη λέξη που προστέθηκε στον τεράστιο κατάλογο λέξεων που σχετίζονται με τον έρωτα.

Πώς καταλαβαίνεις ότι βρίσκεσαι σε textationship

Ίσως είναι πιο εύκολο για αυτό το άτομο να παραμείνει επιφανειακό και πίσω από μια οθόνη, αντί να κάνει σχέδια για να κάνει πράγματα μαζί πρόσωπο με πρόσωπο και να επιτρέψει να δημιουργηθεί ένας συναισθηματικά ευάλωτος δεσμός. Οι άνθρωποι βρίσκουν χρόνο για να κάνουν τα πράγματα που τους ενδιαφέρουν και να δουν άτομα με τα οποία θέλουν πραγματικά να δημιουργήσουν σχέση.

Εάν αναγνωρίζετε ότι έχεις μια τέτοια σχέση με κάποιον, μπορείς να τον ρωτήσετε κατηγορηματικά αν ψάχνει μόνο για κάτι περιστασιακό. Δίνοντάς τους την ευκαιρία να ξεκαθαρίσουν τι αναζητούν, δίνεις στον εαυτό σου μια διαδρομή εξόδου από αυτή την αδιέξοδη "σχέση".

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Think
8 / position1: 149 / position2: 584
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb