ΖΩΔΙΑ ΜΗΝΑ

Ζώδια του μήνα: Μάιος

Τι μας περιμένει το νέο μήνα
AstroGirl
Ζώδια του μήνα: Μάιος
by @wyld_newengland

Τι μας επιφυλάσσει το μέλλον σε όλους τους τομείς; Αστρολογικές προβλέψεις κάθε μέρα για να ξέρεις τι σε περιμένει - Καθημερινές αστρολογικές προβλέψεις για αισθηματικά, επαγγελματικά, οικονομικά, όλα πέφτουν στο τραπέζι!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τι λένε τα ζώδια για τον μήνα που μόλις ήρθε;

ΚΡΙΟΣ

Η έκλειψη Σελήνης στον Σκορπιό στις 5 Μαΐου σας βυθίζει βαθιά στον ψυχισμό σας, αναγκάζοντάς σας να αντιμετωπίσετε τυχόν καταπιεσμένα συναισθήματα ή ενεργειακά βάρη που έχουν θαφτεί κάτω από την επιφάνεια. Μια τεράστια αλλαγή έρχεται στις 16 Μαΐου. Η νέα σελήνη δίνει ένα φιλί στον κυβερνώντα πλανήτη σας Άρη, δίνοντας σε όλες σας τις προθέσεις μια επιπλέον ώθηση. Η πολυτέλεια και η ευχαρίστηση είναι δικές σας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΤΑΥΡΟΣ

Με τον ήλιο να φωτίζει το ζώδιό σας τις πρώτες εβδομάδες του μήνα, το ζώδιο του Ταύρου για τον Μάιο του 2023 ξεσπά με σημαντικά νέα ξεκινήματα—συν μερικές αστραφτερές ευκαιρίες για προσωπική ανάπτυξη και καθορισμό στόχων. Η έκλειψη Σελήνης στον Σκορπιό στις 5 Μαΐου χτυπά τον έβδομο οίκο σας με γνώμονα τη δέσμευση, υποσχόμενος μια τεράστια κορύφωση ή συμπέρασμα που σχετίζεται με συνεργασίες. Στις 7 Μαΐου, ο κυβερνήτης πλανήτης σας Αφροδίτη μετακομίζει στον Καρκίνο, ανοίγοντας το δρόμο για πολλή εγκάρδια επικοινωνία στις σχέσεις και ίσως ακόμη και μερικά γλυκά νέα φλερτ.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το τρέχον σύστημα πεποιθήσεών σας σας κάνει να αισθάνεστε χωρίς έμπνευση και τώρα αναρωτιέστε αν είναι κατάλληλο για εσάς. Αναζητάτε κάτι ενδυναμωτικό και συναρπαστικό που μπορεί να σας ανεβάσει όταν είστε πεσμένοι. Τώρα λοιπόν δοκιμάζετε για να δείτε τι ταιριάζει. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει ότι αλλάζετε δραστικά την καθημερινή σας ρουτίνα, αλλά είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε την πρόκληση εάν σας προσφέρει πνευματική ελευθερία – ό,τι κι αν σημαίνει αυτό για εσάς. Είστε έτοιμοι να τροφοδοτήσετε τον εαυτό σας ώστε να νιώθετε και να είστε η καλύτερη εκδοχή του.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 

Το θέμα αυτού του μήνα είναι οι σχέσεις για τους Καρκίνους, αλλά όχι με τον τρόπο που νομίζετε. Αναλογιζόσασταν περιστατικά που σας έκαναν να νιώσετε ανίσχυροι και τώρα θέλετε να ανθίσετε από αυτόν τον πόνο. Παρατηρείτε πώς αυτός ο πόνος σας κράτησε πίσω – καθώς φοβάστε ότι η ευαλωτότητα θα σας πληγώσει ξανά. Αλλά με την Αφροδίτη στο ζώδιό σας, έχετε πολλές ευκαιρίες να δείτε μια πορεία μέσα από αυτό. Είστε έτοιμοι να αφήσετε το φως να μπει.

ΛΕΩΝ

Είστε γνωστός για τη μοναδική και ασυνήθιστη προσέγγιση της αγάπης και των σχέσεων. Δεν υπάρχει τίποτα κακό σε αυτό, αλλά έχετε σκεφτεί γιατί; Αυτόν τον μήνα, θα αρχίσετε να βλέπετε γιατί κάνετε τα πράγματα που κάνετε στο αισθηματικό τμήμα και μπορεί να λάβετε ώθηση από το σύμπαν για να κάνετε κάτι διαφορετικό. Να είστε προσεκτικοί με το πώς συμπεριφέρεστε στους ανθρώπους αυτόν τον μήνα, διαφορετικά μπορεί να κλείσετε κάποιες πόρτες πριν καν ανοίξουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Νιώθετε ότι χρειάζονται κάποιες αλλαγές στη ζωή σας, αλλά ήταν δύσκολο να αναλάβετε δράση. Η νοοτροπία σας μπορεί να σας εμποδίζει. Τι σας κρατάει πίσω; Τι πρέπει να αντιμετωπίσετε; Η πίστη στον εαυτό θα είναι απαραίτητη σε αυτή τη δύσκολη περίοδο. Ξέρουμε ότι ακούγεται κοινότοπο, αλλά να θυμάστε ότι έχετε πραγματικά τη δύναμη να πετύχετε οτιδήποτε βάλετε στο μυαλό σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αναλογίζεστε τη δύναμη των λόγων σας καθώς και του μυαλού σας. Έχετε επίσης σκεφτεί τη δύναμη των λόγων των άλλων. Σε αυτόν τον προβληματισμό έχετε συνειδητοποιήσει ότι υπάρχουν μερικοί τρόποι με τους οποίους θέλετε να απελευθερωθείτε και να αναπτυχθείτε. Η συνειδητοποίηση μπορεί να είναι ένα δύσκολο χάπι για κατάποση, αλλά είναι απαραίτητο για τη διαδικασία της ανάπτυξης. Ορίστε λίγο χρόνο για να θεραπευτείτε και να μάθετε από αυτό.

ΖΥΓΟΣ

Παίρνετε τη ζωή στα σοβαρά τελευταία. Αν νιώθετε ότι η ζωή σας έρχεται πολύ γρήγορα, δεν πειράζει. Ίσως χρειαστεί να σκεφτείτε και να ζητήσετε συμβουλές από μερικούς ειδικούς για να νιώσετε έτοιμοι για αυτήν την κατάδυση. Ωστόσο, αν κάθεστε και δεν κάνετε τίποτα, μια αυξανόμενη πίεση θα έρθει. Μην το αφήσετε να συμβεί.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μεγαλώνοντας, πάντα εκτιμούσατε να ακολουθείτε ό,τι είναι πιο λογικό και πρακτικό. Αυτό είναι ένα μεγάλο μέρος του τρόπου λειτουργίας σας. Αυτές οι αξίες υπαγόρευσαν ακόμη και τα όνειρα και τις φιλοδοξίες σας. Τι κάνετε όμως όταν δεν συνδέεστε πλέον με τους προηγούμενους στόχους σας; Φτιάχνετε καινούργιους! Καθώς κατευθύνεστε προς το τέλος του μήνα, θα συνειδητοποιήσετε ότι έχετε παραμελήσει τη διασκέδαση για πάρα πολύ καιρό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Εξετάζετε βαθύτερα πώς η πρώιμη ζωή σας έχει επηρεάσει τη συναισθηματική σας ωριμότητα. Με την έκλειψη Σελήνης στο ζώδιό σας, θα αποβάλλετε κομμάτια του εαυτού σας που σας εμποδίζουν να έχετε αρμονία και αγάπη στη ζωή σας. Μπορεί να αναζητήσετε βιβλία αυτοβοήθειας, θεραπεία και βαθιά συζήτηση για να σας βοηθήσουν στη διαδικασία θεραπείας. Προς τα μέσα του μήνα, θα ψάχνετε να συνδεθείτε με άλλους περισσότερο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αυτήν τη στιγμή σκέφτεστε πώς έχετε μεγαλώσει ως άτομο καθώς και τι μπορεί να έχει ενδυναμώσει αυτήν την ανάπτυξη. Πιθανότατα, σχετίζεται με τη φήμη, την κατάσταση και την καριέρα σας και το πώς λαχταράτε να τα αλλάξετε. Η ανάπτυξη είναι μια απίστευτη διαδικασία, αλλά είναι σημαντικό να γαλουχήσετε τον εαυτό σας. Δεν θέλετε να καείτε συναισθηματικά. 

ΙΧΘΕΙΣ

Δεν θέλετε μόνο να κατανοήσετε περισσότερο τον εαυτό σας, αλλά θέλετε να κατανοήσετε καλύτερα τον κόσμο. Μετά από αυτό το ταξίδι, θα συνειδητοποιήσετε ότι ορισμένες από τις φιλοσοφίες και τις πεποιθήσεις σας δεν ευθυγραμμίζονται με αυτό που είστε αυτή τη στιγμή. Αυτή η συνειδητοποίηση μπορεί να είναι ενοχλητική, οπότε φροντίστε να αφιερώσετε λίγο χρόνο για αυτοφροντίδα – κάντε μερικά πράγματα που αγαπάτε!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
24 / position1: 49 / position2: 497
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb