ΝΥΧΙΑ

Nails Done: Ο χώρος ομορφιάς που άλλαξε τα δεδομένα στην περιποίηση των άκρων, τώρα και…επί δύο!

Μετά την επιτυχημένη δίχρονη πορεία του καταστήματος του Περιστερίου, τώρα, το Nails Done ‘ταξιδεύει’ βόρεια!
Από το NEWSROOM
Δημοσίευση ΑΠΡ 25, 2023
Nails Done: Ο χώρος ομορφιάς που άλλαξε τα δεδομένα στην περιποίηση των άκρων, τώρα και…επί δύο!

Ένα nail salon με ευρωπαικό αέρα, αυτό που άλλαξε τα δεδομένα στο self pampering, αποκτά το δικό του αδελφάκι. Το Nails Done δημιουργήθηκε για να προσφέρει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες σε έναν χώρο που ξεχωρίζει για τo εκλεπτυσμένο του design, τις ποιοτικά μοναδικές υπηρεσίες και το φιλικό ζεστό του περιβάλλον. Μετά την επιτυχημένη δίχρονη πορεία του καταστήματος του Περιστερίου, τώρα, το Nails Done ‘ταξιδεύει’ βόρεια και πιο συγκεκριμένα στα Βριλήσσια, σε έναν απόλυτα cosy χώρο και στο πιο κεντρικό σημείο (Λεωφόρο Πεντέλης 98).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Βασικά χρώματα του χώρου είναι το σομόν, που χαλαρώνει τις αισθήσεις και απομακρύνει το άγχος, παντρεμένο με το ξύλο, που συμβάλει στη δημιουργία μιας ζεν και ζεστής ατμόσφαιρας.

Το λευκό επικρατεί στους τοίχους, ολοκληρώνοντας τη γαλήνη, η οποία - ωστόσο - εκούσια «διαταράσσεται» ομαλά από τις πτυχώσεις των κουρτινών που αγκαλιάζουν κάθε τοίχο με μοναδικό στόχο να προσφέρουν το απαραίτητο αίσθημα ιδιωτικότητας και απόλυτης ξεκούρασης. 

Το Nails Done δεν συνιστά ένα ακόμα μαγαζί για νύχια και μακιγιάζ. Αυτή ήταν και η βασική επιθυμία της δημιουργού του, Βασιλικής Καρανζογιάννη, γνωστής στο Instagram και ως @vasilikos

Η Βασιλική οραματίστηκε έναν χώρο για γυναίκες και άντρες, οι οποίοι, κλείνοντας το ραντεβού τους θα νιώσουν ότι αυτό που πρόκειται να απολαύσουν είναι το δικό τους πολύτιμο και τόσο ξεχωριστό δώρο προς τον εαυτό τους. 

Μέσα του στεγάζει την αγάπη της Βασιλικής προς την ομορφιά και την καλαισθησία, την επιθυμία που έχουμε ανάγκη όλοι μας να αφήνουμε στην άκρη έγνοιες και σκέψεις ή ακόμα και την ανάγκη να γινόμαστε καλύτεροι και πιο όμορφοι, όχι για τους άλλους, αλλά πρώτα πρώτα για εμάς τους ίδιους. 

Το Nails Done είναι ένα μαγαζί που κάθε μέρα εξελίσσεται. Κάθε μέρα είναι μία νέα ευκαιρία για υιοθέτηση των πιο cool trends αλλά και τη δημιουργία νέων, για εξέλιξη των τεχνικών εργασίας και τη χρήση πιο εξελιγμένων εργαλείων, για την αυτοβελτίωση αλλά και την επίτευξη πιο προσωποιημένων υπηρεσιών. Μεταξύ αυτών συναντάμε την περιποίηση των άκρων, των φρυδιών, μακιγιάζ και lash lift. 

Γιατί άλλωστε…. Happiness is having your nails done! 

NAILS DONE

Nails – Brows – Makeup – Lashes

Λεωφόρος Πεντέλης 98, Βριλήσσια - 210 8046528

Αισχύλου 6, Περιστέρι (σταθμός Μετρό Περιστεριού) -  211 1195761 

Για περισσότερες πληροφορίες:

 [email protected] 

Instagram: @nailsdonegrvrilissia @nailsdonegr www.facebook.com/nailsdonegr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
0 / position1: 0 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb