ΑΣΤΡΑ: ΘΕΜΑΤΑ & ΚΟΥΙΖ

Τα ζώδια που θα κάνουν καυτό sex αυτό το Σαββατοκύριακο

Hot βραδιές για τρεις του ζωδιακού κύκλου!
AstroGirl
Τα ζώδια που θα κάνουν καυτό sex αυτό το Σαββατοκύριακο
Nextweb Studio

Μια φλογερή νύχτα γεμάτη πάθος είναι κάτι που κανείς δε μπορεί να αρνηθεί ... για αυτό το Σαββατοκύριακο όμως, μόνο τρία είναι τα τυχερά ζώδια σε αυτόν τον τομέα!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είσαι αρκετά μαζεμένη και κλειστή τελευταία και αυτό πρέπει να αλλάξει. Αυτό το ΠΣΚ όχι μόνο θα βγεις τις βόλτες σου και θα πιεις τα ποτά σου, αλλά θα κάνεις και πολύ ενδιαφέρουσες γνωριμίες οι οποίες θα σε οδηγήσουν σε καυτές νύχτες κάτω από τα παπλώματα! Σημαντικό tip για να είσαι "καθαρή": Μίλα ανοιχτά για τις προθέσεις σου και ζήτα να σου πει ο άλλος τις δικές του. Για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις!

ΛΕΩΝ

Νιώθεις πιο συναισθηματική αυτό το Σαββατοκύριακο, αλλά αυτό μπορεί να είναι καλό! Αυτό σου δίνει πολλές δυνατότητες για ρομαντισμό, γλυκές μικρές στιγμές με τον σύντροφό σου ή αν δεν έχεις σταθερό σύντροφο, είναι μια καλή συμπαντική στιγμή για ρομαντική γνωριμία που μπορεί να εξελιχθεί σε κάτι πιο μακροπρόθεσμο. Όπως και νά 'χει, θα έρθεις αρκετά κοντά με το ερωτικό σου ενδιαφέρον αυτές τις μέρες!

ΖΥΓΟΣ

Φαίνεται ότι έχεις πολλές ευκαιρίες να διασκεδάσεις με κάποιον σέξι αυτό το Σαββατοκύριακο, χάρη στη Σελήνη στον Ταύρο. Είτε είσαι σε σχέση, είτε βγαίνεις ραντεβού ή απλώς αφιερώνεις πολύ χρόνο με το φλερτ σου δεν έχει σημασία. Απόλαυσε την ανάλαφρη ατμόσφαιρα και τις μικρές αποδράσεις του ΣΚ που θα βοηθήσουν και την ποιότητα στον τομέα του ..κρεβατιού!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
2 / position1: 426 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb