ENTERTAINMENT

Ήταν φαινομενικά το τέλειο ζευγάρι ώσπου μάθαμε τις απιστίες του

Tiger Woods και Elin Nordegren
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Ήταν φαινομενικά το τέλειο ζευγάρι ώσπου μάθαμε τις απιστίες του

Το πρώην μοντέλο Elin Nordegren που έγινε νταντά του επαγγελματία παίκτη γκολφ Jasper Parnevik γνώρισε τον Tiger Woods στο γήπεδο το 2001 και δεν άργησε να κάνει μαζί του σχέση - ήταν ζήτημα χρόνου να το επισημοποιήσουν το 2004 και απέκτησαν μαζί δύο παιδιά σε όλη τη διάρκεια του σύντομου γάμου τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ενώ τα πράγματα πήγαν καλά, το 2009, η Elin φέρεται να έδιωξε τον Woods από το σπίτι τους με ένα μπαστούνι του γκολφ επιβεβαιώνοντας τις φήμες για την απιστία του - βέβαια όπως αποδείχτηκε ήταν άπιστος από την αρχή.

Θα ήταν η σχέση του με τη διευθύντρια του νυχτερινού κέντρου της Νέας Υόρκης, Rachel Uchitel, που θα άναβε το φιτίλι για τη Nordegren, η οποία επιβεβαίωσε τα πράγματα μέσω μηνυμάτων και φωνητικών μηνυμάτων που ανακαλύφθηκαν στο τηλέφωνο του Woods, αλλά αυτό, όπως αποδείχθηκε, ήταν μόνο η κορυφή του παγόβουνου!

Η Nordegren χώρισε από τον Woods το 2010, παρά τις υποτιθέμενες προσπάθειες του Woods να θεραπεύσει αυτό που πίστευε ότι ήταν εθισμός στο σeξ, καθώς οι ισχυρισμοί από στρίπερ, συνοδούς, σερβιτόρες και άλλες αμέτρητες γυναίκες συνέχισαν να έρχονται κατά ριπάς.

Τελικά, ο Woods είχε επιβεβαιώσει ότι είχε πάει μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα με 120 γυναίκες, ακόμα και μια μέρα πριν το γάμο του!

Το σκάνδαλο συγκλόνισε όχι μόνο την προσωπική του ζωή, αλλά και την επαγγελματική του σταδιοδρομία, οδηγώντας τον σε αμέτρητες συμφωνίες, καθώς το παιχνίδι του γκολφ υπέφερε πάρα πολύ. Η Nordegren πήρε το πτυχίο της στην ψυχολογία το 2014, καθώς άρχισε να βγαίνει με τον δισεκατομμυριούχο Chris Cline και άρχισε να ξαναφτιάχνει τη ζωή της μετά το σκάνδαλο του Woods.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
3 / position1: 219 / position2: 947
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb