ENTERTAINMENT

Celebrities που παντρεύτηκαν τη σωσία της πρώην τους

Όταν έχεις πολύ συγκεκριμένο τύπο ...
Γράφει η ΔΑΦΝΗ ΤΣΑΡΤΣΑΡΟΥ
Celebrities που παντρεύτηκαν τη σωσία της πρώην τους
Nextweb Studio

Όλοι έχουμε ένα τύπο που μας αρέσει ιδιαίτερα όσον αφορά τον ερωτικό τομέα: είτε πρόκειται για έναν ψηλό γεροδεμένο, μελαχρινό άντρα, είτε για έναν ευγενικό, γαλανομάτη πρίγκιπα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι συγκεκριμένοι celebrities ομως το έχουν πάει σε άλλο επίπεδο, επιλέγοντας γυναίκες που είναι σχεδόν σαν δίδυμες με τις πρώην τους. 

Ποιοι είναι αυτοί;

Adam Brody

Μπορεί να μην ευδοκίμησε το ειδύλλιο με την Rachel Bilson, παρόλο που όλοι θέλαμε το Seth & Summer = Love να είναι αληθινό, αλλά ο Brody έπεσε ξερός με τη Leighton Meester που είναι φτυστή με τη Bilson και όλοι τις μπερδεύουν. Αρκεί μόνο να μη της μπέρδευε κι ο ίδιος, τουλάχιστον τον πρώτο καιρό ...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Adam Levine

Υπάρχει μια μεγάλη σειρά από όμορφες κυρίες στην ερωτική ζωή του Adam Levine. Το 2010, γνώρισε το μοντέλο του Sports Illustrated, Anne Vyalitsyna και ξεκίνησε μια σχέση μαζί της ως το 2012. Την ίδια χρονιά, ο Levine άρχισε να βλέπει το μοντέλο της Victoria's Secret, Behati Prinsloo, και τελικά οι δυο τους παντρεύτηκαν το 2014. Η Prinsloo και η Vyalitsyna είναι κάτι παραπάνω από δύο όμορφες γυναίκες—έχουν επίσης εντυπωσιακή ομοιότητα μεταξύ τους!

Marc Anthony

Ο Marc Anthony και η Jennifer Lopez ήταν παντρεμένοι για επτά χρόνια και αφού παντρευτείς τη J.Lo, δεν μπορείς πραγματικά να επιστρέψεις στο να βγαίνεις με απλούς θνητούς. Λίγο μετά το διαζύγιό του, ο Marc Anthony παντρεύτηκε μια άλλη γυναίκα που μοιάζει εκπληκτικά με την J.Lo: τη Shannon De Lima, ένα μοντέλο από τη Βενεζουέλα.

Tom Cruise

Ψηλές, μελαχρινές με ήσυχη ομορφιά. Αυτός είναι ο τύπος γυναίκας που αρέσει στον Cruise, μάλλον. Και να είναι αρκετά μικρότερές του. Το 2004 ο ηθοποιός έβγαινε για ένα χρόνο με την Nazanin Boniandi και λίγο καιρό μετά τα έφτιαξε με την Katie Holmes, την οποία παντρεύτηκε κιόλας. Οι δύο γυναίκες μοιάζουν εκπληκτικά και είναι 18 και 16 χρόνια μικρότερές του, αντίστοιχα.

Ian Somerhalder

Από το 2010 έως το 2013, η μυθοπλασία και η πραγματικότητα αλληλεπικαλύπτονταν όταν ο Ian Somerhalder έβγαινε με τη συμπρωταγωνίστρια Nina Dobrev. Δυστυχώς, η ιστορία αγάπης τους δεν είχε διάρκεια και οι δυο τους χώρισαν. Την επόμενη χρονιά, ο Somerhalder άρχισε να βγαίνει με την ηθοποιό Nikki Reed, την οποία παντρεύτηκε το 2015. Οι δύο γυναίκες έχουν σκούρα μαλλιά, μαύρα μεγάλα μάτια και σταρένια επιδερμίδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
10 / position1: 138 / position2: 789
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb