SKIN CARE

Laser: Τι θα συμβεί αν δεν ολοκληρώσεις όλες τις συνεδρίες αποτρίχωσης;

Γιατί είναι τόσο σημαντικό
Γράφει η ΛΟΥΚΙΑ ΣΑΝΙΔΑ
Laser: Τι θα συμβεί αν δεν ολοκληρώσεις όλες τις συνεδρίες αποτρίχωσης;
@jastookes

Αν θέλεις να απαλλαγείς από τις τρίχες, τότε σίγουρα η πιο αποτελεσματική μέθοδος είναι η αποτρίχωση με laser. Μάλιστα, σε ορισμένες περιπτώσεις, τα αποτελέσματα είναι και μόνιμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μπορεί να υπάρχουν πολλοί λόγοι για επιλέξεις αυτήν την διαδικασία. Ένας από αυτούς είναι ο ερεθισμός και οι πόροι που δεν κλείνουν. Ειδικά αν χρησιμοποιείς ξυράφι, τότε οι τρίχες βγαίνου πολύ γρήγορα και πολλές φορές γυρνάνε προς τα μέσα. Αν κάνεις αποτρίχωση σε αισθητικό, τότε κι εκεί ξοδεύεις αρκετά χρήματα.

Γιατί πρέπει να κάνεις σωστά και να ολοκληρώσεις τις συνεδρίες laser

Όποια μέθοδο και μηχάνημα laser κι αν κάνεις, πρέπει να πας σωστά και όποτε πρέπει στα ραντεβού σου και να τα κάνεις όλα. Μπορεί να είναι δέσμευση και κόστος, αλλά, αν δεν το κάνεις σωστά, το κόστος θα αυξηθεί. Σύμφωνα με τους ειδικούς, αν ξεκινάς τις συνεδρίες, πρέπει να πηγαίνεις κάθε 4 με 6 εβδομάδες συστηματικά. Οι συνεδρίες που προτείνονται είναι 6 με 8, ανάλογα με την επιδερμίδα, την ποιότητα της τρίχας και την περιοχή.

Τι θα γίνει αν καθυστερείς; Η αλήθεια είναι ότι υπάρχει σημασία και δεν είναι τυχαία η απόσταση από τα ραντεβού. Δηλαδή, δεν ωφελεί να πας και μετά να ξαναπάς σε δύο μήνες. Ο χρόνος υποδηλώνει τον κύκλο ζωής της τρίχας. Οι εβδομάδες είναι αυτές, γιατί η τρίχα βρίσκεται στο αρχικό της στάδιο κι εκεί πρέπει να την “χτυπήσεις”.

Δεδομένου ότι η αποτρίχωση είναι πιο αποτελεσματική κατά τη φάση της αναγέννησης, ο πολύς χρόνος μεταξύ των συνεδριών σας μπορεί να οδηγήσει στη μετάβαση της τρίχας στο επόμενο στάδιο αναγέννησης, κι έτσι δεν είναι ίδιο το αποτέλεσμα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη BEAUTY AND LASER (@diamond_beauty_salon_by_ap_)

Επιπλέον, πρέπει να ολοκληρώσεις όλες τις προτεινόμενες συνεδρίες, για να δεις το επιθυμητό αποτέλεσμα. Διατρέχεις έναν κίνδυνο να μειώσεις την ισχύ αν σταματήσεις νωρίτερα. Δηλαδή, οι τρίχες θα συνεχίσουν να βγαίνουν, έστω και πιο αραιά. Στην πραγματικότητα, βοηθάς πραγματικά αν κάνεις τα πρώτα ραντεβού (τουλάχιστον 8) και μετά τη συντήρηση, όταν σου πει η αισθητικός σου.

Επιπλέον, αν δεν είναι συστηματική, θα συνεχίσεις να πονάς στα ευαίσθητα σημεία. Ενώ αν πηγαίνεις κάθε μήνα περίπου, ο οργανισμός θα συνηθίσει και θα ανέχεται περισσότερο τον πόνο. Το καλύτερο είναι να συζητήσεις με την αισθητικό σου και να ακούσεις τις συμβουλές της, ώστε να πετύχει η διαδικασία. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
0 / position1: 0 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb