ΑΣΤΡΑ: ΘΕΜΑΤΑ & ΚΟΥΙΖ

Τα ζώδια που θα περάσουν καλύτερα απ`όλους το Πάσχα

Μήπως είναι το δικό σου;
AstroGirl
Δημοσίευση ΑΠΡ 14, 2023
Τα ζώδια που θα περάσουν καλύτερα απ`όλους το Πάσχα
Φωτογραφία από Anastasia Shuraeva

Πάσχα σημαίνει ξεκούραση ή βόλτες; Μαγείρεμα ή απλώς... φαγοπότι; Kάποια ζώδια δυσκολεύονται και κάποια καλοπερνάνε. Εσύ σε ποια ομάδα είσαι; Θα δεις παρακάτω...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΤΑΥΡΟΣ

Θα φατε πολύ. Θα ξυπνήσετε ό,τι ώρα θέλετε. Θα οργανώσετε τους υπόλοιπους για το πασχαλινό τραπέζι. Θα κάνετε ένα γιουρούσι. Είστε οι πιο χαρούμενοι από όλους και αυτό φαίνεται!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

KΡΙΟΣ

Τώρα είναι η ώρα  να αναλάβετε δράση και να βάλετε τον εαυτό σας έξω και να πάτε σε τραπεζώματα, σε εκδρομές, σε καλέσματα. Ειδικά αυτό το ΠΣΚ που είναι και εορταστικό πολλοί θα σας καλέσουν και δεν θα αφήσετε κανένα παραπονεμένο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η ατρόμητη ικανότητά σας να αναλαμβάνετε δράση στο επάγγελμά σας είναι κάτι που αξίζει να γιορτάσετε και φέτος κινητοποιείστε ιδιαιτέρως. Έχετε αποφασίσει ποιος θα κάνει τι, τι θα κάνετε το Σάββατο το βράδυ, πού θα φάτε την Κυριακή και έχετε μάλιστα ασχοληθεί και με το μενού! Αν και αυτή η ενέργεια μπορεί να έρχεται σε αντίθεση με τη ντροπαλή φύση σας, είναι πολύ ενδιαφέρον να σας βλέπουμε με τα μπούνια στην διοργάνωση πάσης φύσεως.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ζώδια
8 / position1: 27 / position2: 218
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb