STYLE

Πώς θα ντυθείς για να κυκλοφορήσεις από το πρωί ως το βράδυ

Το brand που στηρίζεται σε αυτή τη λογική
Γράφει η ΛΟΥΚΙΑ ΣΑΝΙΔΑ
Πώς θα ντυθείς για να κυκλοφορήσεις από το πρωί ως το βράδυ
NERIDA

Αν βιάζεσαι και είσαι όλη μέρα έξω, τότε πρέπει να επιλέγεις πρακτικά looks που θα μπορείς να φορέσεις από το πρωί ως το βράδυ. Πώς θα πετύχεις ένα all day outfit;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όταν επιλέγεις κομμάτια με design, μπορείς να το πετύχεις, αρκεί να αλλάξεις τα αξεσουάρ και τα παπούτσια σου, αν το θέλεις. Μας αρέσει να στηρίζουμε και να αγοράζουμε από ελληνικά brands και ένα νέο, έχει εμφανιστεί στον ορίζοντα.

Το brand NERIDA, είναι ελληνικό και στηρίζεται στο ιδιαίτερο design και στις υψηλές προδιαγραφές παραγωγής. Με στόχο να κάνει τη διαφορά στην ελληνική αγορά, το brand NERIDA ιδρύθηκε στην Αθήνα του 2022 και υπόσχεται να μας ταξιδέψει, μέσα από τα πρωτότυπα prints, τα έντονα χρώματα και τα ιδιαίτερα σχέδια ρούχων που δημιουργούν το απόλυτο all-day look, για όλες τις περιστάσεις.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nerida (@neridaworld)

Θέλοντας να ανταποκριθεί στις ανάγκες της σύγχρονης καθημερινότητας που απαιτεί έντονους ρυθμούς ζωής, με το ντεμπούτο της πρώτης συλλογής FW 22/23, ήρθε για να απαντήσει με μια φρέσκια, δυναμική ματιά στην ελληνική μόδα και να δημιουργήσει το απόλυτο look για όλες τις ώρες της ημέρας. Για αυτό, στα σχέδια του brand θα βρει κανείς επιλογές με καινοτομία design, που επιτρέπει εύκολες και γρήγορες μετατροπές για να διαμορφώσει το ρούχο του ανάλογα με την περίσταση.

Αντλώντας έμπνευση από τα ταξίδια, τη μουσική, τον κινηματογράφο, την pop κουλτούρα και τη σύγχρονη τέχνη, στοιχεία στα οποία ο καθένας μπορεί να βρει τη δική του μετάφραση, το NERIDA διακρίνεται για τα έντονα και πρωτότυπα prints που βάζουν χρώμα στην καθημερινότητά μας.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nerida (@neridaworld)

Από τις πρώτες ύλες μέχρι το packaging των ρούχων, πρόκειται για ένα brand που παράγεται 100% στην Ελλάδα, θέλοντας να ενισχύσει την εγχώρια αγορά και τις τοπικές επιχειρήσεις, ενώ ο ηθικός κώδικας, η ισότητα και η δίκαιη αντιμετώπιση στην εργασία αποτελεί προϋπόθεση για τους προμηθευτές και τις βιοτεχνίες που συνεργάζεται. 

Ταυτόχρονα, η πολιτική zero waste αποτελεί πρωταρχικό μέλημα της εταιρείας, η οποία διατηρεί όλα τα υπολείμματα υφασμάτων για μελλοντική χρήση, και όταν αυτό δεν είναι εφικτό, ανακυκλώνει οτιδήποτε δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί. Αυτός είναι και ο λόγος που το packaging του NERIDA δεν είναι πλαστικό μίας χρήσης, αλλά μια υφασμάτινη branded tote bag που μπορεί να επαναχρησιμοποιείται.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nerida (@neridaworld)

Με όραμα μια πιο συμπεριληπτική κοινωνία σε όλα τα επίπεδα, το inclusivity είναι μια από τις αξίες του brand που αντανακλάται στα προϊόντα του, με genderless look και εύρος επιλογών size.

Αγκαλιάζει τη διαφορετικότητα, προάγει τη μοναδικότητα και δημιουργεί ένα fashion brand που επιτρέπει στον καθένα να εκφράσει αυτή τη μοναδικότητά του, με τον τρόπο που νιώθει άνετα, με τον τρόπο που αισθάνεται η βέλτιστη εκδοχή του εαυτού του.

Όλα τα προϊόντα NERIDA είναι διαθέσιμα στο e-shop του brand, καθώς και σε επιλεγμένα concept stores σε όλη την Ελλάδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Style
0 / position1: 0 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb