ΝΥΧΙΑ

Τι είναι η viral θεωρία των λευκών νυχιών

Σε τι διαφέρει από τα άλλα χρώματα;
Γράφει η ΛΟΥΚΙΑ ΣΑΝΙΔΑ
Τι είναι η viral θεωρία των λευκών νυχιών
@_nails.by.sara

Το ήξερες ότι η θεωρία των λευκών νυχιών έχει γίνει viral; Γιατί, όμως το λευκό χρώμα είναι τόσο δημοφιλές; Επειδή έχει πολλούς και διάφορους συμβολισμούς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το λευκό, είναι γνωστό ως ένα απλό, καθαρό και πολύ chic χρώμα. Αντιπροσωπεύει την καλοσύνη και την αγνότητα, γιατί πρόκειται για μια ουδέτερη απόχρωση που δεν περιέχει κανένα άλλο χρώμα. Ωστόσο, υπάρχουν συμβολισμοί του, ως χρώμα για τα νύχια. Κι όμως, μπορεί να έχει ακόμα και ερωτικό νόημα, όπως το πάθος και την αυτοπεποίθηση. Έρχεται να μας καταρρίψει τη θεωρία των κόκκινων νυχιών. 

Τι είναι η θεωρία των λευκών νυχιών

Τα κόκκινα νύχια, είναι γνωστά χρόνια τώρα, ως sexy και ελκυστικά. Ωστόσο, η θεωρία των λευκών νυχιών έχει γίνει viral στο TikTok, όπως όλες οι αντίστοιχες τάσεις. Σύμφωνα με αυτήν την θεωρία, τα λευκά νύχια, επικοινωνούν την κατάτασταση που βρίσκεσαι. Δηλαδή, υπονοείται ότι είσαι ελεύθερη και έτοιμη να σε προσεγγίσουν. Δεν δεσμεύεσαι, αλλά είσαι έτοιμη να σε προσεγγίσουν οι πιθανοί σύντροφοι. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη 오늘네일모레, 오네모 | 원주네일 (@o_nemo__nail)

Βέβαια, λέγεται ότι διαφέρει σε σχέση με αυτή των κόκκινων νυχιών, που τραβούν την προσοχή και δείχνουν διαθεσιμότητα για ρομαντικές γνωριμίες. Επιπλέον, υπάρχουν αντίστοιχες θεωρίες και για άλλα χρώματα. Λέγεται, ότι αν είναι single και δεν σε ενδιαφέρει να βρεις ταίρι, βάφεις τα νύχια σου γαλάζια.

Εννοείται, ότι όλα αυτά είναι θεωρίες και δεν είναι απαραίτητο να σχετίζονται με την κατάσταση που βρίσκεσαι σε συγκεκριμένη περίοδο. Μπορείς να επιλέξεις όποιο χρώμα σου φτιάχνει τη διάθεση και σε κάνει χαρούμενη, ή ακόμα και αυτό που ταιριάζει με τα ρούχα και τα αξεσουάρ σου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
0 / position1: 0 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb