ΥΓΕΙΑ

Ο κίνδυνος που αντιμετωπίζουν συχνά όσες βάζουν fillers στα χείλη

Τι θα σου συμβεί αν δεν προσέχεις;
Από το NEWSROOM
Ο κίνδυνος που αντιμετωπίζουν συχνά όσες βάζουν fillers στα χείλη
@second_look_backup

Οι αισθητικές επεμβάσεις όπως τα lip fillers και το botox, δεν είναι κάτι νέο, αλλά τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει ακόμα πιο δημοφιλή. Η οικογένεια των Kardashians, έχει δώσει κι αυτή κάτι στις τάσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο κίνδυνος που αντιμετωπίζουν συχνά όσες βάζουν fillers στα χείλη 

Τα τελευταία χρόνια, βλέπουμε ότι όλο και περισσότερες γυναίκες επισκέπτονται τους πλαστικούς, καθώς δεν αποτελεί πλέον ταμπού να κάνουν αλλαγές στο πρόσωπό τους. Σύμφωνα με μια μελέτη στις ΗΠΑ, 2,6 εκατομμύρια άνθρωποι έβαλαν fillers στα χείλη το 2016, με ποσοστό κατά 2% αυξημένο από το 2015. Πολλές είναι εκείνες που προσπαθούν να επιτύχουν γεμάτα, ογκώδη χείλη και οι περισσότερες βασίζονται σε treatments των γιατρών.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @secondlookacademy

Ωστόσο, υπάρχουν κάποια προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίσεις αν βάζεις lip fillers. Εξαιτίας αυτών, ενδέχεται να αλλοιωθεί η γεωμετρία του προσώπου σου. Τα fillers υαλουρονικού οξέως, χρησιμοποιούνται γιατί το σώμα μας τα αναγνωρίζει ως κάτι φυσικό. Μερικές φορές, μπορεί να παρατηρήσεις ότι το υλικό μεταναστεύει σε άλλα σημεία του προσώπου. Αυτό μπορεί να σου αφήσει εξογκώματα και παραμορφώσεις. Επιπλέον, ακόμα κι αν έχεις βάλει μόνο στο ένα χείλος, αυτό μπορεί να μεταναστεύσει και στα δύο, αφήνοντάς τα υπερβολικά γεμάτα ή και πρησμένα. 

Αυτό ενδέχεται να συμβεί για πολλούς και διάφορους λόγους. Για παράδειγμα, ένας από αυτούς είναι όταν οι ενέσεις τοποθετούνται πολύ κοντά μεταξύ τους. 

Πώς θα το αποτρέψεις

Για να αποτρέψεις τις ανεπιθύμητες ενέργειες, καλό είναι να πας σε έναν γιατρό που τον εμπιστεύεσαι και έχει θετικές κριτικές. Ο ειδικός, θα πρέπει να σου λύνει όλες τις απορίες και θα πρέπει να γνωρίζει καλά το αντικείμενο. Ακόμα, καλό είναι να αποφεύγεις τις πολύ συχνές επισκέψεις για γέμισμα των χειλιών. Αρκετές φορές, βλέπουμε να επιμένουν οι ασθενείς και να κάνουν ξανά και ξανά fillers ενώ δεν είναι απαραίτητο. Όταν υπάρχει υπερβολική ποσότητα, τότε είναι πολύ πιο εύκολο να μεταναστεύσει το υλικό σε άλλα σημεία του προσώπου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Wellness
0 / position1: 0 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb