ΜΑΛΛΙΑ

Είσαι ξανθιά; Δες την αλλαγή στο χρώμα μαλλιών σου που είναι τάση

Είναι μια εύκολη αλλά δυνατή αλλαγή
Γράφει η ΛΟΥΚΙΑ ΣΑΝΙΔΑ
Είσαι ξανθιά; Δες την αλλαγή στο χρώμα μαλλιών σου που είναι τάση
@polliani

Οι τάσεις στα χρώματα μαλλιών αυτή τη χρονιά, περιλαμβάνουν και ανοιχτά και σκούρα χρώματα. Το ξανθό έχει μεγάλο ρόλο και αρκετές διαφορετικές εκδοχές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η αλλαγή που θα κάνουν φέτος οι ξανθιές και όχι μόνο

Αν έχεις ξανθά μαλλιά, ή ανοιχτά καστανά και τα έχεις βαρεθεί, υπάρχει λύση. Φέτος, είναι μεγάλη τάση το crunette. Τι είναι αυτό το χρώμα; Πρόκειται για μια μείξη του copper, που έχει γίνει τάση τελευταία, αλλά και του brunette. Βέβαια, αν η βάση σου είναι ανοιχτή ήδη, πιθανό να γίνεται πιο εύκολα από τα σκούρα καστανά μαλλιά.

@yemesirouge My Black Queens Won’t Let Me Retire Copper

😂 #ATLColorist #ATLHairstylist #copperbrownhair #BrownHairBrownSkin ♬ ENERGY (feat. Beam) - Beyoncé" href="https://www.tiktok.com/music/ENERGY-feat-Beam-7125598551177955330?refer=embed">♬ ENERGY (feat. Beam) - Beyoncé

Πρόκειται για ένα χρώμα που μας θυμίζει φρεσκοψημένο γαλλικό κρουασάν. Όχι κι άσχημα! Η αλλαγή από καστανό ανοιχτό, ή ξανθό σε crunette, είναι αρκετά εμφανής, γιατί υπάρχει και το στοιχείο του κόκκινου. Ωστόσο, δεν είναι κατακόκκινο φλογερό, γεγονός που το κάνει πιο δημοφιλές σε όσες έχουν αμφιβολίες.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kristofer Buckle (@kristoferbuckle)

Είναι πιο ήπιο και γλυκό χρώμα και ήδη έχει αγαπηθεί από πολλές γυναίκες, μεταξύ άλλων και celebrities. Μια από αυτές είναι η Lindsay Lohan, που έχει κόκκινα μαλλιά, αλλά τώρα δεν είναι τόσο έντονα όσο την είχαμε συνηθίσει. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
0 / position1: 0 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb