ΑΣΤΡΑ: ΘΕΜΑΤΑ & ΚΟΥΙΖ

Pink Moon: Πώς επηρεάστηκε το κάθε ζώδιο από το χτεσινό, ροζ φεγγάρι

Τι θα σου συμβεί;
AstroGirl
Pink Moon: Πώς επηρεάστηκε το κάθε ζώδιο από το χτεσινό, ροζ φεγγάρι
NEXTWEB STUDIO

Αν και (δυστυχώς) δεν είναι στην πραγματικότητα ροζ, το Pink Moon είναι η πρώτη πανσέληνος της άνοιξης. To όνομα οφείλεται στην ανθοφορία των λουλουδιών τον Απρίλιο, μετά από έναν ξηρό, άψυχο χειμώνα. Αναφέρεται επίσης ως Σελήνη του Πάσχα, λόγω της σύνδεσής του με την Κυριακή του Πάσχα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κριός (20 Μαρτίου - 19 Απριλίου)
Κατά τη διάρκεια της Πανσελήνου στις 6 Απριλίου, η εστίασή σας θα απομακρυνθεί από τα προσωπικά σας project και τις σχέσεις σας. Αν και η πανσέληνος θα σας κάνει να αλλάξετε συνήθειες και νόρμες, υπόσχεται να αποκαλύψει σημαντικές συνεργασίες και συνεργασίες. Τώρα είναι η ώρα να ενώσουμε τις δυνάμεις μας, αντί να αναλάβουμε την ηγεσία. Υπάρχει δύναμη στους πολλούς, Κριέ, και αν σου προσφέρεται υποστήριξη, δεν είναι κακό να την αποδεχτείς.

Ταύρος (19 Απριλίου - 21 Μαΐου)
Οι καθημερινές ρουτίνες και οι συνήθειές σας θα αναδειχθούν στις 6 Απριλίου. Για εσάς, είναι σημαντικό να βρίσκετε ευχαρίστηση στα καθημερινά, και αυτή είναι μια μέρα για να σκεφτείτε πώς να βρίσκετε την χαρά ανάμεσα στις καθημερινές σας υποχρεώσεις. Η παραγωγικότητα μπορεί να είναι απολαυστική, Ταύρε, είτε ακούς μουσική καθώς ψωνίζεις είτε προσκαλείς φίλους για να σου κάνουν παρέα!

Δίδυμοι (21 Μαΐου - 22 Ιουνίου)
Στις 6 Απριλίου, η πανσέληνος θα ρίξει φως στα χόμπι, τα πάθη και τις ψυχαγωγικές σας δραστηριότητες. Ως ζώδιο του αέρα, εκτιμάτε τη σημασία της κοινωνικής σύνδεσης και αυτή η πανσέληνος θα τονίσει τους διαφορετικούς τρόπους με τους οποίους αντλείτε έμπνευση από τους ανθρώπους γύρω σας. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Καρκίνος (22 Ιουνίου - 20 Ιουλίου)
Τροφοδοτείστε περνώντας χρόνο με τα αγαπημένα σας πρόσωπα από την άνεση του σπιτιού σας, επομένως αυτή είναι μια ευνοϊκή στιγμή για να περάσετε καλά με συγγενείς ή το σύντροφο. Για εσάς, το σπίτι δεν είναι μόνο εκεί που βρίσκεται η καρδιά, αλλά είναι εκεί που σας αρέσει να περιτριγυρίζεστε από τα αγαπημένα σας άτομα.

Λέων (20 Ιουλίου - 21 Αυγούστου)
Η Πανσέληνος θα ρίξει φως στις τρέχουσες σκέψεις και προοπτικές σας, προτρέποντάς σας να συνδεθείτε και να ενώσετε τις δυνάμεις σας με άτομα που μπορούν να σχετίζονται μαζί σας. Αν αναζητούσατε άτομα με ομοϊδεάτες, αυτή η μέρα φαίνεται πολλά υποσχόμενη, οπότε φροντίστε να αναζητήσετε κοινωνική αλληλεπίδραση. 

Παρθένος (21 Αυγούστου - 22 Σεπτεμβρίου)
Είστε πάντα πρόθυμοι να μοιραστείτε τα κέρδη σας με τους αγαπημένους σας, αλλά είναι σημαντικό να αφήσετε αρκετά για τον εαυτό σας. Εάν έχετε αφιερώσει πάρα πολύ από τον χρόνο, την ενέργεια ή τα περιουσιακά σας στοιχεία, αυτή θα είναι η στιγμή να συλλέξετε, να βαθμονομήσετε εκ νέου και να διασφαλίσετε ότι απολαμβάνετε πλήρως τους καρπούς της εργασίας σας.

Ζυγός (22 Σεπτεμβρίου - 21 Οκτωβρίου)
Στις 6 Απριλίου, η πανσέληνος θα σας τοποθετήσει στο κέντρο, φέρνοντας στο επίκεντρο την ανάγκη σας για συνεργασία, ισορροπία και συντροφικότητα. Αν υπάρχει κάποια μέρα για φλερτ, Ζυγέ, είναι κατά τη διάρκεια της Ροζ Σελήνης, οπότε προχωρήστε και βάλτε τον εαυτό σας εκεί έξω. Για εσάς, η σύνδεση είναι απαραίτητη. 

Σκορπιός (21 Οκτωβρίου - 22 Νοεμβρίου)
Στις 6 Απριλίου, η πανσέληνος θα βάλει στην πρώτη γραμμή τις τρέχουσες συνήθειες, τις ρουτίνες και τα τελετουργικά σας. Ως κάποιος που δίνει προτεραιότητα στα θετικά της αυτοπειθαρχίας, έχετε συνηθίσει να παίρνετε πολύ σοβαρά τις καθημερινές σας υποχρεώσεις, αλλά τώρα είναι σημαντικό να καταλάβετε τους τρόπους με τους οποίους δίνετε προτεραιότητα στην αυτοφροντίδα!

Τοξότης (22 Νοεμβρίου - 20 Δεκεμβρίου)
Θα νιώσετε την ανάγκη να κοινωνικοποιηθείτε και να συνδεθείτε με άλλους! Ως άτομο που εστιάζει στην κοινότητα, νοιάζεστε βαθιά για το χτίσιμο ενός ζεστού και φιλικού χώρου για τους φίλους σας και η επερχόμενη πανσέληνος θα ρίξει φως στον τρόπο με τον οποίο συμμετέχετε σε αυτές τις σχέσεις. 

Αιγόκερως (20 Δεκεμβρίου - 21 Ιανουαρίου)
Η πανσέληνος του Ζυγού στις 6 Απριλίου αναδεικνύει την καριέρα και τον επαγγελματικό σας κόσμο, ειδικά τη δουλειά που έχετε κάνει με έναν συνάδελφο. Εάν υπάρχει ένα έργο που ολοκληρώθηκε πρόσφατα, μη διστάσετε να το εκθέσετε

Υδροχόος (21 Ιανουαρίου - 20 Φεβρουαρίου)
Η πανσέληνος του Ζυγού θα τονίσει τους τρόπους με τους οποίους συνδέεστε με τους άλλους μέσω κοινών πεποιθήσεων και προοπτικών, προσκαλώντας σας να συμμετάσχετε σε συζητήσεις που σας φέρνουν πιο κοντά με τους γύρω σας. Αν και συνήθως είστε κάποιος που του αρέσει να έχει αντισυμβατικές απόψεις, η Ροζ Σελήνη θα φωτίσει τους τρόπους με τους οποίους επιθυμείτε την ενότητα μέσω των προσωπικών σας φιλοσοφιών. 

Ιχθύς (20 Φεβρουαρίου - 20 Μαρτίου)
Θα αναγνωρίσετε την ανάγκη σας για ισορροπία και αρμονία στις στενές σας σχέσεις με τους άλλους. Ρίξτε μια ματιά στο πώς αφιερώνετε τον χρόνο, τις προσπάθειες και την ενέργειά σας. Είναι ισορροπημένη η ζυγαριά; Αν όχι, ίσως είναι καιρός να κάνετε κάποιες προσαρμογές. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
11 / position1: 501 / position2: 1296
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb