Έκανε μπότοξ στο πρόσωπο για 20 χρόνια και δείχνει πώς είναι τώρα που σταμάτησε

Μια TikToker αποκάλυψε πώς είναι πλέον το πρόσωπό της, από όταν σταμάτησε τις ενέσεις μπότοξ

Δημοσίευση ΑΠΡ 05, 2023
Έκανε μπότοξ στο πρόσωπο για 20 χρόνια και δείχνει πώς είναι τώρα που σταμάτησε

Η Μπρέντα Μπλέι, νοσηλεύτρια στον τομέα της αισθητικής που διατηρεί τον λογαριασμό @nursebblay στο TikTok, δημοσίευσε το σχετικό βίντεο στην πλατφόρμα, που μετρά πλέον περισσότερα από 384,000 views.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Έχετε αναρωτηθεί ποτέ πώς μοιάζει ένα άτομο που κάνει Botox για 20 χρόνια όταν σταματάει;», ξεκινά να λέει στο βίντεο, δείχνοντας στη συνέχεια το μέτωπό της και μια μικρή μυϊκή κίνηση ανάμεσα στα φρύδια και κοντά στην κορυφή του κεφαλιού της.

«Σταμάτησα να κάνω τον Οκτώβριο, οπότε έχει σχεδόν φύγει, αλλά βλέπετε ότι δεν έχω μυϊκή κίνηση – επειδή δεν έχω κάνει τόσο καιρό. Οπότε τώρα ουσιαστικά ξαναχτίζω τους μύες μου», λέει.

Όπως εξηγεί, αισθάνεται ότι η κίνηση και οι ρυτίδες αρχίζουν να επανέρχονται, αλλά δεν είναι ακόμα στο 100%. «Μην ανησυχείτε», συμβούλεψε τους followers της. «Απλά κάντε διαλείμματα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στα σχόλια στο βίντεό της, πρόσθεσε ότι κάνει διαλείμματα ανά τακτά χρονικά διαστήματα για να διατηρεί τους «μύες της ενεργούς».

Αυτό που φάνηκε να περιγράφει ήταν μια μορφή μυϊκής ατροφίας, που ενδεχομένως προκαλείται από ενέσεις Botox.

Η Πατρίσια Γουέξλερ, δερματολόγος στη Νέα Υόρκη, εξήγησε ότι οι μύες μπορεί να ατροφήσουν από «έλλειψη χρήσης» εάν το Botox γίνεται χωρίς διαλείμματα.

Σε κάθε περίπτωση, χρειάζονται περισσότερες έρευνες σχετικά με το Botox και την ατροφία των μυών, σημειώνεται σε μεταγενέστερη μελέτη του 2018.

@nursebblay What hapoend if you use Botox for 20 years?#wrinkles #botox #midlifewomen #fiftyplus #aging #50 #follow #fypage ♬ original sound - Nursebblay

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
6 / position1: 247 / position2: 628
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb