ENTERTAINMENT

Όλες οι διάσημες που «κεραυνοβολήθηκαν» από τον Brad Pitt

Τα κορίτσια του διάσημου καρδιοκατακτητή του Hollywood
Γράφει η ΔΑΦΝΗ ΤΣΑΡΤΣΑΡΟΥ
Όλες οι διάσημες που «κεραυνοβολήθηκαν» από τον Brad Pitt
Nextweb Studio

Ο Brad Pitt εκτός από εξαιρετικός (και ίσως λίγο υποτιμημένος) ηθοποιός, είναι γνωστός για την ξεχωριστή ομορφιά του, μιας και είναι πάντα στη λίστα με τους πιο γοητευτικούς και ακαταμάχητους του Hollywood, ενώ έχει προκαλέσει σκάνδαλα με τις ερωτικές σχέσεις του και την απήχησή του στο γυναικείο φύλο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Εδώ είναι μια λίστα με τις πιο διάσημες γυναίκες που έχουν ..."πέσει στα δίχτυα" του κάλλους του.

Sinitta

Μεταξύ 1987 και 1988, ο Pitt έβγαινε με τη Βρετανίδα τραγουδίστρια Sinitta, όταν παρακάλεσε τον ατζέντη του να της τηλεφωνήσει αφού την είδε στην τηλεόραση και την ερωτεύτηκε. Η Sinitta αργότερα εγκατέλειψε τον ηθοποιό πριν γίνει γνωστός στο "Thelma & Louise", αλλά κοιτάζει πίσω την εποχή τους με αγάπη. «Ήταν όμορφος με το πιο εκπληκτικό σώμα», είπε, σύμφωνα με τη Marie Claire. "Τον έβλεπα δύο χρόνια. Ήταν διασκεδαστικός, ήταν νέος και πολύ γλυκός".

Shalane McCall

Κατά τη διάρκεια της παρουσίας του Pitt σε 4 επεισόδια στο «Dallas» το 1987, ο 24χρονος τότε ηθοποιός φέρεται να είχε μια σχέση με τη 15χρονη τότε, Shalane McCall. Σύμφωνα με πληροφορίες, κατέληξε να είναι το πρώτο φιλί του Pitt στην οθόνη, αλλά δεν προέκυψαν πολλά από τη σχέση μετά την αποχώρησή του από την εκπομπή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Robin Givens

Το 1989, ένας από τους πρώτους ρόλους του Pitt ήταν ως guest star στην κωμική σειρά της Givens, "Head of the Class". Σύμφωνα με πληροφορίες, σύναψαν σχέση, αλλά τελείωσαν την υποτιθέμενη σχέση τους αφού ο Mike Tyson -ο εν διαστάσει σύζυγος της Givens τότε- τους έπιασε στο κρεβάτι μαζί και απείλησε τη ζωή του Pitt, σύμφωνα με αναφορές. Ωστόσο, η Givens διέψευσε αυτές τις φήμες κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισής του τον Ιούνιο του 2019 στο "Watch What Happens Live with Andy Cohen".

Jill Schoelen

Μετά τη συνάντησή τους στα γυρίσματα της ταινίας τρόμου "Cutting Class", ο Pitt έβγαινε με την ηθοποιό Jill Schoelen, μέχρι που τον άφησε για το σκηνοθέτη της επόμενης ταινίας της.

Christina Applegate

Ο Pitt και η Applegate βγήκαν για λίγο το 1989, μέχρι που η ηθοποιός τον άφησε για άλλον.

E.G. Daily

Η pop star φημολογήθηκε ότι έβγαινε με τον ανερχόμενο ηθοποιό μετά τον χωρισμό του με την Jill Schoelen το 1989.

Juliette Lewis

Ο Pitt, τότε 27 ετών, δεν τα είχε ακόμη καταφέρει στο Χόλιγουντ, όταν συνήψε μια σχέση υψηλού προφίλ με την 17χρονη τότε συμπρωταγωνίστρια του στο "Too Young to Die?", Juliette Lewis. Είχαν σχέση από τα τέλη του 1989 έως το 1993 και η Lewis είχε μόνο ευγενικά λόγια να πει γι 'αυτόν χρόνια αργότερα.

Geena Davis

Η σκοτεινή σεξουaλική σκηνή του Pitt με την Davis στο «Thelma & Louise» του 1991 του χάρισε επίσημα την ταμπέλα του νεότερου sex symbol του Χόλιγουντ και η ηθοποιός του τράβηξε την προσοχή. Το ζευγάρι βγήκε ανεπίσημα για ένα χρόνο μετά την ολοκλήρωση της παραγωγής της ταινίας, αν και ο Jason Priestley (πρώην συγκάτοικος του Brad) είπε στο Hollywood Reporter ότι η πολύ πιο διάσημη Davis φρόντισε να γίνουν όλες οι συναντήσεις τους κρυφά.

Julia Ormond

Ο Pitt και η Ormond έπαιξαν τους εραστές στο δράμα του 1994 "Legends of the Fall". Παρά το γεγονός ότι κανείς δεν αναγνώρισε ποτέ τη σχέση τους δημόσια, φήμες για ένα πραγματικό ειδύλλιο κυκλοφόρησαν.

Thandiwe Newton

Ο Pitt έβγαινε με την 22χρονη τότε Newton για ένα χρόνο αφού γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας «Interview With the Vampire» το 1994. Είχαν φιλικό χωρισμό και υποτίθεται ότι παρέμειναν φίλοι.

Gwyneth Paltrow

Μία από τις πιο διάσημες σχέσεις του Brad Pitt ήταν το 1994, όταν άρχισε να βγαίνει με την Gwyneth Paltrow. Το ζευγάρι γνωρίστηκε κατά τα γυρίσματα του Seven και αρραβωνιάστηκε το 1996. Πήρε χωριστούς δρόμους τον Ιούνιο του 1997, πριν προλάβουν να το επισημοποιήσουν.

Claire Forlani

Ο Pitt περπάτησε χέρι-χέρι με τη Forlani στο κόκκινο χαλί για την ταινία τους, "Meet Joe Black", το 1998 και οι φήμες ότι είναι μαζί διαδόθηκαν.

Jennifer Aniston

Ο Pitt και η Aniston φέρεται να γνωρίστηκαν το 1998 αφού οι αντίστοιχοι ατζέντηδες τους τους έστησαν ραντεβού στα τυφλά. Το χρυσό ζευγάρι του Χόλιγουντ συνέχισε να βγαίνει ραντεβού για δύο ακόμη χρόνια προτού ο Pitt κάνει την πρόταση και έκαναν έναν πλούσιο γάμο εκατομμυρίων δολαρίων στο Μαλιμπού. Το 2004, ο Pitt ξεκίνησε τα γυρίσματα του "Mr. and Mrs. Smith" με την Angelina Jolie μετά την αποχώρηση της Nicole Kidman από την ταινία. Αυτό, σε συνδυασμό με αναφορές ότι η Aniston δεν ήθελε να κάνει παιδιά, οδήγησε σε ασταμάτητες φήμες για το ζευγάρι, οι οποίες επιβεβαιώθηκαν όταν υπέβαλε αίτηση διαζυγίου το 2004 μετά από τεσσεράμισι χρόνια γάμου και ο Pitt παντρεύτηκε την Jolie.

Angelina Jolie

Δεδομένης της κάπως δύσκολης αρχής τους, όλοι υπέθεσαν ότι η Jolie έπρεπε να είναι, χωρίς αμφιβολία, η αγάπη της ζωής του Pitt. Το ζευγάρι ήταν αχώριστο μετά τον χωρισμό του Pitt από την Aniston το 2005 και μοιράζονταν μαζί έξι παιδιά: Maddox, Zahara, Pax, Shiloh και τα δίδυμα Knox και Vivienne. Η σχέση τους έκανε τόσο κρότο, όσο και το διαζύγιό τους το 2016, που απασχολεί μέχρι σήμερα.

Sienna Miller

Σύμφωνα με το Us Weekly, ο ηθοποιός είχε μερικές συναντήσεις με τη Miller, η οποία πρωταγωνίστησε στην ταινία του 2016, "Lost City of Z" και «πέρασαν λίγο χρόνο μαζί», είπε μια πηγή στο ρεπορτάζ εκείνη την εποχή.

Nicole Poturalski

Τον Αύγουστο του 2020, το Us Weekly επιβεβαίωσε ότι ο Pitt έβγαινε με το τότε 27χρονο μοντέλο από τη Γερμανία, αφού εθεάθησαν να φτάνουν στο αεροδρόμιο Le Bourget έξω από το Παρίσι. Από εκεί, προφανώς κατευθύνθηκαν στο Château Miraval, το σπίτι απόδρασης του Pitt στη Νότια Γαλλία. Το ζευγάρι χώρισε δύο μήνες αργότερα.

Emily Ratajkowski

Το 2022 ο Pitt είχε μια σύντομη σχέση με το διάσημο μοντέλο, όταν εκείνη χώρισε από τον Sebastian Bear.

Ines De Ramon

Από το 2022, ο Pitt εχει σχέση με την30χρονη σχεδιάστρια κοσμημάτων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
37 / position1: 269 / position2: 1242
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb