ENTERTAINMENT

Το διάσημο ζευγάρι που ήταν φουλ ερωτευμένο, αρραβωνιάστηκε και δεν παντρεύτηκε ποτέ

«Ατέλειωτοι αρραβώνες»: Υπήρξε από τα πιο γνωστά και αγαπημένα ζευγάρια των `90s
Γράφει η ΔΑΦΝΗ ΤΣΑΡΤΣΑΡΟΥ
Το διάσημο ζευγάρι που ήταν φουλ ερωτευμένο, αρραβωνιάστηκε και δεν παντρεύτηκε ποτέ

Μία από τις πιο διάσημες σχέσεις του Brad Pitt ήταν το 1994, όταν άρχισε να βγαίνει με την Gwyneth Paltrow. Το ζευγάρι γνωρίστηκε κατά τα γυρίσματα του Seven και αρραβωνιάστηκε το 1996.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Την ίδια χρονιά, ο Pitt αποκαλούσε ανερυθρίαστα την Paltrow τον «έρωτα της ζωής του» κατά την ομιλία αποδοχής του Καλύτερου Β' Ανδρικού Ρόλου για τον ρόλο του στο 12 Monkeys στις Χρυσές Σφαίρες.

Μετά από δύο χρόνια μαζί, ο Pitt έθεσε το ερώτημα κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του Seven Years in Tibet σε τοποθεσία στην Αργεντινή. Η Paltrow ήταν δίπλα του για όλο το πολύμηνο ταξίδι και επέστρεψε με ένα δαχτυλίδι στο δάχτυλό της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

"Η Gwennie ήταν μαζί μου όλη την ώρα [στην Αργεντινή]. Ήταν εξαιρετικό. Έχεις μια δύσκολη μέρα, μετά γυρνάς σπίτι και… είναι εκεί", δήλωσε ο Pitt στο Rolling Stone τον Απρίλιο του 1996.

Το Δεκέμβριο της ίδιας χρονιάς, ο Brad Pitt γνώρισε την Paltrow στην οικογένειά του, όταν την πήρε μαζί του στο πατρικό σπίτι του στο Missuri.

Το ζευγάρι σταθεροποιήθηκε ως ένα από τα πιο δημοφιλή ζευγάρια της δεκαετίας του '90, αλλά δυστυχώς αυτό, δεν ήταν αρκετό για να κρατήσει τον έρωτά τους ζωντανό.

Το αγαπημένο ζευγάρι πήρε χωριστούς δρόμους τον Ιούνιο του 1997, πριν προλάβουν να το επισημοποιήσουν! Η δημοσιογράφος του Pitt, Cindy Guagenti, μετέδωσε τα νέα στη New York Post: «Έχουν χωρίσει εδώ και μερικές εβδομάδες», είπε. «Δεν οφείλεται σε κάποιο συγκεκριμένο γεγονός».

Μια πηγή κοντά στους ηθοποιούς διέψευσε τις φήμες για απιστία, λέγοντας, "Είναι μια πραγματική σχέση με πραγματικά προβλήματα. Δεν πρόκειται για κανένα τρίτο πρόσωπο. Αυτό είναι απολύτως μεταξύ των δύο."

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
9 / position1: 149 / position2: 592
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb