ΑΣΤΡΑ: ΘΕΜΑΤΑ & ΚΟΥΙΖ

Τα τρία ζώδια που δεν αντέχουν να χάνουν

Ποιοι διάσημοι επιβεβαιώνουν όσα λένε τα ζώδια
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Τα τρία ζώδια που δεν αντέχουν να χάνουν

Όποια και αν είναι η απώλεια, ένα στοίχημα, ένα παιχνίδι, ένας εραστής, ένας τίτλος, κλειδιά αυτοκινήτου, ένα φιλικό στοίχημα, o εγωισμός μας μισεί να χάνει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αν και σε κανέναν δεν αρέσει να τον νικούν, ορισμένα ζώδια δέχονται αυτες τις ήττες πιο σοβαρα απ'ότι θα έπρεπε, τα χτυπήματα βαρύτερα και τις απώλειες όχι με την ήρεμη αποδοχή ενός αθλητή με αυτοπεποίθηση, αλλά με δράματα.

Ο θρύλος του τένις John McEnroe υποστηρίζει, «Το σημαντικό είναι να μαθαίνεις ένα μάθημα κάθε φορά που χάνεις».

ΚΡΙΟΣ (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου)

Ο Κριός είναι η πυρκαγιά και το πρώτο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου. Ως εκ τούτου, βγαίνουν από την πύλη και τη μήτρα και πάντα θέλουν περισσότερα, θέλοντας να είναι πρώτοι, θέλουν τώρα και θέλουν πάντα να κερδίζουν. Ο ανταγωνισμός είναι ένα είδος δαρβινικής τακτικής επιβίωσης για αυτούς τους ανθρώπους, η διαμάχη τους κάνει να νιώθουν ζωντανοί και η νίκη είναι αυτό που τους κάνει να νιώθουν άξιοι. Παραδείγματα Κριού σε απείθαρχη δράση περιλαμβάνουν τον Eddie Murphy που έφυγε από τα Όσκαρ του 2007 όταν το βραβείο Β' Ανδρικού Ρόλου πήγε στον Alan Arkin και o Elton John.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΛΕΩΝ (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

Οι Λέοντες κυβερνώνται από τον ήλιο και θέλουν πραγματικά όλοι να λάμπουν, αρκεί να παραμένουν η υπέρτατη πηγή φωτός, έπαινος και σημασίας. Το να είσαι ο καλύτερος είναι ένα μια μόνιμη αγχωτική μάχη για αυτούς τους ανθρώπους και η νίκη είναι απόδειξη ότι είναι τόσο ξεχωριστοί όσο χρειάζονται απεγνωσμένα για να πιστέψουν ότι είναι.

Παραδείγματα που δεν πήραν με καλό μάτι την ήτα τους περιλαμβάνουν την Angela Bassett που δεν χειροκρότησε τη νικήτρια των Oscar και τον παλαιστή Ara Abrahamian, ο οποίος έπρεπε να περιοριστεί σωματικά από το να επιτεθεί στους κριτές των Ολυμπιακών Αγώνων, και φυσικά, ο Donald Trump!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

Μεγάλοι στην ένταση, οι Σκορπιοί ασχολούνται με το σeξ, τον θάνατο και τις ίντριγκες. Η ανταγωνιστικότητα του Σκορπιού θυμίζει καρχαρίες που κανιβαλίζουν τους συγγενείς τους στη μήτρα για να εξασφαλίσουν τη δική τους επιβίωση. Στη ζωή, όπως και στο Game of Thrones, κερδίζεις ή πεθαίνεις και στην περίπτωση της ηθοποιού Sally Kirkland, μοιράζεσαι με τα βλέμματα θανάτου στη Cher όταν σε αποκλείει από ένα Όσκαρ ή τον βιρτουόζο του καλλιτεχνικό πατινάζ Evgeni Plushenko που έχασε το χρυσό μετάλλιο του 2010 από τον Evan Lysacek και είπε για την ήττα του: «Ήμουν σίγουρος ότι κέρδισα. Υποθέτω ότι ο Evan χρειάζεται ένα μετάλλιο περισσότερο από εμένα. Ίσως είναι επειδή έχω ήδη ένα». 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
5 / position1: 227 / position2: 983
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb