CELEBS

Γιατί ο Ashton Kutcher και η Mila Kunis δε σκοπεύουν να αφήσουν χρήματα στα παιδιά τους

Το σχέδιο του Ashton Kutcher και της Mila Kunis να μην αφήσουν χρήματα στα παιδιά τους προκαλεί σάλο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εν μέσω της συζήτησης για το «nepo baby»
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Γιατί ο Ashton Kutcher και η Mila Kunis δε σκοπεύουν να αφήσουν χρήματα στα παιδιά τους
collage

Εν μέσω της συνεχιζόμενης συζήτησης για το νεποτισμό στο Hollywood, το σχέδιο του Ashton Kutcher και της Mila Kunis να αφήσουν τίποτα στα παιδιά τους επανήλθε και προκαλεί σάλο στο διαδίκτυο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το ενδιαφέρον για τα nepo babies, δηλαδή τα παιδιά πλουσίων που εκμεταλλεύονται τα χρήματα ή τις γνωριμίες των γονιών τους, εκτοξεύτηκε τον Δεκέμβριο του 2022, αφού μια ιστορία του περιοδικού της Νέας Υόρκης για τον νεποτισμό στο Hollywood έγινε viral, ωθώντας πολλούς άλλους συγγενείς διάσημων ανθρώπων να μιλήσουν για το θέμα. Ενώ διασημότητες όπως ο Jamie Lee Curtis και η Kate Hudson έχουν συμμετάσχει, ο Kutcher και η Kunis έμειναν σε μεγάλο βαθμό μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας - μέχρι τώρα.

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, τα σχόλια που έκανε ο Kutcher σχετικά με την απόφασή του και της Kunis να μην δημιουργήσουν καταπίστευμα για τα παιδιά τους επανεμφανίστηκαν στο Twitter μέσω του λογαριασμού ποπ κουλτούρας Pop Tingz, ο οποίος έχει περίπου 54.000 ακόλουθους.

Το αρχικό tweet ανέφερε ότι το ζευγάρι «δεν θέλει τα παιδιά του να κακομαθαίνουν  και θέλουν να έχουν κίνητρο να δουλέψουν σκληρά».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το tweet αντικατοπτρίζει τα σχόλια που έκανε ο Kutcher σε μια συνέντευξη με τον Dax Shepard στο podcast Armchair Expert το 2018. Όπως ανέφερε το Insider εκείνη την εποχή, ο ηθοποιός του "No Strings Attached" είπε ότι αυτός και ο Kunis σχεδιάζουν να δώσουν την αναφερόμενη συνολική καθαρή τους αξία περίπου 275 εκατομμυρίων δολαρίων μακριά για φιλανθρωπικούς σκοπούς παρά για τα παιδιά τους.

Συνέχισε λέγοντας ότι τα παιδιά του ήδη «ζουν μια πραγματικά προνομιακή ζωή και δεν το ξέρουν καν», και ότι αυτός και ο Kunis θα κάνουν ό,τι μπορούν για να μην μεγαλώσουν κακομαθημένα ή δικαιωμένα.

Η μόνη του παραχώρηση είναι ότι είπε ότι θα προσφέρουν οικονομική υποστήριξη στα παιδιά του αν ήθελαν να ξεκινήσουν μια επιχείρηση.

«Αν τα παιδιά μου θέλουν να ξεκινήσουν μια επιχείρηση και έχουν ένα καλό επιχειρηματικό σχέδιο, θα επενδύσω σε αυτό» είπε ο Kutcher.

Παρόλο που ο Kutcher έκανε αυτά τα σχόλια πριν καν επινοηθεί η φράση nepo baby, οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης εξακολουθούν να ακούγονται αυτή την εβδομάδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
8 / position1: 506 / position2: 919
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb