ENTERTAINMENT

Το σκάνδαλο που προκάλεσε η τεράστια Χολιγουντιανή σταρ του 20ου αιώνα

Στους δύο τρίτο δε χωρεί ... εκτός αν είσαι η μεγαλύτερη βεντέτα του 20ου αιώνα
Γράφει η ΔΑΦΝΗ ΤΣΑΡΤΣΑΡΟΥ
Το σκάνδαλο που προκάλεσε η τεράστια Χολιγουντιανή σταρ του 20ου αιώνα

Ήταν ένα ερωτικό τρίγωνο που "τάραξε" το Χόλιγουντ: Ένας διάσημος τραγουδιστής χωρίζει την εξίσου διάσημη ηθοποιό σύζυγό του, αφήνοντας εκείνη και τα δύο μικρά παιδιά τους για να παντρευτεί αμέσως την επί χρόνια κολλητή της φίλη, που ήταν η διασημότερη σταρ της γενιάς τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο λόγος φυσικά για την Elizabeth Taylor, η οποία στη δίνη της θλίψης μετά τον θάνατο του τότε συζύγου της Mike Todd, αναζήτησε παρηγοριά στην αγκαλιά του φίλου της, Eddie Fisher.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η φιλία έγινε γρήγορα κάτι παραπάνω και αυτό το ειδύλλιο ευθύνεται για το τέλος του πενταετούς γάμου του Fisher με τη Debbie Reynolds. Μόλις μετά το διαζύγιό του, ο Fisher παντρεύτηκε την Elizabeth Taylor την ίδια χρονιά – και ο γάμος τους είχε την ίδια μοίρα λίγα μόλις χρόνια αργότερα, καθώς η Taylor θα τυφλώθηκε από τον έρωτα της ζωής της, τον Richard Burton, καθιστώντας τη μια διασημότητα που παντρεύτηκε όχι μία, ούτε δύο, ούτε τρεις, αλλά οκτώ (!) φορές, τις δύο από τις οποίες ήταν με τον ίδιο άντρα, τον Burton!

Όταν η Debbie Reynolds συνάντησε για πρώτη φορά την Elizabeth Taylor, θυμάται τον εαυτό της να αισθάνεται δέος για την ιδιαίτερη προσωπικότητα της, παρόλο που και οι δύο ήταν ακόμα έφηβες. Οι δύο γυναίκες γνωρίστηκαν στη διάρκεια του πολέμου της Κορέας, με την 17χρόνη τότε Taylor να κάνει τα πρώτα της βήματα στην υποκριτική, συνεχίζοντας, ωστόσο, τα μαθήματα στο σχολείο, όπου πήγαινε μαζί με την Reynolds. Το σύντομο διάστημα που υπήρξαν συμμαθήτριες έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην μετέπειτα σχέση τους, αφού λίγο αργότερα οι δύο τους έγιναν φίλες αχώριστες.

Η εφηβική αυτή φιλία εξελίχθηκε σε έναν δυνατό δεσμό, όταν μάλιστα η Reynolds παντρεύτηκε τον γοητευτικό και επιτυχημένο τραγουδιστή Έντι Φίσερ. Μάλιστα, την περίοδο εκείνη, η Reynolds είχε ήδη κάνει το ντεμπούτο της στην μεγάλη οθόνη με την παγκόσμια επιτυχία «Singin’ in the Rain» το 1952. Έπειτα από τρία χρόνια, το λαμπερό ζευγάρι ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου ενώ μόλις λίγους μήνες αργότερα έφεραν στον κόσμο το πρώτο τους παιδί, Carrie Fisher. Η οικογένεια έπλεε σε πελάγη ευτυχίας, με τον Τύπο της εποχής να εξυμνεί το ζευγάρι ως το πιο ερωτευμένο του Χόλιγουντ. Μάλιστα, δεν ήταν λίγες οι φορές που η Reynolds και ο Φίσερ «πιάστηκαν» από τους παπαράτσι σε χαλαρές στιγμές με τους καλούς τους φίλους, Elizabeth Taylor και Mike Todd, οι οποίοι παντρεύτηκαν το 1957. Τα δύο ζευγάρια διατηρούσαν άψογες σχέσεις, με τον Φίσερ να γίνεται κουμπάρος στον περιβόητο τρίτο γάμο της Taylor και την Reynolds να τιμά τον Todd, δίνοντας το όνομα του στο δεύτερο παιδί της που γεννήθηκε το 1958. Η οικογένεια έπλεε σε πελάγη ευτυχίας, με τον Τύπο της εποχής να εξυμνεί το ζευγάρι ως το πιο ερωτευμένο του Χόλιγουντ. Σχεδόν τέσσερις μήνες μετά την γέννηση του μικρού Todd, ο μεγάλος Todd σκοτώνεται σε αεροπορικό δυστύχημα, αφήνοντας χήρα την Taylor σε ηλικία μόλις 26 ετών. Το αβάσταχτο πένθος της θρυλικής ηθοποιού έσπευσε να καταλαγιάσει κάπως ο οικογενειακός φίλος και κουμπάρος τους, Fisher, έπειτα από προτροπή της Reynolds. Μετά από ένα μήνα παρηγοριάς και συμπόνιας, ο Φίσερ αποφασίζει να χωρίσει την Reynolds, ώστε να μείνει αποκλειστικά στο πλευρό της Taylor.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
7 / position1: 148 / position2: 485
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb