ΖΩΔΙΑ ΜΗΝΑ

Ζώδια του μήνα: Απρίλιος

Τι μας περιμένει το νέο μήνα
AstroGirl
Ζώδια του μήνα: Απρίλιος
Φωτογραφία από Maria Orlova

Τι μας επιφυλάσσει το μέλλον σε όλους τους τομείς; Αστρολογικές προβλέψεις κάθε μέρα για να ξέρεις τι σε περιμένει - Καθημερινές αστρολογικές προβλέψεις για αισθηματικά, επαγγελματικά, οικονομικά, όλα πέφτουν στο τραπέζι!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τι λένε τα ζώδια για τον μήνα που μόλις ήρθε;

ΚΡΙΟΣ

Πρέπει να ενεργοποιήσετε τη διαίσθησή σας και θα ανακαλύψετε πολλά πράγματα! Οι εξελίξεις στον επαγγελματικό και τον οικονομικό τομέα θα ηρεμήσουν τα νεύρα σας. Θα βρείτε τρόπο να αντιμετωπίσετε τους φόβους σας.Τα άστρα ταρακουνούν τη ζωή σας και αλλάζουν το επαγγελματικό μονοπάτι σας με σημαντικό τρόπο. Μην ξεχνάτε την οικογένειά σας και τους ανθρώπους που σας χρειάζονται. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΤΑΥΡΟΣ

Ένα ξεχωριστό όνειρό σας περιμένει την υλοποίησή του! Οι προβολείς θα είναι στραμμένοι πάνω σας! Μια νέα ή πιθανώς ανανεωμένη αίσθηση αισιοδοξίας θα επηρεάσει τον συναισθηματικό σας κόσμο αυτό το μήνα. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Mια πιο προσεκτική εξέταση θα αποκαλύψει ότι το θέμα είναι αρκετά ασήμαντο για να επιτρέψετε μικροκαυγαδάκια να γίνουν παγκόσμιοι πόλεμοι και η τρίχα να γίνει τριχιά. Στο τέλος του μήνα έρχονται εκπλήξεις! Θα θέλετε να αναγνωριστείτε και να δείξετε τα χαρτιά σας σε προϊστάμενους ή να αναλάβετε ένα μεγάλο έργο. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Πολύ συχνά, οι άνθρωποι δεν μιλούν για πράγματα που τους παθιάζουν. Τώρα όμως είναι η δική σας ώρα για να τα εκφράσετε έντονα. Μην κρύβεστε πίσω από μια οθόνη παρατηρώντας τον κόσμο γύρω σας.Tα θετικά vibes των άλλων θα μπορούσε να είναι ο καταλύτης για την αλλαγή σε ό, τι έχει παραμείνει αδρανές!

ΛΕΩΝ

 Οι ρεζερβέ θα αράξουν, οι ελεύθεροι σκοπευτές θα βρεθούν σε διαφορετικό περιβάλλον από το συνηθισμένο και θα ανακαλύψουν ένα κάρο ευκαιρίες για να γνωρίσουν νέα πρόσωπα. Η προσκόλληση στο άνετο ή προβλέψιμο πιθανότατα δεν θα φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα, ενώ οι δεσμευμένοι θα αναγκαστούν να γίνουν περισσότερο μαχητικοί για τη σχέση τους!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με λογικη και ευαισθησία, η προσαρμοστικότητά σας θα σας πάει εκεί που θέλετε να είστε. Εστιάστε σε αυτά που επιθυμείτε βαθιά – και θα τα λάβετε! Χρειάζεστε επίσης αναθεώρηση σε όλα - σχέσεις, φιλίες, ακόμη και εμφάνιση. Κάντε στον εαυτό σας βαθιές και ουσιαστικές ερωτήσεις. Είναι καλό να δοκιμάζετε τις γνώσεις σας και να παίζετε τον δικηγόρο του διαβόλου. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είναι ένας μήνας που θα πάρουν φωτiά τα κρεβάτια και οι καναπέδες και η ζωή θα γίνει ερωτική και γεμάτη ενέργεια για όλα τα Τοξοτάκια. Έχετε μαχητικό πνεύμα και γι’ αυτό είναι δύσκολο για εσάς να πάρετε την απόφαση να εγκαταλείψετε ένα έργο ή μία κατάσταση αλλά ίσως πρέπει να αναθεωρήσετε...

ΖΥΓΟΣ

Το να ανακαλύψετε τι δεν σας αρέσει, είναι εξίσου σημαντικό με το να μάθετε τι μπορείτε να κάνετε. Μην φοβάστε να δοκιμάσετε νέα πράγματα. Ποτέ δεν ξέρετε τι μπορεί να συμβεί στο μέλλον. Μείνετε σαφείς στις αποφάσεις που κόβουν συνεργασίες με το παρελθόν! 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τα ερωτικά σας ευνοούνται, ενώ στο χώρο της εργασίας ευνοούνται και τα επαγγελματικά ταξίδια τα οποία θέλουν όμως πολλή προσοχή...Όλα θα βρουν και πάλι τους ρυθμούς τους, και το ενοχλητικό παρελθόν θα πάει στον άλλο κόσμο όσο είστε διαθέσιμοι για να ζήσετε πέρα από τα συμβατικά πλαίσια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Επειδή οι φίλοι σας πιστεύουν ότι κάτι είναι εντάξει, δεν σημαίνει ότι πρέπει να το κάνετε. Ο καθένας έχει τα πρότυπά του, αλλά πρέπει να ζείτε σύμφωνα με την δική σας ηθική. Σήμερα μπορεί να αρνηθείτε να κάνετε κάτι, παρόλο που όλοι σας πιέζουν να πάτε ενάντια στην κρίση σας. Τα οικονομικά σας θέματα μπαίνουν σε ρότα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μπορεί να φαίνεται πως οι άλλοι έχουν όλα όσα επιθυμούν – και με ευκολία – ενώ εσείς παλεύετε. Όμως τα σπουδαία πράγματα έρχονται σε ανθρώπους που εργάζονται σκληρά. Στα τέλη του μήνα ασχοληθείτε με το πολυάσχολο πρόγραμμά σας για να βάλετε μια τάξη! Α και κάτι άλλο - θα γίνει επιτέλους το μεγάλο βήμα για μια μεγάλη δουλειά που κυνηγάτε.

ΙΧΘΕΙΣ

Αυτό το μήνα κάνετε μια καινούργια αρχή. Μια πόρτα έκλεισε, τερματίζοντας ένα σημαντικό κεφάλαιο της ζωής σας. Μόλις τελειώσετε με το παρελθόν, θα νιώσετε ένα κενό αλλά σκεφτείτε πως έρχεται ένα καινούργιο μέλλον, για το οποίο μπορείτε να αποφασίσετε πώς θα ξεκινήσει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
25 / position1: 49 / position2: 462
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb