ENTERTAINMENT

Γιούλικα Σκαφιδά: Η τεράστια αλλαγή στα μαλλιά της ‑ Μοιάζει με τη Marilyn Monroe

Λίγο πριν τον νέο της ρόλο, η Γιούλικα Σκαφιδά προχώρησε σε makeover
Από το NEWSROOM
Δημοσίευση ΜΑΡ 30, 2023
Γιούλικα Σκαφιδά: Η τεράστια αλλαγή στα μαλλιά της ‑ Μοιάζει με τη Marilyn Monroe

To look που θυμίζει Ιταλίδα από τα 50s, τα σχόλια της Μπέττυς Μαγγίρα, της Δέσποινας Καμπούρη και της Σύλβιας Δεληκούρα και όλες οι αλλαγές στα μαλλιά της ηθοποιού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
View this post on Instagram

A post shared by Panos Kallitsis (@panoskallitsis)

Η Γιούλικα Σκαφιδά είναι από εκείνες τις ηθοποιούς που δεν φοβούνται να πειραματιστούν με την εμφάνισή τους για τις ανάγκες ενός ρόλου. Τολμάει, δοκιμάζει και πάντα της βγαίνει σε καλό. Αυτό έκανε και χθες (28/3), οπότε και επισκέφθηκε τον hairstylist, Πάνο Καλλίτση, για να προχωρήσει σε ένα μεγάλο makeover.

Η 41χρονη ηθοποιός έγινε μια άλλη, καθώς έβαψε τα μαλλιά της κατάξανθα, ενώ άλλαξε και το κούρεμά της. Αλήθεια, θυμάσαι τη Marilyn Monroe; Κάπως έτσι έγινε η Γιούλικα Σκαφιδά για τις ανάγκες νέας τηλεοπτικής σειράς, όπως μαρτυρά το hashtag #newseries του Πάνου Καλλίτση.

Το νέο look της Γιούλικας Σκαφιδά από… τα 50s

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Γιούλικα Σκαφιδά… Τι γίνεται ρε παιδάκι μου; Θα μας τρελάνεις; Τι γίνεται; Ποια Marilyn; Ποιο 50s style θα υποδυθείς; Δεν είναι πανέμορφη;», ανέφερε σε βίντεο που δημοσίευσε στο Instagram account του ο hairstylist, Πάνος Καλλίτσης.

Όπως βλέπεις, η γνωστή ηθοποιός έκανε ένα ολικό makeover, καθώς άλλαξε χρώμα μαλλιών, υιοθετώντας ένα πλατινέ ξανθό, ενώ κούρεψε και τα μαλλιά της σε ένα bixie cut, ένα κράμα δηλαδή καρέ και pixie με όγκο στο πάνω μέρος του κεφαλιού, σαν αυτό που είχε στα 50s η Marilyn Monroe.

sxolia_gioulika.JPG

Τα σχόλια κάτω από το post ήταν αποθεωτικά με την Μπέττυ Μαγγίρα να αναφέρει: «ΣΟΚ!!!!! Απίθανο!! Μπράβο @panoskallitsis», τη Σύλβια Δεληκούρα να χαρακτηρίζει «τέλειο» το νέο look και τη Δέσποινα Καμπούρη να βάζει emojis με καρδούλες και χειροκρότημα.

Οι αλλαγές που έχει κατά καιρούς κάνει στα μαλλιά η Γιούλικα Σκαφιδά

gioulika_look.jpg
Πριν γίνει 50s girl η Γιούλικα Σκαφιδά είχε ένα πολύ ανοιχτό ξανθό χρώμα στα μαλλιά με ελαφρώς πιο σκουρόχρωμη ρίζα. Στο παρελθόν, έχει δοκιμάσει επίσης και το καστανόξανθο σε καρέ μαλλιά, ένα ψυχρό ξανθό καραμελέ σε μαλλιά μεσαίου μήκους, καθώς επίσης και το σκούρο καστανό καρέ.

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
9 / position1: 2267 / position2: 2613
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb