ENTERTAINMENT

Yolanda Hadid, η σκανδαλώδης ζωή της μαμάς της Gigi και της Bella

Η πανέμορφη reality star έχει ζήσει για δέκα ζωές μόλις στα 58 της χρόνια!
Γράφει η ΔΑΦΝΗ ΤΣΑΡΤΣΑΡΟΥ
Yolanda Hadid, η σκανδαλώδης ζωή της μαμάς της Gigi και της Bella

Η Yolanda Hadid, μητέρα της Gigi & Bella, ξεκίνησε μια εντυπωσιακή ζωή και καριέρα μόνο με 55 δολάρια στην τσέπη και έφτασε να βγάζει εκατομμύρια σε μερικά μόνο χρόνια, ενώ ουκ ολίγες φορές βρέθηκε μπλεγμένη σε σκάνδαλα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

H Yolanda van den Herik μεγάλωσε στην Ολλανδία κάτω από δύσκολες συνθήκες, οι οποίες επηρέασαν τον τρόπο με τον οποίο προσέγγισε την καριέρα της στο μόντελινγκ, η οποία ξεκίνησε όταν ήταν μόλις 16 ετών.

Αφού υπέγραψε συμβόλαιο στη Ford Models και πέρασε χρόνο στο Παρίσι και το Μιλάνο, η Hadid μετακόμισε σε ένα «πρότυπο σπίτι» στη Νέα Υόρκη - ένα μέρος όπου δίνεται η ευκαιρία στα ανερχόμενα μοντέλα να ζήσουν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Νέα τόσο στην πόλη όσο και στη χώρα, έκανε το δρόμο της από τη μια συνάντηση στην άλλη χρησιμοποιώντας έναν απλό χάρτη.

Η πρώτη μεγάλη αγορά της Hadid ήταν μια έξυπνη επένδυση

Ως νέο, επιτυχημένο μοντέλο, η Hadid ήταν εκπληκτικά προσεκτική με τα κέρδη της. Ήθελε να βγάλει χρήματα για να επιστρέψει στην Ολλανδία, αλλά τελικά, έφυγε από τη Νέα Υόρκη για το Λος Άντζελες, όπου έκανε την πρώτη της σημαντική αγορά σε ηλικία 21 ετών.

Ο πρώτος γάμος της Hadid ήταν με τον μεγιστάνα των ακινήτων Mohamed Hadid, ο οποίος είναι γνωστός για την κατασκευή αρχοντικών και ξενοδοχείων στην περιοχή του Λος Άντζελες και έχει επίσης εμφανιστεί στο Real Housewives of Beverly Hills. Είχαν τρία παιδιά που έγιναν όλα μοντέλα: η Gigi, η Bella και ο γιος Anuar. Ήταν παντρεμένοι από το 1994 έως το 2000.

Αργότερα παντρεύτηκε τον David Foster, ο οποίος έχει δουλέψει με τραγουδιστές όπως η Whitney Houston και η Celine Dion, το 2011 και το διαζύγιό τους οριστικοποιήθηκε το 2017.

Η διάγνωση της ασθένειας Lyme στην διάσημη σταρ και πρωταγωνίστριας του “Real Housewives of Beverlly Hills” έφερε τα πάνω κάτω στο γάμο της με τον δεύτερο σύζυγό της. Κατά τη στιγμή του χωρισμού τους, η καθαρή περιουσία της Hadid αναφέρθηκε ότι ήταν 45 εκατομμύρια δολάρια, που εν μέρει προέρχονται από την επιτυχία της στο μόντελινγκ και την τηλεόραση αλλά και τον διακανονισμό του διαζυγίου της με τον Mohamed Hadid. Ενώ ήταν στο Real Housewives, η Yolanda φέρεται να κέρδιζε εξαψήφιο μισθό ανά σεζόν.

Γιατί προτιμά μια απλή ζωή στη φάρμα

Η Hadid μοιράζει τον χρόνο της τώρα ανάμεσα σε ένα διαμέρισμα στη Νέα Υόρκη και σε ένα αγρόκτημα στην Ολλανδία, το οποίο αποκαλεί «άδυτο» για εκείνη και την οικογένειά της. Είναι σχεδόν το αντίθετο από αυτό που είδαν οι θεατές για την έπαυλή της στο Μαλιμπού στο Real Housewives. 

«Η ευτυχία μου είναι να αγοράζω ένα μικρό πόνυ, να ταΐζω τις αγελάδες και τις κατσίκες μου και να παίρνω τα φρέσκα αυγά μου από τα κοτόπουλα μου, οπότε εκεί είναι πραγματικά η χαρά μου», είπε. Έχει επιστρέψει στην ιππασία, ένα χόμπι που πέρασε στην Gigi και την Bella. «Απλώς χοροπηδάμε φτυαρίζοντας τις βρωμιές των ζών και... κάπως έτσι επιστρέφουμε στις ρίζες μας», πρόσθεσε γελώντας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
14 / position1: 149 / position2: 573
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb