ENTERTAINMENT

Εντωμεταξύ η Gwyneth Paltrow βρίσκεται στα δικαστήρια για εγκατάλειψη θύματος

Το θύμα καταγγέλλει την ηθοποιό ότι του προκάλεσε μόνιμη εγκεφαλική βλάβη και ζητά 300.000 δολάρια.
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Δημοσίευση ΜΑΡ 29, 2023
Εντωμεταξύ η Gwyneth Paltrow βρίσκεται στα δικαστήρια για εγκατάλειψη θύματος

Ο 76χρονος Terry Sanderson έχει κάνει αγωγή στην Gwyneth Paltrow κατηγορώντας την ότι προκάλεσε ατύχημα το 2016 σε πίστα του σκι στη Γιούτα, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει. Η δίκη ξεκίνησε και έχει γίνει viral κυρίως για τις ατάκες της ηθοποιού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Η Gwyneth Paltrow έκανε σκι εντελώς ανεξέλεγκτα», αναφέρουν στη μήνυση οι δικηγόροι του συνταξιούχου. «Τον έριξε κάτω βίαια, τον άφησε αναίσθητο και με τραύμα στον εγκέφαλο, 4 σπασμένα πλευρά και άλλες σοβαρές βλάβες. Η Gwyneth Paltrow σηκώθηκε, γύρισε την πλάτη της και απομακρύνθηκε κάνοντας σκι, αφήνοντας τον Sanderson ακινητοποιημένο, ξαπλωμένο στο χιόνι και σοβαρά τραυματισμένο», προσθέτουν.

Η ηθοποιός επιμένει πως είναι το θύμα τη υπόθεσης, καθώς εκείνος και έπεσε πάνω της, και εκείνη έμεινε πλάι του μέχρι να της πουν ότι ήταν εντάξει να φύγει. Εκείνος ζητά αποζημίωση 300.000 δολαρίων. Ισχυρίζεται ότι η απερισκεψία της προκάλεσε το ατύχημα και πως τα τραύματα που του προκάλεσε επηρέασε σημαντικά τη ζωή του. Η ηθοποιός «απάντησε» καταθέτοντας και εκείνη αγωγή, με την οποία διεκδικεί ένα εκατομμύριο δολάρια.  

Πάντως ο ίδιος ξεκίνησε με τον πήχυ πολύ υψηλά στις απαιτήσεις του σχετικά με την αποζημίωσή του.  Η αρχική του αξίωση μέσω μήνυσης ήταν η Paltrow να του πληρώσει 3,1 εκατομμύρια δολάρια, αλλά απορρίφθηκε από το δικαστήριο. Κάπως έτσι ο Sanderson έφτασε να διεκδικεί τώρα 300 χιλιάδες δολάρια...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στην ερώτηση αν νιώθει αδικημένη που τη μήνυσε ο Terry Sanderson και απάντησε καταφατικάτου απάντησή της έγινε viral. «Λοιπόν, έχασα μισή μέρα σκι», είπε η επιχειρηματίας και ηθοποιός...

«Όλοι οι σκιέρ γνωρίζουν ότι όταν κάνουν σκι στο βουνό, είναι δική τους ευθύνη να δίνουν το δικαίωμα διέλευσης στους σκιέρ που βρίσκονται κάτω από αυτούς», είπε ο δικηγόρος του Sanderson, στους ενόρκους, οι οποίοι - σε αντίθεση με εκείνους που επιλέχθηκαν για τις περισσότερες δίκες- μπήκαν στο η αίθουσα του δικαστηρίου χαμογελώντας, πιθανότατα λόγω του ότι θα συναντούσαν μια διασημότητα.

Ο δικηγόρος τόνισε το ιστορικό στρατιωτικής θητείας του πελάτη του και προσπάθησε να κάνει έκκληση στο συναίσθημα των ενόρκων - περιγράφοντας τα σπασμένα πλευρά και το εγκεφαλικό τραύμα που υπέστη ο ίδιος κατά τη διάρκεια και μετά τη συντριβή. Το πιο ενδιαφέρον πάντως είναι πως πολλά γυναικεία sites αποδομούν τις στυλιστικές επιλογές της ηθοποιού, μέσα στο δικαστήριο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
5 / position1: 446 / position2: 1180
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb