SKIN CARE

Προετοίμασε το σώμα σου για το καλοκαίρι με τα 100% πιστοποιημένα βιολογικά προϊόντα της Cinq Mondes

Με έμπνευση από ιεροτελεστίες περιποίησης της Πολυνησίας
Γράφει η MATINA KONTOY
Δημοσίευση ΜΑΡ 28, 2023
Προετοίμασε το σώμα σου για το καλοκαίρι με τα 100% πιστοποιημένα βιολογικά προϊόντα της Cinq Mondes

Προετοίμασε την επιδερμίδα σου για το καλοκαίρι με τη σειρά Rituals of Polynesia της Cinq Mondes! Τρία 100% οργανικά, με βιολογική πιστοποίηση, προϊόντα: Sublime Body & Hair Oil, Sublime Body Balm & Sublime Scrub θα αφήσουν το δέρμα σου μεταξένιο, λείο και με εκπληκτικό άρωμα. Αφέσου στην περιποίηση της Cinq Mondes και ετοιμάσου να λάμψεις!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Huile Sublime Body & Hair OilΒιολογικό λάδι για το σώμα και τα μαλλιά



Εμπνευσμένο από την παραδοσιακή πολυνησιακή φαρμακοποιία, το Sublime Oil περιέχει ένα μείγμα θρεπτικών ελαίων, όπως λάδι καρύδας, Noni και Monoï de Tahiti, προσφέρει εντατική θρέψη και επαναφέρει την ελαστικότητα και την απαλότητα στο δέρμα.
Το ιερό έλαιο Monoi της Ταϊτής και το φρούτο Noni έχουν θρεπτικές και αντιοξειδωτικές ιδιότητες ενώ το συμπύκνωμα Tiaré και λευκών λουλουδιών μάς ταξιδεύει νοητά στην Πολυνησία μέσα από το άρωμά του.
Χάρη στα εκχυλίσματα και στις προστατευτικές ιδιότητες αυτών των φυτών, μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως θεραπεία πριν το λούσιμο, για απαλά μαλλιά που ξεμπερδεύονται εύκολα. Είναι φυσικό και βιολογικό καλλυντικό, πιστοποιημένο από την Ecocert Greenlife:
• 100% των συνολικών συστατικών είναι φυσικής προέλευσης.
• 40% των συνολικών συστατικών είναι Βιολογικής Γεωργίας.

Προτεινόμενη χρήση: Για να βοηθήσεις το δέρμα σου να ανακτήσει την απαλότητα και τη λάμψη του ξανά, εφάρμοσε το Sublime Oil ® σε όλο το σώμα με κυκλικές κινήσεις, επιμένοντας στα ξηρά σημεία ή περιοχές.
Συμβουλή περιποίησης μαλλιών: Άπλωσε το λάδι κατά μήκος των μαλλιών και χτένισε με τα δάχτυλά σου. Κάνε μασάζ στο τριχωτό της κεφαλής με κυκλικές κινήσεις προς τα πάνω ξεκινώντας από το πίσω μέρος του λαιμού.
150 ml // ΠΛΤ. 42€

Sublime Body BalmΒιολογικό βάλσαμο ενυδάτωσης και θρέψης από την Πολυνησία που χαρίζει φωτεινότητα στο δέρμα και παρατείνει το μαύρισμα

Αυτό το επανορθωτικό βάλσαμο προσφέρει πλούσια ενυδάτωση και είναι κατάλληλο για ξηρές επιδερμίδες, χάρη στις θρεπτικές και προστατευτικές ιδιότητες των φυτικών ελαίων Noni και monoï de Tahiti.
Πρόκειται για μια πλούσια και κρεμώδη ενυδατική κρέμα με υφή που λιώνει και διεισδύει γρήγορα χωρίς να δημιουργεί λιπαρότητα, αφήνοντας την επιδερμίδα λεία και βελούδινη. Το δέρμα φαίνεται αμέσως πιο λαμπερό, και αρωματίζεται απαλά.


Προτεινόμενη χρήση: Η ενυδάτωση είναι ένα απαραίτητο βήμα μετά τον καθαρισμό, ώστε το δέρμα να ανακτήσει την απαλότητα και τη λάμψη του. Εφάρμοσε το Sublime Balm σε όλο το σώμα με κυκλικές κινήσεις. Το φιλντίσι που περιέχει θα χαρίσει στο δέρμα μια απαλή λάμψη, ιδιαίτερα αισθησιακή για τις καλοκαιρινές νύχτες.
200 ml // ΠΛΤ. 60€

Sublime Scrub

Βιολογικό απολεπιστικό σώματος εμπνευσμένο από τα τελετουργικά ομορφιάς της Πολυνησίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το Sublime Scrub είναι μια απαλή πάστα απολέπισης για το σώμα με κόκκους από καρύδα και ζάχαρη που καθαρίζει απαλά το δέρμα και το λειαίνει χάρη στα έλαια αβοκάντο και Νόνι - Μονόϊ. Οι ρύποι απομακρύνονται, η υφή του δέρματος λειαίνει, το δέρμα αρωματίζεται απαλά και η λάμψη αποκαθίσταται.

Προτεινόμενη χρήση: Πρόσθεσε λίγο νερό σε μια χούφτα Sublime Scrub για να δημιουργήσεις μια λεία πάστα. Εφάρμοσε σε βρεγμένο δέρμα, τρίψε όλο το σώμα με απαλές κυκλικές κινήσεις και στη συνέχεια ξέπλυνε με καθαρό νερό.
Συμβουλή φροντίδας δέρματος: Μετά από αυτό το scrub, μην ξεχάσεις να ενυδατώσεις το δέρμα σου με το Sublime Oil και το Sublime Balm για να αποκτήσεις την πιο μεταξένια κι απαλή επιδερμίδα.
200 ml // ΠΛΤ. 60€

Polynesian Spa MassageΚαταπραϋντικό τελετουργικό μασάζ Πολυνησίας, για χαλάρωση, ηρεμία του νου και αποτοξίνωση με την υπογραφή της Cinq Mondes.

Το χαλαρωτικό πολυνησιακό τελετουργικό μασάζ είναι μια πολυτελής εμπειρία που περιλαμβάνει τη χρήση των Sublime Body & Hair Oil και Sublime Body Balm. Εμπνευσμένο από την αρχαία μέθοδο μασάζ Lomi-Lomi που προέρχεται από τα νησιά της Χαβάης, χρησιμοποιεί βαθιά πίεση και μακρές συνεχείς θωπείες από γροθιά, δάκτυλα και βραχίονες του θεραπευτή.
Τα βιολογικά αυτά προϊόντα που συνδυάζουν λάδι Ταϊτής Monoi, φρούτα Noni, Tiaré και λευκά λουλούδια σας μεταφέρουν σε μια όμορφη παραλία με λευκή άμμο στην Πολυνησία.
Κατά τη διάρκεια του μασάζ, ο θεραπευτής χρησιμοποιεί μια καυtή ηφαιστειακή πέτρα στην πλάτη, το ιερό οστό και τα μάτια. Η διαδικασία αυτή χαρίζει βαθιά χαλάρωση των μυών αλλά και μια αποστραγγιστική και αποτοξινωτική δράση χάρη στην απαλή πίεση σε συγκεκριμένες μεσημβρινές γραμμές. Απολαύστε πραγματική απελευθέρωση του νου, χάρη στις μη-γραμμικές κινήσεις του στα μέλη του σώματος καθώς το μασάζ προχωρά σε μορφή αστερισμού και όχι από κάτω προς τα πάνω, ως συνήθως.

Απολαύστε την εμπειρία Cinq Mondes:

Orloff Spa Life Gallery, Εκάλη & Orloff Spa Theoxenia Palace, Κηφισιά

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ CINQ MONDES

Ένα clean beauty brand με έμπνευση από τις ιεροτελεστίες ομορφιάς του Κόσμου! H γαλλική εταιρεία καλλυντικών Cinq Mondes γεννήθηκε το 2001 και, μέσα από τα Beauty Rituals of the World®, αξιοποιεί τελετουργίες ομορφιάς από 12 χώρες: Βραζιλία, Μαρόκο, Αίγυπτο, Τυνησία, Συρία, Ινδία, Ινδονησία, Ταϋλάνδη, Πολυνησία, Νότια Κορέα, Κίνα και Ιαπωνία.
Δίνοντας προτεραιότητα σε φυσικά επεξεργασμένα συστατικά και συστατικά που προέρχονται από τη βιολογική καλλιέργεια, τα εργαστήρια της Cinq Mondes επιλέγουν τα καλύτερα, κατοχυρωμένα με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, βοτανικά ενεργά συστατικά που βελτιώνουν την ποιότητα του δέρματος, διορθώνουν τη δερματική ανισορροπία και σέβονται το περιβάλλον.
Όλα τα καλλυντικά προϊόντα που χρησιμοποιούνται είναι κατασκευασμένα στη Γαλλία και συνδυάζουν την προηγμένη καλλυντική επιστήμη και την απέραντη αισθητηριακή έλξη.

 

Cinq Mondes Natural laboratory guidelines

Πρωτοπορώντας στην ανάπτυξη ισχυρών συνθέσεων απαλλαγμένων από πετροχημικά, η Cinq Mondes συγκαταλέγεται στα πιο αναγνωρισμένα brands διεθνώς που ακολουθούν αυστηρά guidelines, στηριζόμενα σε 5 βασικές αξίες:

  1. Ενεργά συστατικά  από οργανικές και φυσικές πηγές
  2. Χωρίς σιλικόνη, χωρίς ορυκτέλαια
  3. Χωρίς PARABEN, χωρίς Φαινοξυαιθανόλη
  4. Χωρίς τεχνητές χρωστικές ουσίες
  5. Δερματολογικά ελεγμένα

Όλες οι συσκευασίες διαθέτουν Πιστοποίηση FSC (κουτιά, τσάντες, κ.ά.), όπως και το έντυπο υλικό της εταιρείας, γεγονός που διασφαλίζει την υπεύθυνη διαχείριση των δασών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
14 / position1: 2255 / position2: 3582
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb