ENTERTAINMENT

Διάσημοι που προτίμησαν να παντρευτούν καθημερινούς ανθρώπους

Και ζουν ευτυχισμένοι!
Γράφει η ΔΑΦΝΗ ΤΣΑΡΤΣΑΡΟΥ
Διάσημοι που προτίμησαν να παντρευτούν καθημερινούς ανθρώπους

Οι διασημότητες τείνουν να έλκονται ο ένας προς τον άλλον και είναι λογικό, λόγω της συχνής "τριβής" μέσα από τη δουλειά τους και τις συνεργασίες που απαιτούν να περνούν πολλές ώρες μαζί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Παρόλο, όμως, που είναι συχνό φαινόμενο οι διάσημοι να παντρεύονται άλλους διάσημους (με τους γάμους αυτούς να ναυαγούν τις περισσότερες φορές), υπάρχουν κάποιοι διάσημοι που ερωτεύτηκαν και παντρεύτηκαν "κοινούς θνητούς" . Ποιοι είναι αυτοί;

George Clooney & Amal Alamuddin

Ο Clooney συνήθιζε να βγαίνει ραντεβού μόνο με μοντέλα και ανερχόμενες στάρλετ, αλλά ο πρώην σταρ των Facts of Life και ER κατάφερε όχι μόνο να προσελκύσει μια έξυπνη, επιτυχημένη, πανέμορφη Βρετανίδα δικηγόρο, αλλά την έπεισε να τον παντρευτεί επίσης με μια εκπληκτική ιστορία πρότασης. Τώρα μεγαλώνουν δίδυμα και δε θα μπορούσε να πάει καλύτερα αυτό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Matt Damon & Luciana Barroso

O Damon συνάντησε την Barroso σε ένα μπαρ του Μαϊάμι Μπιτς όπου εργαζόταν ως μπαργούμαν. Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά, όταν αυτή τον έκρυψε πίσω από το μπαρ για να μη τον βρουν οι παπαράτσι. Παντρεύτηκαν μετά από 10 χρόνια σχέσης και έχουν μαζί 4 παιδιά, ενώ είναι αγαπημένοι μέχρι σήμερα.

Anne Hathaway & Adam Shulman

Εντάξει, ο Shulman είναι ηθοποιός που έγινε σχεδιαστής κοσμημάτων, μετράει; Λέμε ναι λόγω του τρόπου με τον οποίο αντιμετωπίζει τη βραβευμένη με Όσκαρ γυναίκα του. Αυτοί οι δύο έκαναν μια υπέροχη γαμήλια τελετή και υποδέχτηκαν μαζί τον πρώτο τους γιο, τον Jonathan Rosebanks Shulman, το 2016. Είναι μαζί μια δεκαετία τώρα!

Jessica Alba & Cash Warren

Είναι παραγωγός (γνωρίστηκαν στα γυρίσματα του Fantastic Four) που πήγε στο Γέιλ. Eίναι μια ηθοποιός που γίνεται πιο γνωστή για το φιλικό προς το περιβάλλον The Honest Company. Κάποιοι λένε ότι η Jessica Alba και ο Cash Warren είναι ένα διάσημο ζευγάρι που μοιάζει συγγενικό. Παντρεύτηκαν το 2008 και έχουν δύο αξιολάτρευτες κόρες και ένα νέο γιο.

Jon Bon Jovi & Dorothea Hurley

Είναι ζευγάρι του γυμνασίου, πήγαν στο Λας Βέγκας το 1989 και έχουν κάνει τέσσερα παιδιά μαζί, ενώ παραμένουν ζευγάρι μετά από τόσα χρόνια!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
10 / position1: 246 / position2: 808
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb