Νυφικό Χτένισμα & Μακιγιάζ από τους Ειδικούς


Δημοσίευση ΜΑΡ 24, 2023
Νυφικό Χτένισμα & Μακιγιάζ από τους Ειδικούς

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Εάν αναζητάς μια σίγουρη αλλά και εμπνευσμένη πρόταση ομορφιάς για το Νυφικό Χτένισμα & το Νυφικό Μακιγιάζ, μόλις την βρήκες! Η Bridal Beauty είναι, με διαφορά, το Νο1 πρακτορείο επαγγελματιών ομορφιάς γάμου -  τα τελευταία 15 χρόνια καλύπτει με επιτυχία την ανάγκη της μέλλουσας νύφης να βρει τον κατάλληλο hairstylist & make up artist για αυτήν την τόσο ξεχωριστή ημέρα. 

Γιατί ξεχωρίζει;

- Εξειδίκευση: Νυφικό Χτένισμα & Νυφικό Μακιγιάζ μόνο! κάνουμε τέλεια. Η εξειδίκευση της ομάδας των επαγγελματιών της Bridal Beauty είναι τέτοια που μπορεί να εγγυηθεί τα 2 απλά πράγματα που αναζητά η μέλλουσα νύφη: Συνέπεια & Υψηλό Επίπεδο Υπηρεσιών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

- Οργάνωση: Η εμπειρία από τους χιλιάδες γάμους που έχει εξυπηρετήσει με επιτυχία όλα αυτά τα χρόνια, καθιστά την Bridal Beauty την ιδανική λύση.

- Επαγγελματισμός: Εξειδικευμένοι κομμωτές και makeup artists , Επαγγελματικά & επώνυμα υλικά, συνέπεια από την αρχή έως το τέλος, αψογη οργάνωση & τηλεφωνικό κέντρο 24x7.

- Στο χώρο σας: Τόσο για τις πρόβες όσο και την ημέρα του γάμου σας, οι επαγγελματίες της Bridal Beauty θα έρθουν στο χώρο σας πλήρως εξοπλισμένοι! Όλα κυλούν με το δικό σας ρυθμό & τη δική τους καθοδήγηση.

- Ασφάλεια & Ευελιξία: Είστε απόλυτα ελεύθερη να κλείσετε Πακέτο ή μεμονωμένες υπηρεσίες και μόνο όταν ικανοποιηθείτε απόλυτα από τις πρόβες. Μπορείτε να πληρώσετε τοις μετρητοίς ή με πιστωτική κάρτα.

Πως λειτουργεί;

Η διαδικασία είναι απλή: Η υποψήφια νύφη καλεί στο τηλεφωνικό κέντρο, ή (το καλύτερο) συμπληρώνει τη φόρμα που θα βρει στο site. Εκεί μπορεί να αναλύσει όλες τις ιδιαιτερότητες του δικού της γάμου: Τύπος νυφικού, σημεία προσοχής και προτιμήσεις για το χτένισμα ή/και το μακιγιάζ, ειδικά σχόλια κ.α.

Στη συνέχεια η ομάδα διαχείρισης φροντίζει για όλα τα υπόλοιπα: Επιλέγει & δεσμεύει τους κατάλληλους επαγγελματίες από την ομάδα για την ημερομηνία του γάμου, ενώ  προγραμματίζει τις πρόβες στις ημέρες & ώρες που εξυπηρετεί τη νύφη στην άνεση του σπιτιού της. Γενικά η διαδικασία είναι υπό απόλυτο έλεγχό – δεν αφήνεται  τίποτε στην τύχη και όλα προχωρούν ομαλά μέχρι την ημέρα του γάμου.

Χτένισμα, Μακιγιάζ ή Νυφικό Πακέτο;

Υπάρχει η δυνατότητα επιλογής Νυφικού Χτενίσματος ή Νυφικού Μακιγιάζ. Για όσες επιθυμούν μια συνολική λύση, προσφέρονται 3 διαφορετικά Νυφικά Πακέτα που θα καλύψουν διαφορετικές ανάγκες. Όλα περιλαμβάνουν Νυφικό Χτένισμα & Νυφικό Μακιγιάζ με τις πρόβες τους ενώ διατίθενται και extra υπηρεσίες που μπορεί να καλύπτουν το χτένισμα της μητέρας της νύφης, τη χρήση τρέσας κ.α.

Info:

bridalbeauty.gr

Τηλεφωνικό Κέντρο: +30 210 96 00 802

Instagram: @bridalbeautygreece

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
16 / position1: 385 / position2: 761
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb