MAKEUP

Ανθίζουμε από ευτυχία με τη νέα trend edition της essence bloomin` bright!

Είσαι έτοιμη να υποδεχτείς την άνοιξη;
Γράφει η MATINA KONTOY
Δημοσίευση ΜΑΡ 24, 2023
Ανθίζουμε από ευτυχία με τη νέα trend edition της essence bloomin` bright!

Από τα μέσα Μαρτίου, η νέα trend edition της essence bloomin‘ bright σε κάνει να ονειρεύεσαι πολύχρωμα λιβάδια λουλουδιών με τις νέες, φωτεινές και ανοιξιάτικες αποχρώσεις στο νεσεσέρ σου! Ζωντανά, neon χρώματα και φυσικές, ιριδίζουσες nude αποχρώσεις είναι το απόλυτο must της εποχής, δίνοντας σε κάθε look ακριβώς τη σωστή πινελιά χρώματος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η trend edition προσφέρει όλα όσα χρειάζεσαι για ένα τέλειο φινίρισμα: η παλέτα σκιών και eyeliner δημιουργεί μοναδικά στιλ μακιγιάζ στα μάτια σε έντονους ροζ και πορτοκαλί τόνους, όπως και σε απαλές nude αποχρώσεις.

Το highlight της σειράς: δύο υφές eyeliner που μεταμορφώνονται σε κρεμώδες eyeliner μόλις συνδυαστούν με το νερό! Λαμπερά στικ για τα χείλη σε ροζ και πορτοκαλί και ένα blushlighter ολοκληρώνουν άψογα το ανοιξιάτικο look σου.
Το mattifying stone roller είναι το must εργαλείο γι’ αυτή την περίοδο του χρόνου καταπολεμώντας τις λιπαρές περιοχές του δέρματος -  ενώ παράλληλα κάνει κι ένα καταπραϋντικό μασάζ στο πρόσωπο. Απολύτως απαραίτητα: ένα σφουγγαράκι μακιγιάζ σε ένα πολύχρωμο σχέδιο και ένα ειδικά σχεδιασμένο πινέλο eyeliner ολοκληρώνουν τη συλλογή και εξασφαλίζουν μια πραγματική αίσθηση ανοιξιάτικης ευτυχίας.
Όλα τα προϊόντα έρχονται σε μια κομψή συσκευασία: λουλουδένιες, παιχνιδιάρικες εφαρμογές και φωτεινά neon και nude χρώματα σε βάζουν στο mood για το καλοκαίρι που πλησιάζει και είναι πιστοί σύντροφοί σου για κάθε ανοιξιάτικο στιλ.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

 

bloomin' bright eyeshadow & eyeliner palette

Για λουλουδένια καλοκαιρινά looks! Η bloomin' bright eyeshadow & eyeliner palette μετατρέπει κάθε μακιγιάζ ματιών σε έναν μαγνήτη που τραβάει τα βλέμματα. Από πολύχρωμες, ζωηρές neon αποχρώσεις μέχρι φυσικά φινιρίσματα σε ματ και μεταλλικούς nude τόνους. Το απόλυτο highlight: δύο υφές που ενεργοποιούνται με το νερό σε πορτοκαλί και ροζ για μοναδικά στιλ eyeliner. Απλώς ενυδατώστε ελαφρώς το πινέλο eyeliner για να μετατρέψετε τις αποχρώσεις σε ένα κρεμώδες, neon eyeliner υψηλής χρωματικής απόδοσης. Εάν χρησιμοποιηθούν στεγνές, οι δύο πολυχρηστικές αποχρώσεις λειτουργούν σαν σκιές ματιών με υψηλή κάλυψη και δημιουργούν μοναδικά «ανθισμένα» στιλ. Η συσκευασία απεικονίζει κομψές, αφηρημένες, λουλουδένιες εφαρμογές.            

Περίπου 8,99€ // (01 See Me Bloomin')

 

bloomin' bright fine eyeliner brush

To must για όλα τα παιδιά των λουλουδιών: το the bloomin' bright eyeliner brush εξασφαλίζει τέλειες γραμμές στα βλέφαρα, χάρη στο πολύ λεπτό άκρο του πινέλου και την ειδικά σχεδιασμένη, υπό γωνία, μεταλλική άκρη. Χάρη στο σχήμα του, το πινέλο εφαρμόζει σταθερά στο χέρι – για επαγγελματικά look eyeliner στη στιγμή.  Κι αν χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με τις αποχρώσεις eyeliner της bloomin' bright eyeshadow & eyeliner palette, το νέο πινέλο είναι πραγματικά ανίκητο!               

Περίπου 2,49€ // (01 Feelin' Brighty Fine)

 

bloomin' bright lip glow stick

Ένα λαμπερό gloss και ένα στιλ περιποίησης σε ένα μόνο προϊόν – ο απόλυτος συνδυασμός για απαλά χείλη με ένα εφέ λάμψης. Η κομψή απόχρωσή του σε πορτοκαλί και ροζ τονίζει το φυσικό χρώμα των χειλιών – τέλειο για το καθημερινό σου μακιγιάζ. Η σύνθεσή του με ελαιόλαδο αφήνει τα χείλη απαλά και ευλύγιστα και χαρίζει εντατική προστασία.

Περίπου 2,99€

 

bloomin' bright mattifying stone roller

Το bloomin' bright mattifying stone roller δημιουργήθηκε για να πραγματοποιήσει ένα από τα μεγαλύτερα όνειρά μας: ματ επιδερμίδα για όψη χωρίς ίχνος λιπαρότητας! Γλιστράει απαλά στο πρόσωπο αφήνοντας πίσω του μια καθαρή απόλυτα ματ εμφάνιση. Ειδικά τις μέρες με πολύ ήλιο, η ζώνη Τ τείνει να γίνεται πιο λιπαρή: το face roller κάνει ματ αυτές τις περιοχές του δέρματος με ένα πέρασμα. Με ή χωρίς μακιγιάζ, το stone roller εξασφαλίζει ότι θα λάμπεις μόνο στα σωστά σημεία!

Περίπου 4,99€* // (01 Bright & Ready to Roll)

 

 

bloomin' bright blushlighter

Η δύναμη των λουλουδιών στο δέρμα σου: το bloomin' bright blushlighter είναι ρουζ και highlighter μαζί σε ένα και αποτελεί το απόλυτο must προϊόν για την περίοδο άνοιξη/καλοκαίρι του 2023. Φωτεινοί ροζ και πορτοκαλί τόνοι, με μια χρυσή πινελιά, κάνουν τα μάγουλά σου να λάμπουν στο λεπτό. Η απαλή, πουδρένια υφή υψηλής χρωματικής απόδοσης, μπορεί να εφαρμοστεί με ακρίβεια και να αναμειχθεί εύκολα – για λαμπερή, ηλιοκαμένη επιδερμίδα.

Περίπου 4,99€ // (01 Bloom With Me!)

 

 

bloomin' bright make-up sponge

Η σωστή δόση κάνει πραγματικά τη διαφορά: το δέρμα πρέπει να αναπνέει, ειδικά την άνοιξη. Χάρη στο bloomin' bright make-up sponge, τα υγρά, τα κρεμώδη  και τα πουδρένια foundation ή concealer μπορούν να εφαρμοστούν και να αναμειχθούν ομοιόμορφα στη σωστή αναλογία. Το απαλό υλικό του και το ειδικό σχήμα του σε μορφή σταγόνας, σου επιτρέπουν να τονίσεις συγκεκριμένα σημεία ή να εφαρμόσεις προϊόντα σε όλο το πρόσωπο – για μια λεία όψη!

Περίπου 3,79€ // (01 Flawlessly Bright)

 

 

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
5 / position1: 220 / position2: 1216
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb