CELEB STYLE

Η εντυπωσιακή μεταμόρφωση της Meghan Fahy

H star του The White Lotus και του Bold Type
Γράφει η ΔΑΦΝΗ ΤΣΑΡΤΣΑΡΟΥ
Η εντυπωσιακή μεταμόρφωση της Meghan Fahy

Η Meghann Fahy έκανε το "μπαμ" όταν απέκτησε τον ρόλο της ως Daphne, η απρόβλεπτη σύζυγος του Cameron, τον οποίο υποδύεται ο Theo James, στην εξαιρετικά δημοφιλή δεύτερη σεζόν του "The White Lotus".

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ποια είναι όμως η ηθοποιός Meghan Fahy;

Με καταγωγή από το Longmeadow της Μασαχουσέτης, η Meghann Fahy άρχισε να εμφανίζει σε ηλικία μόλις οκτώ ετών με τους Dan Kane & Friends, ένα τοπικό συγκρότημα τραγουδιού με μέντορα τον Dan Kane.

Αφού βρήκε την αγάπη της για την υποκριτική και το τραγούδι, το θέατρο ήταν σαν μια φυσική έλξη. Η Meghann Fahy ήταν καλεσμένη στο "Jimmy Kimmel Live!" όπου εξήγησε πώς πέτυχε την πρώτη της συναυλία σε ηλικία 18 ετών. Έμενε στο σπίτι της στη Μασαχουσέτη, έχοντας μόλις αποφοιτήσει από το λύκειο, όταν πήγε σε ένα ανοιχτό κάλεσμα στη Νέα Υόρκη για το "Spider-Man: Turn Off the Dark», για το οποίο η μαμά της είχε ακούσει μέσω μιας φίλης της δουλειάς. Η Fahy είπε, "Πραγματικά δεν ήθελα να πάω γιατί ήμουν τόσο αγχωμένη", αλλά ότι η μαμά της την έπεισε να πάει. Παρόλο που δεν πήρε τον ρόλο για τον οποίο πέρασε από οντισιόν, τράβηξε το μάτι του διευθυντή κάστινγκ που πίστευε ότι θα ήταν εξαιρετική για ένα άλλο έργο που ονομάζεται "Next to Normal", ένα μιούζικαλ για μια οικογένεια που προσπαθεί να τα βγάλει πέρα ενώ η μητέρα τους παλεύει με διπολική διαταραχή.

Συντηρούσε τον εαυτό της κάνοντας τη σερβιτόρα και τη νταντά παράλληλα

Είναι μια κλασική ιστορία με την οποία πολλοί καλλιτέχνες μπορούν να συσχετιστούν: Η Meghann Fahy μετακόμισε στο The Big Apple για να γίνει μεγάλο αστέρι στο Broadway, και ενώ κατάφερε να κάνει όνομα, απλά δεν μπορούσε να μου πληρώσει τους λογαριασμούς. Σε συνέντευξή της στο The Hollywood Reporter, η Fahy εξιστόρησε τις ώρες που πέρασε σερβιτόρα στο The Grey Dog (αλυσίδα εστιατορίων στη Νέα Υόρκη) και κάνοντας νταντά. Είπε, «Έκλαψα όταν έλαβα τον πρώτο μου μισθό γιατί ήταν πολύ λιγότερο από ό,τι πίστευα ότι θα ήταν – έλεγα: «Διάολε, αυτό υποτίθεται ότι θα με έβγαζε από τους μπελάδες».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το χρέος της την ακολούθησε για πολλά χρόνια, μέχρι που απέκτησε τον πρώτο της μεγάλο τηλεοπτικό ρόλο. Φαίνεται ότι ήταν μια εξαιρετική εμπειρία δημιουργίας χαρακτήρων, και ευτυχώς, τα πράγματα έχουν σίγουρα αλλάξει για εκείνη από τότε. Παρά το γεγονός ότι είχε την ευκαιρία να γυρίσει τη σεζόν 2 του "The White Lotus" στη Σικελία και έγινε γνωστό όνομα σχεδόν από τη μια μέρα στην άλλη, η πάντα σεμνή ηθοποιός ισχυρίστηκε: "Πιστεύω ότι οι άνθρωποι θα λατρέψουν τη σεζόν - και θα ήταν υπέροχο αν με βοηθούσε να δουλέψω περισσότερο».

Η πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση ήταν στο Gossip Girl

Ενώ ακόμα πρωταγωνιστούσε στο Broadway στο "Next to Normal", η Meghann Fahy άρχισε να πηγαίνει σε οντισιόν. Μίλησε στην Teen Vogue για την εμπειρία, λέγοντας ότι ήταν απολύτως "τρομοκρατημένη" όταν έκλεισε ένα μικρό μέρος στην 3η σεζόν του "Gossip Girl" που προβλήθηκε το 2009. Οι δύο σκηνές στις οποίες εμφανίστηκε ως Devyn, βοηθός του επιχειρηματία Chuck Bass, χρειάστηκε μόνο μία μέρα για να γυριστεί. Ωστόσο, η Fahy περιέγραψε αυτή τη μέρα ως «ντροπιαστική», καθώς εξιστόρησε τα γεγονότα στην Teen Vogue.

Είπε ότι έσπασε ένα από τα παπούτσια που φορούσε και "Σε μια από τις σκηνές, πληκτρολογούσα σε έναν υπολογιστή και χτυπούσα τα πλήκτρα. Δεν το ήξερα εκείνη τη στιγμή ότι έπρεπε να προσέχεις τους ήχους και υποτίθεται ότι κάνεις ψεύτικα πράγματα για να μπορούν να ακούσουν τον διάλογο. Δεν είχα ιδέα."

Έχει εμφανιστεί σε πολλές ακόμη τηλεοπτικές εκπομπές όλα αυτά τα χρόνια

Μετά τη σύντομη εμφάνισή της στο "Gossip Girl", η Meghann Fahy είχε μια χούφτα μεμονωμένες εμφανίσεις σε τηλεοπτικές εκπομπές προτού τελικά γίνει μόνιμη της σειράς. Μερικά από αυτά τα μέρη περιελάμβαναν μια εμφάνιση στο "The Good Wife" το 2011, "Law & Order: Special Victims Unit" το 2014 και ένα επεισόδιο του "Blue Bloods" το 2015, όπου συχνά υποδύονταν χαρακτήρες με γλυκιά συμπεριφορά.

Η Fahy πιστώθηκε επίσης για την ερμηνεία της σε μερικές ταινίες μικρού μήκους, όπως οι "Fifty Grades of Shay", "Lily + Mara" και "The Bracket Theory", καθώς διεύρυνε το πορτφόλιό της με τα χρόνια. Μόλις άρχισε να παίζει ρόλους σε ταινίες που φτιάχτηκαν για τηλεόραση, η Fahy κέρδισε την αναγνώριση και έκλεινε περισσότερα πράγματα. Ωστόσο, όσο κι αν ήθελε να τα καταφέρει σε αυτήν την άθλια βιομηχανία, θα περνούσαν ακόμη χρόνια μέχρι να αποκτήσει τον ρόλο της ζωής της.

Έκανε το ντεμπούτο της στο Hallmark το 2011 με το The Lost Valentine, αλλά τα κατάφερε με τη σαπουνόπερα One Life to Live

Ήταν στο Broadway τη νύχτα, αλλά κατά τη διάρκεια της ημέρας, η Meghann Fahy γύριζε για τη σαπουνόπερα του ABC, "One Life to Live" το 2010. Εμφανίστηκε σε περισσότερα από 80 επεισόδια ως Hannah O'Connor, ένας πολύ μισητός χαρακτήρας μεταξύ των θαυμαστών λόγω στην πειστική απεικόνιση ενός κακού από τον Fahy.

 Είναι αρκετά συνηθισμένο όταν οι ηθοποιοί βγαίνουν με άλλους ηθοποιούς, αλλά είναι πολύ πιο χαριτωμένο όταν ένα ζευγάρι συναντιέται στα γυρίσματα μιας ταινίας. Η Meghann Fahy γνώρισε τον Billy Magnussen στα γυρίσματα του "The Lost Valentine" το 2011, καθώς έπαιξαν ένα παντρεμένο ζευγάρι στη ρομαντική ταινία. Αν και λίγα είναι γνωστά για τη σχέση τους, φέρεται να χρειάστηκαν άλλα έξι χρόνια μέχρι να συνδεθούν ρομαντικά, το 2017. Το ζευγάρι λέγεται ότι βγήκε από το 2017 έως το 2020, έχοντας κάνει την τελευταία του δημόσια εμφάνιση μαζί σε ένα κόκκινο χαλί μετά το πάρτι των Χρυσών Σφαίρων τον Ιανουάριο του 2020.

Έγινε γνωστή παίζοντας τον Sutton στο The Bold Type

Αν ακόμα αναρωτιέσαι γιατί σου φαίνεται τόσο οικεία, πιθανότατα έχεις δει τη Meghann Fahy στο "The Bold Type" ως Sutton Brady. Αυτό το επιτυχημένο σόου, κάποιοι μπορεί να υποστηρίξουν, ήταν το μεγάλο μπαμ της Fahy, καθώς πρωταγωνίστησε μαζί με την Aisha Dee και την Katie Stevens για πέντε σεζόν μεταξύ 2017 και 2021. Το δράμα επικεντρώνεται στους χαρακτήρες καθώς εργάζονται για να πετύχουν σε ένα περιοδικό που μοιάζει με Cosmopolitan, ενώ ψάχνονται με τις προσωπικές τους ζωές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
11 / position1: 401 / position2: 2099
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb