Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
ENTERTAINMENT

Έξαλλη η Avril Lavigne όταν μια διαδηλώτρια πέταξε τη μπλούζα της live στα βραβεία Juno

Δεν κρατήθηκε η ποπ σταρ, την έβρισε
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Δημοσίευση ΜΑΡ 22, 2023
Έξαλλη η Avril Lavigne όταν μια διαδηλώτρια πέταξε τη μπλούζα της live στα βραβεία Juno

Όπως και το επιτυχημένο τραγούδι της, η Avril Lavigne βρέθηκε για άλλη μια φορά να ρωτά "What the Hell" στα βραβεία Juno 2023, αφού τα πράγματα έγιναν αρκετά... περίπλοκα στη σκηνή που βρήκε μια ασυνήθιστη παρέα δίπλα της.

Κατά τη διάρκεια της ζωντανής τηλεοπτικής εκπομπής Junos, που έλαβε χώρα τη Δευτέρα στο Rogers Place η τραγουδίστρια ανέβηκε στη σκηνή για να παρουσιάσει μια εμφάνιση από τον AP Dhillon, όταν μια γυναίκα πέταξε τη μπλούζα της καιι στάθηκε δίπλα της!

Στη μέση της ομιλίας της Lavigne, η γυναίκα εισέβαλε στη σκηνή με το σώμα της καλυμμένο με μηνύματα όπως «Σώστε την Πράσινη Ζώνη» – που φαίνεται να είναι άμεση απάντηση σε ένα σχέδιο οικιστικής ανάπτυξης από την κυβέρνηση του Οντάριο, εξηγεί το CTV News.

Ενώ η γυναίκα στεκόταν ακριβώς πίσω της, η τραγουδίστρια του «Sk8er Boi» προσπάθησε να συνεχίσει, προτού τελικά στραφεί προς τη διαδηλώτρια και της φωνάξει: «Φύγε από εδώ γ** σκύλα! ».

Εκείνη ακριβώς τη στιγμή, η ασφάλεια εμφανίστηκε στη σκηνή για να διώξει την γυναίκα.
Περισσότερα Θέματα Entertainment
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb