ΖΩΔΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Ζώδια Εβδομάδας: Αναμνήσεις, νέοι έρωτες και ίδια λάθη

Μάθε τι σου επιφυλάσσει αυτή η εβδομάδα με βάση το ζώδιό σου!
AstroGirl
Ζώδια Εβδομάδας: Αναμνήσεις, νέοι έρωτες και ίδια λάθη

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κριός

Αυτή την εβδομάδα, μην παραιτηθείτε ή απομακρυνθείτε εντελώς από το τραπέζι. Εάν ξεχάσετε ότι υπάρχει έξοδος, θα αναγκάσετε τον εαυτό σας να υπομείνει επώδυνες εμπειρίες. Θυμηθείτε, ποτέ να μην κολλάτε εκεί που είστε. Εάν αυτό δεν λειτουργεί για εσάς, μπορείτε να φύγετε.

Ταύρος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αυτή την εβδομάδα, σταματήστε να είστε διακριτικοί. Μην περιμένετε από τους άλλους να μαντέψουν τον τρόπο που νιώθετε γιατί είναι εύκολο να παρερμηνεύσετε συμπεριφορές. Θα βρείτε περισσότερη επιτυχία και ευτυχία αν αφήσετε τα παιχνίδια και πείτε αυτό που εννοείτε. Αντιμετωπίστε το αντί να τριγυρνάτε γύρω από αυτό!

Δίδυμοι

Αυτή την εβδομάδα, κάντε πλήρη εμφάνιση. Αν πρόκειται να κυνηγήσετε ένα όνειρο, δώστε το εκατό τοις εκατό. Εάν πρόκειται να περάσετε χρόνο με κάποιον, να είσε εντελώς εκεί. Μη χάνετε χρόνο εύχόμενη να κάνετε κάτι άλλο. Απολαύστε τη στιγμή που έχετε μπροστά σας.

Καρκίνος

Αυτή την εβδομάδα, μην παίρνετε αποφάσεις όταν νιώθετε συναισθηματικοί. Αυτά τα συναισθήματα είναι έγκυρα - αλλά δεν θέλετε να σας πείσουν να πάρετε τη λάθος απόφαση. Περιμένετε μέχρι να νιώσετε πιο ήρεμοι και ξεκάθαροι, ώστε να μπορέσετε να σκεφτείτε καθαρά τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα.

Λέων

Αυτή την εβδομάδα, μην προσπαθήσετε να κάνετε το αδύνατο. Μην προσπαθήσετε να αναλάβετε περισσότερα από ένα άτομο που μπορεί να χειριστεί ρεαλιστικά. Μην απογοητεύεστε με τον εαυτό σας που δεν καταφέρατε να ολοκληρώσετε ένα εκατομμύριο διαφορετικά πράγματα όταν δεν υπήρχαν καν αρκετές ώρες μέσα στην ημέρα.

Παρθένος

Αυτή την εβδομάδα, σεβαστείτε τον εαυτό σας. Μην μιλάτε άσχημα για την εμφάνιση ή τις δεξιότητές σας, ακόμα κι αν το διατυπώνετε ως αστείο. Να είστε προσεκτικοί με τις λέξεις που χρησιμοποιείτε για να περιγράψετε τον εαυτό σας γιατί αυτές οι λέξεις είναι ισχυρές.

Ζυγός

Αυτή την εβδομάδα, να θυμάστε ότι τα μικρά πράγματα αθροίζονται. Μπορεί να αισθάνεστε ότι κάνετε μικρά βήματα, αλλά εξακολουθούν να είναι βήματα προς τη σωστή κατεύθυνση. Να είστε περήφανοι για τον εαυτό σας για κάθε μικρό επίτευγμα που κάνετε, ακόμα κι αν δεν σας φαίνεται τόσο τεράστιο.

Σκορπιός

Αυτή την εβδομάδα, αγκαλιάστε τη μοναξιά σας. Αντί να προσπαθείτε να κάνετε σχέδια, περάστε ποιοτικό χρόνο με τον εαυτό σας. Δεν χρειάζεται να περνάτε κάθε στιγμή γύρω από άλλους. Μάθετε να απολαμβάνετε τη σιωπή, πώς να διασκεδάζετε και πώς να απολαμβάνετε τη δική σας παρέα.

Τοξότης

Αυτή την εβδομάδα, μην απορρίπτετε τον εαυτό σας πολύ νωρίς. Μην υποθέτετε ότι δεν έχετε την ευκαιρία όταν δεν σας δόθηκε μια συγκεκριμένη απάντηση. Είστε πιο ικανοί από όσο φαντάζεστε, οπότε μην τα παρατάτε τώρα. Συνεχίστε να πιστεύετε στον εαυτό σας. Συνεχίστε.

Αιγόκερως

Αυτή την εβδομάδα, επιβεβαιώστε τον εαυτό σας. Μην επιτρέπετε σε άλλους να σας χειραγωγούν. Μην τους αφήσετε να μπερδέψουν την καλοσύνη σας με αδυναμία. Πείτε τη γνώμη σας γιατί η γνώμη σας έχει σημασία και αν σιωπήσετε, τότε κανείς δε θα ξέρει τι πραγματικά σκέφτεστε.

Υδροχόος

Αυτή την εβδομάδα, θέστε ρεαλιστικές προσδοκίες για τον εαυτό σας. Αυτό δε σημαίνει ότι δεν πρέπει να αμφισβητείτε τον εαυτό σας. Σημαίνει απλώς ότι πρέπει να αποφύγετε να κρατάτε τον εαυτό σας σε ακατόρθωτα πρότυπα. Εάν τα πρότυπα για τον εαυτό σας είναι πολύ υψηλά, τότε θα καταλήξετε μόνο απογοητευμένοι. Αντ' αυτού, αυξήστε σταδιακά τους στόχους σας.

Ιχθύες

Αυτή την εβδομάδα, δώστε μεγαλύτερη έμφαση στις πράξεις των άλλων αντί στα λόγια τους. Οποιοσδήποτε μπορεί να ισχυριστεί ότι ενδιαφέρεται για εσάς, αλλά μόνο οι άνθρωποι που το εννοούν θα καταβάλουν προσπάθεια. Εάν η συμπεριφορά κάποιου δεν συμβαδίζει με τα λόγια του και τις υποσχέσεις του, προσπαθεί να σας πουλήσει κάτι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ζώδια
23 / position1: 26 / position2: 334
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb