ENTERTAINMENT

Τα 5 πιο ακριβά διαζύγια του Hollywood

Τα έμαθε όλος ο κόσμος!
Γράφει η ΔΑΦΝΗ ΤΣΑΡΤΣΑΡΟΥ
Τα 5 πιο ακριβά διαζύγια του Hollywood

Νομίζεις ότι επιτέλους βρήκες τον «Ένα», τον άνθρωπο που πρόκειται να περάσεις την υπόλοιπη ζωή σου. Και για λίγο, τα πράγματα είναι καλά - μέχρι να μην είναι. Προσπαθείτε να το δουλέψετε, αλλά είναι πάρα πολύ αργά, οπότε αποφασίζετε να το τελειώσετε και εκεί είναι που τα πράγματα μπορούν να γίνουν είτε φιλικά… είτε δύσκολα!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το ίδιο ισχύει βέβαια και για τους διασήμους. Όμως, γι' αυτούς πέφτει και κάτι ακόμα "στο τραπέζι". Τα λεφτά. Κι επειδή είναι πολλά...εδώ έχουμε τα 5 πιι ακριβοπληρωμένα διαζύγια στο Hollywood.

Garth Brooks & Sandy Mahl

Διακανονισμός διαζυγίου: 125 εκατομμύρια δολάρια

Ο Brooks και η Mahl ήταν ζευγάρι του κολεγίου όταν παντρεύτηκαν το 1986. Το ζευγάρι χώρισε το 1999 και το διαζύγιο έγινε οριστικό το 2001. Ο Brooks από τότε παντρεύτηκε ξανά, βρίσκοντας την αγάπη στην Trisha Yearwood.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Neil Diamond & Marcia Murphey


Διακανονισμός διαζυγίου: 150 εκατομμύρια δολάρια

Τα κέρδη των 300 εκατομμυρίων δολαρίων του τραγουδιστή μοιράστηκαν μεταξύ του Diamond και της Murphey, οι οποίοι χώρισαν το 1995 μετά από 25 χρόνια γάμου.

Michael Jordan και Juanita Vanoy


Διακανονισμός διαζυγίου: 168 εκατομμύρια δολάρια

Ο πρώην σταρ του ΝΒΑ και η σύζυγός του υπέβαλαν αίτηση διαζυγίου μετά από 12,5 χρόνια, αλλά συμφιλιώθηκαν λίγο αργότερα. Το αμοιβαίο και φιλικό διαζύγιο τους οριστικοποιήθηκε το 2006 με τη Juanita να λαμβάνει τον μεγαλύτερο διακανονισμό διαζυγίου διασημοτήτων σε δημόσιο αρχείο εκείνη την εποχή.

Mel Gibson & Robyn Gibson

Διακανονισμός διαζυγίου: 425 εκατομμύρια δολάρια

Μετά από 31 χρόνια γάμου και επτά παιδιά, πολλοί άνθρωποι απλώς παραιτούνται από τη ζωή τους, καλώς ή κακώς. Δεν ισχύει το ίδιο για τη Robyn, η οποία υπέβαλε αίτηση χωρισμού την ημέρα μετά τη σύλληψη του Mel επειδή έπινε και οδηγούσε. Κατέθεσε αίτηση διαζυγίου τρία χρόνια αργότερα μετά τη δημοσιοποίηση των φωτογραφιών του Mel και της Oksana Grigorieva και τελείωσαν επίσημα στις 23 Δεκεμβρίου 2011. Καλησπέρα και καλά Χριστούγεννα στη Robyn!

Rupert Murdoch & Anna Torv


Διακανονισμός διαζυγίου: 1,7 δισεκατομμύρια δολάρια

Ο μεγιστάνας των μέσων ενημέρωσης και η Σκωτσέζα δημοσιογράφος παντρεύτηκαν το 1967 και φάνηκαν να είναι σταθεροί για τις επόμενες τρεις δεκαετίες. Λεγόταν ότι η Anna ήθελε να παραιτηθεί ο Rupert, κάτι που αρνήθηκε να κάνει. Έτσι το 1998 ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους. Έξι μήνες αργότερα, είτε αναγκάστηκε να αποχωρήσει, είτε παραιτήθηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο της News Corp (εξαρτάται από ποιον ρωτάς) και χώρισαν αμέσως μετά. Ο διακανονισμός της - 110 δισεκατομμύρια δολάρια τα οποία ήταν σε κρύα, σκληρά, όμορφα μετρητά - κατατάσσεται ως το πιο ακριβό διαζύγιο όλων των εποχών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
12 / position1: 387 / position2: 683
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb