ENTERTAINMENT

Οι διάσημοι με την πιο έντονη ερωτική ζωή αποκαλύπτουν τα μυστικά τους

Δε δίστασαν να αποκαλύψουν πικάντικες λεπτομέρειες
Γράφει η ΔΑΦΝΗ ΤΣΑΡΤΣΑΡΟΥ
Οι διάσημοι με την πιο έντονη ερωτική ζωή αποκαλύπτουν τα μυστικά τους

Οι διασημότητες είναι σαν εμάς. Μαγειρεύουν, καθαρίζουν και είτε το πιστεύεις είτε όχι — κάνουν σeξ! Και σύμφωνα με τις διασημότητες που εμφανίζονται σε αυτή τη λίστα, το τελευταίο είναι η αγαπημένη τους ασχολία ...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τα παρακάτω ζευγάρια celebrity, λοιπόν, έχουν μιλήσει ανοιχτά για την ερωτikή τους ζωή και μοιράστηκαν με τους θαυμαστές τους λεπτομέρειες για το πού, πώς και πότε τους αρέσει να συνευρίσκονται ...

Nicole Kidman & Keith Urban

Στο 10ο στούντιο δίσκο του Graffiti U, που κυκλοφόρησε το 2018, ο Urban περιελάμβανε τους στίχους «αυτή είναι μανιακή στο κρεβάτι, αλλά εγκεφαλικός τύπος» στο τραγούδι του «Gemini». Μάντεψε για ποια μιλούσε! Μιλώντας στην εκπομπή Kyle & Jackie O Show του KIIS FM, η Kidman ρωτήθηκε πώς ένιωθε για αυτές τις λεπτομέρειες που μοιράζονταν με τον κόσμο και απάντησε: «Δεν λογοκρίνω την τέχνη του, αλλά είναι λίγο ντροπιαστικό».

Chrissy Teigen & John Legend

Μέχρι τώρα, γνωρίζουμε ότι η Chrissy Teigen είναι ανοιχτό βιβλίο. Το μοντέλο, τηλεοπτική προσωπικότητα, συγγραφέας και επιχειρηματίας δεν ήταν ποτέ κάποιος που συγκρατήθηκε, και αυτό ισχύει όταν πρόκειται για την ερωτική της ζωή με τον σύζυγό της John Legend. Μετά τη γέννηση των παιδιών τους, η Teigen εξήγησε πόσο γρήγορα μπορεί να μειωθεί η σεξουaλική ζωή, αλλά πώς υπάρχει ακόμα ελπίδα να κρατήσει αυτή τη φλόγα αναμμένη. «Θα επανέλθουμε σε αυτό. Αλλά είναι αστείο: Αν παίζει κάπου, και πάω να τον δω, λέω «Ω, είναι σέξι». Μάλλον θα κάνουμε σeξ αυτό το βράδυ».

Kate Upton & Justin Verlander

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το μοντέλο εξωφύλλου του Sports Illustrated Kate Upton αναφέρθηκε στην πολυπλοκότητα της σχέσης με τον αθλητή Justin Verlander στο Watch What Happens Live με τον Andy Cohen το 2017.  Όταν ρωτήθηκε για το σeξ την ημέρα του παιχνιδιού, η Upton εξήγησε ειλικρινά: «Δεν υπάρχει σeξ πριν από ένα παιχνίδι, απολύτως κανένα». Και όταν πρόκειται για σeξ μετά το μεγάλο παιχνίδι; Το μοντέλο πρόσθεσε: «Επίσης αυτό που μόλις βρήκα είναι ότι αν παίζει πολύ καλά, δεν υπάρχει σeξ μετά από αυτά. Είναι πολύ κουρασμένος».

Pink & Carey Hart

Η ποπ καλλιτέχνις Pink είναι παντρεμένη με την πρώην επαγγελματία αθλητή freestyle μοτοκρός, Carey Hart για περισσότερα από 16 χρόνια, και σε αυτό το διάστημα, είναι γνωστό ότι μιλά ανοιχτά για τα σκαμπανεβάσματα της ζωής ως παντρεμένο ζευγάρι. Η Pink έχει εκφράσει ότι η μονογαμία δεν είναι εύκολη και μερικές φορές η σεξουaλική ζωή υποφέρει. Το 2017, είπε «...θα περάσετε στιγμές που δεν θα έχετε κάνει σeξ εδώ και ένα χρόνο. Είναι θάνατος αυτό για το κρεβάτι; Είναι αυτό το τέλος; Τον θέλω; Με θέλει;»

Will Smith & Jada Pinkett Smith

Στην τοκ σόου της Red Table Talk, η Jada Pinkett Smith έχει γίνει διάσημη μιλώντας ανοιχτά για μια σειρά από θέματα, συμπεριλαμβανομένου του γάμου της με τον ηθοποιό Will Smith. Σε συνέντευξή της στο Shape, η Smith περιέγραψε μια συγκεκριμένη στιγμή στη σεξουaλική τους ζωή ενώ παρευρέθηκε στα Βραβεία Όσκαρ. «Ο Will άρχισε να με κοιτάζει με αυτόν τον τρόπο που με τρελαίνει», είπε. «Αρχίσαμε να φιλιόμαστε με πάθος και το επόμενο πράγμα που ήξερα, ας πούμε ότι χάσαμε το κόκκινο χαλί και κατέληξα σχεδόν χωρίς μακιγιάζ».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
6 / position1: 393 / position2: 1784
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb