Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
Ομορφιά

Ξέχνα όσα ήξερες: Το ντεμακιγιάζ γίνεται πλέον έτσι

Με πολύ εύκολο τρόπο

Γράφει η ΛΟΥΚΙΑ ΣΑΝΙΔΑ
Δημοσίευση ΜΑΡ 16, 2023

Ξέχνα όσα ήξερες: Το ντεμακιγιάζ γίνεται πλέον έτσι
@thecleansingcloth

Όσα γνωρίζαμε για το ντεμακιγιάζ, έχουν αλλάξει τελείως. Όπως και με το skincare, βλέπουμε την εξέλιξη τόσο στο μακιγιάζ, όσο και στο πώς είναι καλύτερο να το αφαιρέσουμε. Υπάρχουν αρκετοί τρόποι και κάποιοι είναι αρκετά πιο δημοφιλείς.

Πώς θα κάνεις το ντεμακιγιάζ σήμερα

Αν θυμάσαι εκείνες τις εποχές που ξεβαφόσουν με μαντηλάκια, έχουν περάσει ανεπιστρεπτί. Τα μαντηλάκια υπάρχουν για ώρα ανάγκης, αν είσαι έξω και θέλεις να αφαιρέσεις το makeup για κάποιον λόγο. Στην βραδινή σου ρουτίνα, έχεις αρκετά βήματα ώστε να κοιμηθείς με απόλυτα καθαρή επιδερμίδα, αλλά και να δράσουν τα συστατικά που έχουν τα προϊόντα που θα βάλεις. 

Το double cleansing, είναι ο τρόπος που συστήνεται ώστε να αφαιρέσουμε το μακιγιάζ και τους ρύπους που έχει το πρόσωπό μας από την καθημερινή έκθεση στο περιβάλλον. Τα οφέλη του είναι πολλά για την επιδερμίδα μας.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Pixi Nics (@pixi_nics)

Ωστόσο, υπάρχουν αρκετοί τρόποι για να κάνεις διπλό καθαρισμό. Αρχικά, συστήνεται να αφαιρέσεις το μακιγιάζ είτε με ένα balm, είτε με νερό micellaire, για παράδειγμα. Στην συνέχεια, μπορείς να πλύνεις το πρόσωπό σου με κάποιο cleanser. Γενικά, η σειρά μπορεί να γίνει και όπως θεωρείς καλύτερα, όπως και τα προϊόντα που θα χρησιμοποιήσεις. 

Ωστόσο, τα τελευταία χρόνια, υπάρχει ένα προϊόν που μπορεί να σε βοηθήσει αρκετά με το ντεμακιγιάζ. Υπάρχουν στο εμπόριο “μαγικές πετσέτες”, που είναι πανιά επαναχρησιμοποιούμενα με ύφασμα διπλής όψης. Αυτά χρησιμοποιούνται πολύ εύκολα. Με τη μια πλευρά που λειτουργεί σαν γόμα, αφαιρείς το μακιγιάζ αφού το βρέξεις. Με την άλλη πλευρά κάνεις και απολέπιση.

Στη συνέχεια, το μόνο που χρειάζεται είναι να πλυθεί και να στεγνώσει. Αυτός ο τρόπος, είναι σίγουρα πιο οικολογικός από το να χρησιμοποιείς βαμβάκι που θα το πετάς κάθε φορά, αλλά και πιο οικονομικός. 
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
× PINK.GR
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ NEWSLETTER
GET CONNECTED
Nextweb