SKIN CARE

Πώς μπορείς να καταλάβεις ότι η κρέμα προσώπου σου δεν κάνει τίποτα

Τι μπορεί να φταίει;
Γράφει η ΛΟΥΚΙΑ ΣΑΝΙΔΑ
Πώς μπορείς να καταλάβεις ότι η κρέμα προσώπου σου δεν κάνει τίποτα
@qaadu_official

Το νεανικό, υγιές και ενυδατωμένο πρόσωπο, είναι αυτό που θέλουν αρκετές από εμάς. Ανεξάρτητα από την ηλικία που έχει η κάθε μια, τα προϊόντα που χρησιμοποιούμε μπορεί να είναι από αντιγηραντικά μέχρι πολύ ενυδατικά. Τι γίνεται, όμως όταν καταλαβαίνεις ότι η κρέμα σου δεν λειτουργεί;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ακόμα κι αν δεν έχεις χρήματα να διαθέσεις για περισσότερες επισκέψεις στην αισθητικό, υπάρχουν αρκετές επιλογές σε προϊόντα. Αυτά που μπορείς να κάνεις στο σπίτι είναι πλέον πολλά. Αρκετές φορές, τυχαίνει να βλέπεις ένα προϊόν που γίνεται viral και το αγοράζεις. Αλλά διαπιστώνεις ότι τελικά δε λειτουργεί.

Γιατί δεν κάνει τίποτα η κρέμα προσώπου σου

Όπως έχουμε πει πολλές φορές, όταν μεγαλώνουμε η αλλαγή που συμβαίνει στο δέρμα μας είναι η μείωση του κολλαγόνου και της ελαστίνης. Το κολλαγόνο κρατά το δέρμα σφιχτό και κάθε χρόνος που περνάει μειώνεται. Μετά τα 25 αρχίζει να παράγεται λιγότερο και γι’ αυτόν το λόγο, αρχίζουμε να χρησιμοποιούμε κρέμες που μας βοηθούν στην παραγωγή του.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alina Zuieva (@alinazuieva)

Αρκετοί δερματολόγοι, ισχυρίζονται ότι οι κρέμες που υπόσχονται σύσφιξη δεν κάνουν τίποτα από μόνες τους. Προσφέρουν μια ώθηση στην επιδερμίδα, αλλά την περισσότερη δουλειά την κάνουν στ’ αλήθεια οι θεραπείες στο ιατρείο. Οι θεραπείες που γίνονται από τους δερματολόγους, έχουν πιο αισθητά αποτελέσματα. 

Οι κρέμες βοηθούν να φαίνεται πιο υγιές και ενυδατωμένο το δέρμα. Ακόμα και όσες έχουν μόνο υαλουρονικό οξύ, επειδή “γεμίζουν” τις ρυτίδες, τις κάνουν να φαίνονται λιγότερο. Βέβαια, υπάρχει περίπτωση μια κρέμα να μην κάνει για σένα. Δε λειτουργούν όλα τα προϊόντα με τον ίδιο τρόπο σε όλες μας. Ακόμα μια περίπτωση η κρέμα σου να μη νιώθεις ότι κάνει κάτι, είναι γιατί το δέρμα σου μπορεί να την έχει συνηθίσει. Είναι καλό να αλλάζεις και προϊόντα στη ρουτίνα σου ανα κάποια χρονικά διαστήματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
0 / position1: 0 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb