ΑΣΤΡΑ: ΘΕΜΑΤΑ & ΚΟΥΙΖ

Ζώδια: Οι ημερομηνίες κλειδιά ‑ Τι αλλάζει τις επόμενες μέρες και τι πρέπει να κάνετε

Τι να προσέξετε σε σχέσεις και στόχους
AstroGirl
Δημοσίευση ΜΑΡ 15, 2023
Ζώδια: Οι ημερομηνίες κλειδιά ‑ Τι αλλάζει τις επόμενες μέρες και τι πρέπει να κάνετε

Ο Μάρτιος παίρνει μια ρομαντική τροπή όταν η Αφροδίτη μπαίνει στο ζώδιο του αισθησιακού Ταύρου την Πέμπτη, 16 Μαρτίου. Και όλοι αποκτούν ένα τρελό boost και μια ώθηση αυτοπεποίθησης μόλις ξεκινήσει η εποχή του Κριού τη Δευτέρα 20 Μαρτίου. Οι ημερομηνίες κλειδιά είναι...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μπορεί να θέλετε περισσότερη οικειότητα στη σχέση σας ή να λαχταράτε τελετουργικά που να αισθάνεστε καλά και να χαλαρώσετε, όπως για παράδειγμα να χασομερήσετε σε πολύωρα μπάνια και περίτεχνες ρουτίνες περιποίησης δέρματος ενω παιζει τζαζ μουσική στο spotify. Ό,τι κι αν είναι αυτό που επιθυμείτε, δεν θα δυσκολευτείτε να ζητήσετε αυτό που θέλετε όταν ο επικοινωνιακός πλανήτης Ερμής μπει στον αρχηγό Κριό το Σάββατο 18 Μαρτίου.

Και όλοι αποκτούν ένα τρελό boost και μια ώθηση αυτοπεποίθησης μόλις ξεκινήσει η εποχή του Κριού τη Δευτέρα 20 Μαρτίου.

Ο Κριός είναι το πρώτο ζώδιο, γεγονός που εξηγεί την τολμηρή επιρροή του και σηματοδοτεί επίσης την έναρξη του αστρολογικού νέου έτους. Είναι επίσης η ημερομηνία της Εαρινής Ισημερίας, η οποία με τον τρόπο του Κριού, είναι μια γιορτή ζωής, ανάπτυξης, χαράς και αφθονίας.

Όταν ο ουρανός σκοτεινιάσει την Τρίτη 21 Μαρτίου, με νέα σελήνη στον Κριό, είναι η τέλεια νύχτα για να ξεκαθαρίσετε τις προθέσεις σας και να μιλήσετε σχετικά με το τι θέλετε να εκδηλώσετε στους άλλους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
3 / position1: 458 / position2: 887
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb