SKIN CARE

Κάνε το δέρμα σου να ανθίσει αυτή την άνοιξη, χάρη στις beauty tech συσκευές περιποίησης της foreo!

Για μία επιδερμίδα λαμπερή σαν φρέσκο τριαντάφυλλο!
Γράφει η MATINA KONTOY
Δημοσίευση ΜΑΡ 13, 2023
Κάνε το δέρμα σου να ανθίσει αυτή την άνοιξη, χάρη στις beauty tech συσκευές περιποίησης της foreo!

Ο Μάρτιος σηματοδοτεί την έλευση της άνοιξης. Οι αυλές και οι κήποι γεμίζουν σιγά σιγά με λουλούδια, οι μέρες γίνονται όλο και πιο ζεστές και οι περισσότεροι έχουμε στο μυαλό μας εκδρομές μακρυά από την πόλη για το Σαββατοκύριακο. Η θετική διάθεση της άνοιξης, φέρνει την επιθυμία να περιποιηθούμε τον εαυτό μας και να τον προετοιμάσουμε για τις καλοκαιρινές διακοπές που απέχουν μόλις λίγους μήνες!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το FOREO, ο σουηδικός κολοσσός της τεχνολογίας ομορφιάς, σου προσφέρει τις πιο φρέσκες λύσεις για την περιποίηση της επιδερμίδας και χαρίζει φυσικό, υγιές, λαμπερό και εξαιρετικά αναζωογονημένο δέρμα!

Το πρώτο βήμα για να αποκτήσεις φυσικά όμορφο, υγιές και σφριγηλό δέρμα είναι ο ενδελεχής και άψογος καθαρισμός. Η ολοκαίνουρια συσκευή καθαρισμού της FOREO, LUNA 4 plus, που διαθέτει λειτουργίες υψηλής τεχνολογίας και είναι κλινικά ελεγμένη, θα σου προσφέρει το πιο καθαρό δέρμα σε λίγα λεπτά! Πώς;

Χάρη στην τεχνολογία θερμοθεραπείας και NIR LED φωτός, που αφαιρούν εις βάθος τους ρύπους, τα βακτήρια, το περίσσιο σμήγμα, τα νεκρά κύτταρα και τα υπολείμματα μακιγιάζ χαρίζοντας ταυτόχρονα πολυτελή περιποίηση στην επιδερμίδα. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Επιπλέον, διαθέτει και τεχνολογία μικρορευμάτων και προσφέρει στοχευμένο μασάζ σύσφιξης και αναζωογόνησης - όλα σε μία συσκευή!

_

Και αν θέλεις να αναδείξεις ένα σμιλεμένο και σφριγηλό πρόσωπο μετά τη χειμερινή περίοδο, το ιδανικό βήμα στη συνέχεια της ρουτίνας περιποίησης είναι η τόνωση!

Η συσκευή της FOREO, BEAR, με τεχνολογία μικρορευμάτων που στοχεύει ακριβώς στην τόνωση του προσώπου για να αποκτήσει ένα μη - επεμβατικό και επαγγελματικό lifting, θα γίνει ο σύμμαχός σου για σφριγηλό πρόσωπο, μέσα από την άνεση του σπιτιού σου.

Πρακτικό, απλό και γρήγορο, το FOREO BEAR σου επιτρέπει να “γυμνάζεις” τους μύες του προσώπου σου αποτελεσματικά και με ορατά αποτελέσματα με την πάροδο του χρόνου. Με τη συστηματική χρήση του, η λείανση λεπτών γραμμών και ρυτίδων και η σφριγηλότητα στο πρόσωπο είναι εντυπωσιακά ορατή!

_

Ολοκλήρωσε τη FOREO ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας σου με ένα boost φρεσκάδας και ενυδάτωσης: η μεταξένια και λεπτή υφασμάτινη μάσκα FOREO Bulgarian Rose Farm To Face προσφέρει μία μοναδική περιποίηση ανανεώνοντας και θρέφοντας τη θαμπή και αφυδατωμένη επιδερμίδα, χαρίζοντας μία εμπειρία σπα στο σπίτι!

Αυτή η πολυτελής μάσκα προσώπου είναι εμποτισμένη με πολύτιμο ροδόνερο από τριαντάφυλλα Βουλγαρίας, με ισχυρά καταπραϋντικά και ενυδατικά οφέλη και θρεπτικό έλαιο Jojoba.

Εφάρμοσέ τη μόνη της ή για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα χρησιμοποίησέ τη σε συνδυασμό με τη συσκευή FOREO UFO 2 για ενισχυμένη δράση των συστατικών της μάσκας! Η επιδερμίδα σου θα λάμψει φυσικά σε μόλις λίγα λεπτά!

_

Και τέλος, πώς μπορείς να αντισταθείς στο απαλό αναζωογονητικό και συσφιγκτικό μασάζ σώματος που σου προσφέρει η νέα συσκευή FOREO LUNA 4 body; Μια περιποίηση σώματος αλλά και πνεύματος για χρήση στο ντους ή στην μπανιέρα, για στιγμές ουσιαστικής χαλάρωσης και... αποτοξίνωσης!

Κάνε απολέπιση στο δέρμα του σώματός σου, χάρη στους απαλούς και αποτελεσματικούς κλινικά ελεγμένους παλμούς T-Sonic αυτής της καινοτόμου συσκευής: απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα και τη θαμπάδα του χειμώνα και αποκαλύπτει την πιο λαμπερή και τονωμένη επιδερμίδα του σώματός μας για τις ζεστές μέρες που έρχονται!

Με το FOREO LUNA 4 body η απόκτηση λείου και σφριγηλού δέρματος και η αντιμετώπιση της εμφάνισης ενοχλητικών τριχών που φυτρώνουν προς τα μέσα, θα είναι απλή και πολύ, πολύ ευχάριστη!!!

 

Οι beautytech συσκευές περιποίησης της  FOREO είναι διαθέσιμες στα καταστήματα Sephora και στο sephora.gr

 

 

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
19 / position1: 499 / position2: 1208
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb