CELEBS

Oscars: Έβγαλε το πανάκριβο φόρεμά της και τραγούδησε με ένα μαύρο τζιν

Η Lady Gaga ήταν διαφορετική φέτος στα Βραβεία
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Oscars: Έβγαλε το πανάκριβο φόρεμά της και τραγούδησε με ένα μαύρο τζιν
COLLAGE

Η Lady Gaga έφτασε στο Dolby Theatre στο Λος Άντζελες της Καλιφόρνια την Κυριακή με ένα εντυπωσιακό φόρεμα Versace που είχε ένα υπέροχο μαύρο μπούστο με σχέδιο εμπνευσμένο από κορσέ και χαμηλή μέση. Καθώς περπατούσε στο "μπεζ" χαλί, έσπευσε να βοηθήσει έναν φωτογράφο που έπεσε!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Lady Gaga παρευρίσκεται στα Βραβεία Όσκαρ 2023. Kevin Mazur/Getty Images

Αργότερα, κατά την τελετή απονομής των βραβείων, η Lady Gaga εμφανίστηκε με μια εντελώς διαφορετική εμφάνιση για να τραγουδήσει το υποψήφιο για Όσκαρ τραγούδι της από το "Top Gun: Maverick". Αντάλλαξε το επώνυμο φόρεμά της με ένα απλό μαύρο μπλουζάκι, σκισμένο μαύρο τζιν και αθλητικά παπούτσια καθώς παρουσίαζε το «βαθιά προσωπικό» τραγούδι.

«Όλοι χρειαζόμαστε ο ένας τον άλλον», είπε. "Χρειαζόμαστε πολλή αγάπη για να περπατήσουμε σε αυτή τη ζωή. Χρειαζόμαστε ήρωες μερικές φορές. Υπάρχουν ήρωες παντού γύρω μας." Και συνέχισε: «Μπορεί να ανακαλύψεις ότι μπορείς να γίνεις ήρωας του εαυτού σου, ακόμα κι αν νιώθεις ραγισμένη μέσα σου».

Το "Hold My Hand" σηματοδοτεί την τρίτη υποψηφιότητα της για Όσκαρ καλύτερου πρωτότυπου τραγουδιού, μετά το "Shallow" από το "A Star Is Born" το 2019 και το "Til It Happens to You" από το "The Hunting Ground" το 2016.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
3 / position1: 78 / position2: 728
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb