ΜΑΛΛΙΑ

Oscars 2023: Αυτά είναι τα καλύτερα beauty looks

Τα αγαπημένα μας μακιγιάζ και hair looks των celebrities
Γράφει η ΛΟΥΚΙΑ ΣΑΝΙΔΑ
Oscars 2023: Αυτά είναι τα καλύτερα beauty looks
Oscars

H 95η τελετή απονομής των βραβείων Όσκαρ, πραγματοποιήθηκε τα ξημερώματα και προβλήθηκε για ακόμα μια φορά live και στην χώρα μας. Οι παρουσίες στο κόκκινο χαλί (που δεν είναι πια κόκκινο), ήταν για ακόμα μια φορά εντυπωσιακές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η απονομή της Αμερικάνικης Ακαδημίας Κινηματογράφου, είχε μια σημαντική διαφορά φέτος. Πριν από λίγες μέρες, αποκαλύφθηκε ότι για πρώτη φορά μετά το 1961 (στην 33η τελετή των Όσκαρ), το χαλί έξω από το Dolby Theater θα είχε άλλο χρώμα. Το ολοκαίνουργιο χαλί έχει το χρώμα της σαμπάνιας, ανατρέποντας το red carpet που έχουμε συνηθίσει τόσες δεκαετίες. 

Τι κι αν υπήρξε αυτή η αλλαγή; Τα “red carpet” looks έχουν μπει πλέον τόσο πολύ στο λεξιλόγιο της μόδας και των βραβείων, που ακόμα κι αν δεν υπάρχει κόκκινο χαλί, όλες καταλαβαίνουμε περί τίνος πρόκειται. Για ακόμα μια φορά, οι celebrities έκαναν εντυπωσιακές εμφανίσεις. Εμείς, ξεχωρίσαμε όπως κάθε φορά, τα αγαπημένα μας beauty looks, με το μακιγιάζ και τα μαλλιά να πρωταγωνιστούν.

Αυτά είναι τα αγαπημένα μας beauty looks από την τελετή των Oscars 2023:

Florence Pugh

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Natalie✨💫💓 (@lovemyflorence)

H Florence Pugh, έχει πολύ εντυπωσιακές εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί και αυτή τη σεζόν. Η κοτσίδα- κότσος, με το μαύρο φιόγκο, αποτελεί statement look, όπως και το μακιγιάζ της.

Rihanna

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Montassar Alaya (@montassaralaia)

H Rihanna έκλεψε για ακόμα μια φορά την παράσταση στα Oscars. Η mom to be, εμφανίστηκε με ψηλό κότσο και κόκκινο glowy κραγιόν, ένα look που θα αντιγράψουν πολλές.

Cara Delevingne

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη celebrity (@celebritymagaziness_29)

Από τις πιο chic και glamorous εμφανίσεις της βραδιάς ήταν η Cara Delevigne. Συνδύασε το κατακόκκινο φόρεμά της με χωρίστρα στο πλάι και χαμηλό κότσο με ένα εντυπωσιακό μακιγιάζ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Lady Gaga

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Официальный аккаунт theGirl💕 (@thegirl_russia)

H Lady Gaga πάντα τραβάει την προσοχή και φυσικά το έκανε και φέτος. Τα black swan μάτια της, είναι από τα μεγαλύτερα trends στο μακιγιάζ. Τα συνδύασε με κόκκινο κραγιόν και μαλλιά τραβηγμένα προς τα πίσω.

Michelle Yeoh

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη HollywoodCiak (@hollywoodciak)

Η νικήτρια της βραδιάς, Michelle Yeoh, μας έδωσε bridal vibes. Πρόκειται για ένα look που μας κάνει άνετα και για νύφη, με μακιγιάζ σε ροζ αποχρώσεις, χαλαρές μπούκλες, κόσμημα στα μαλλιά και περλέ νύχια σαν μαργαριτάρια.

Cate Blancett

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mary Greenwell (@marygreenwell)

Μια ακόμα σικάτη εμφάνιση της Cate Blancett, ήταν αυτή στα Oscars. Το μακιγιάζ της ήταν απλό και εντυπωσιακό, με την απόχρωση του κραγιόν να μας θυμίζει καλοκαίρι. Ο ανέμελος κότσος της πήγαινε πολύ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
5 / position1: 3037 / position2: 7390
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb