ΜΑΛΛΙΑ

Αν έχεις λεπτή τρίχα αυτό το κούρεμα θα σου δώσει όγκο, όμως ελάχιστοι μπορούν να το κάνουν

Και γίνεται με διαφορετικό τρόπο
Γράφει η ΛΟΥΚΙΑ ΣΑΝΙΔΑ
Αν έχεις λεπτή τρίχα αυτό το κούρεμα θα σου δώσει όγκο, όμως ελάχιστοι μπορούν να το κάνουν
@stefan_scholz_hair

Η λεπτή τρίχα σε δυσκολεύει αν το ζητούμενό σου είναι ο όγκος στα μαλλιά. Αναζητάς ένα κούρεμα που θα σου τον προσφέρει πολύ εύκολα και υπάρχει. Γίνεται με έναν τρόπο που, ίσως, δεν είχες ξαναδεί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το κούρεμα που θα σου δώσει όγκο σήμερα

Σύμφωνα με τα trends της εποχής, τα κουρέματα που δίνουν όγκο είναι πολύ hot. Ειδικότερα για όσες έχουν λεπτή τρίχα, αυτό βοηθάει πολύ. Αν αγοράζεις προϊόντα κια ψάχνεις τρόπους να μην είναι τα μαλλιά σου πολύ πεσμένα, μπορείς να ξεκινήσεις από το κούρεμα. 

Αυτό που προτείνουν τώρα αρκετοί κομμωτές, είναι το Calligraphy haircut. Τι είναι αυτό; H λέξη calligraphy (καλλιγραφία), ίσως σου ακούγεται πολύ επίσημη και φανταχτερή, αλλά στην ουσία το κούρεμα δεν είναι. Η συγκεκριμένη τεχνική μοιάζει να είναι νέα, αλλά υπάρχει πάρα πολλά χρόνια. Φαίνεται να δημιουργήθηκε από τον γερμανό κομμωτή Frank Brorman. 

Το πιο ξεχωριστό και παράξενο απ’όλα, είναι το πώς γίνεται αυτό το κούρεμα. Τα μαλλιά κόβονται υπό γωνία, αλλά χωρίς ψαλίδι ή ξυράφι. Αυτό που χρησιμοποιεί ο hairstylist είναι στυλό καλλιγραφίας. Έτσι εξηγείται και το όνομα. Ο Jamie Wiley, celebrity hairstylist, εξηγεί ότι με το στυλό, δίνεται το σχήμα των μαλλιών. Όπως λέει, αυτές οι κινήσεις μπορούν να δώσουν μέχρι και 300% περισσότερη πληρότητα. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ᴊᴀɴɴɪ ꜰᴏʀ ᴍʏ ʜᴀɪʀ (@janni_formyhair)

Φαίνεται ότι με το ειδικό στυλό, κάθε τρίχα κόβεται υπό γωνία, γεγονός που κάνει το κούρεμα να διαρκεί περισσότερο. Επίσης, σύμφωνα με τους κομμωτές, αποτρέπει τις σπασμένες άκρες και το σπάσιμο. Βοηθά πολύ τα λεπτά μαλλιά που έχουν ταση να σπάνε, αλλά δεν προορίζεται μόνο γι’αυτά. Οπότε, όποιος και αν είναι ο τύπος μαλλιών σου μπορείς να το δοκιμάσεις. 

Ωστόσο, δεν γίνεται να το κάνεις παντού. Αρχικά, ο κομμωτής πρέπει να διαθέτει αυτό το ειδικό στυλό καλλιγραφίας. Επιπλέον, θα πρέπει να είναι εκπαιδευμένος και πιστοποιημένος σε αυτή τη μέθοδο. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
0 / position1: 0 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb