ΜΑΛΛΙΑ

Αυτή είναι η ένδειξη ότι πας στο λάθος κομμωτήριο

Τι πρέπει να εξετάσεις
Γράφει η ΛΟΥΚΙΑ ΣΑΝΙΔΑ
Αυτή είναι η ένδειξη ότι πας στο λάθος κομμωτήριο
@melissa_morin54

Το κούρεμα εκτός από το γεγονός ότι κρατά πιο υγιή τα μαλλιά σου, έχει τη δυνατότητα να σε ανανεώσει, να σου φτιάξει τη διάθεση και να σου ανεβάσει την αυτοπεποίθηση. Τι γίνεται, όμως, όταν δεν πας στο σωστό κομμωτήριο;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ αν σου κάνει το κομμωτήριο που πας; Αν είναι το σωστό για σένα; Μπορεί η έρευνα να είναι δύσκολη και να μην έχεις χρόνο να ψάχνεις κάτι καινούργιο, αλλά καλό είναι να ξέρεις ότι υπάρχουν ενδείξεις που θα σε κάνουν να εξετάσεις ξανά όλο το ζήτημα. 

Η βασική ένδειξη ότι πας στο λάθος κομμωτήριο

Μπορεί να έχεις παρατηρήσει ότι δεν σου αρέσουν κάποια πράγματα στο κομμωτήριο που επισκέπτεσαι. Ωστόσο, η σημαντικότερη ένδειξη ότι είναι λάθος, είναι ο ίδιος ο κομμωτής/ κομμώτρια. Αρχικά, πρέπει να απαντήσεις σε κάποια βασικά ερωτήματα. Ακούει τι ζητάς; Σε πιέζει; 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη hairdobali (@davrielbeautysalon)

Οι κομμωτές που προσβάλλονται ή δεν δέχονται την κριτική, θα πρέπει να σε προβληματίζουν. Ένας επαγγελματίας πρέπει να ακούει τα “θέλω” του πελάτη και να δίνει συμβουλές. Ωστόσο, ο πελάτης έχει πάντα τον τελευταίο λόγο. 

Επιπλέον, δεν είναι σωστό να σε πιέζει να κάνεις στα μαλλιά σου κάτι που δεν θες, μόνο και μόνο επειδή είναι της μόδας, ή πιστεύει ότι σου ταιριάζει. Το κομμωτήριο είναι ένα περιβάλλον στο οποίο πρέπει να νιώθεις άνετα και ευχάριστα. Αν δεν συμβαίνει αυτό, ή δεν έχεις εμπιστοσύνη στον επαγγελματία, τότε καλύτερα να φύγεις. 

Επιπλέον, εκτός από τη σχέση σου με τον κομμωτή, καλό είναι να παρατηρείς και τον τρόπο που λειτουργεί το κομμωτήριο. Ποια είναι η συμπεριφορά μεταξύ των υπαλλήλων; Υπάρχει κατανόηση; Είναι καλό το κλίμα; Είναι καθαρός ο χώρος; Όλα αυτά, θα σου δώσουν μια εικόνα για το αν θα πρέπει να συνεχίσεις να δίνεις χρόνο και χρήμα εκεί. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
0 / position1: 0 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb