SKIN CARE

Αυτό είναι το νέο εργαλείο που υπόσχεται να σμιλέψει το πρόσωπό σου

Είναι τάση στο TikTok
Γράφει η ΛΟΥΚΙΑ ΣΑΝΙΔΑ
Αυτό είναι το νέο εργαλείο που υπόσχεται να σμιλέψει το πρόσωπό σου
@belladonnaperfectlybeautiful

Η σμίλευση του προσώπου είναι κάτι που απασχολεί αρκετές γυναίκες. Η αναζήτηση και η δοκιμή εργαλείων που έχουν την ικανότητα να μας βοηθήσουν σε αυτό είναι μεγάλη. Τα προϊόντα και τα εργαλεία, έχουν αρχίσει να αυξάνονται.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αν θυμάσαι την εποχή που είχαμε πρωτογνωρίσει το Gua Sha και το Jade Roller, τα πράγματα έχουν εξελιχθεί πολύ περισσότερο από τότε. Τα εργαλεία που υπάρχουν στο εμπόριο και τα beauty gadgets, είναι πολλά. Ειδικά με το TikTok, οι τάσεις εξαπλώνονται ταχύτατα. 

Ποιο είναι το εργαλείο που υπόσχεται να σμιλέψει το πρόσωπό σου

Ένα νέο trend που βλέπουμε στο TikTok, είναι το εργαλείο που σμιλεύει το πρόσωπο. Μιλάμε για το Microglow, ένα beauty gadget που χάρη στη δόνηση και τα μικροκύματα, βοηθά στην ανανέωση του προσώπου. 

Πρόκειται για ένα εργαλείο που χρησιμοποιεί φώτα LED για να συσφίξει το δέρμα. Το προϊόν δημιουργήθηκε από την εταιρεία Commodery και ισχυρίζεται ότι το MicroGlow βοηθά στη σύσφιξη της γνάθου και των μήλων, απαλλάσσει το δέρμα από τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες και μειώνει την ακμή και τις σκούρες κηλίδες ενώ βελτιώνει και την ερυθρότητα. Η τιμή του στις ΗΠΑ είναι περίπου στα 100 δολάρια. 

@brittanistrong @commoderyskinco Micro Glow first impression review  #skincareroutine #skincare #skincare #skintok #estheticianlife #estheticiantiktok ♬ Piano sleep LoFi slow midnight(808930) - Gloveity

Αρκετές TikTokers, ανεβάζουν videos, χρησιμοποιώντας τις διαφορετικές λειτουργίες του. Φαίνεται ότι τα διαφορετικά χρώματα, πράσινο, μπλε και κόκκινο, έχουν διαφορετικές λειτουργίες. Όπως με το Gua Sha, κάνουν μασάζ σε όλο το πρόσωπο. 

@iamerriellorre Invest in your skin loves! This is the MicroGlow tool from @commoderyskinco  | #skincaretools #guasharoutine #skincareaesthetic #skincareroutine #lifestylecreator #jawlinecheck #nightskincareroutine ♬ original sound - rizzulator

Αρκετές followers, ωστόσο, δεν είναι σίγουρες αν πρέπει να επενδύσουν σε ένα εργαλείο που κοστίζει αρκετά παραπάνω από τα κλασικά rollers. Επιπλέον, υπάρχουν παρόμοιες εναλλακτικές, πολύ πιο οικονομικές. Όπως συμβαίνει με όλα τα εργαλεία, κι αυτό χρειάζεται δοκιμή ώστε να δεις αποτελέσματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
0 / position1: 0 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb