ΝΥΧΙΑ

Ποια είναι η πιο υγιεινή επιλογή μανικιούρ για τα νύχια σου;

Τι μπορείς να κάνεις για να είναι πιο υγιή;
Γράφει η ΛΟΥΚΙΑ ΣΑΝΙΔΑ
Ποια είναι η πιο υγιεινή επιλογή μανικιούρ για τα νύχια σου;
@marinaseckali

Το μανικιούρ είναι από τις αγαπημένες μας συνήθειες για να φτιάξουμε τη διάθεσή μας και να δώσουμε χρόνο στον εαυτό μας. Τι γίνεται, όμως, όταν διαπιστώνουμε ότι καταστρέφει τα νύχια μας;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ποια είναι η πιο υγιεινή επιλογή μανικιούρ για τα νύχια σου;

Κι όμως, σε κάποιες περιπτώσεις, όπως τονίζουν οι ειδικοί, το μανικιούρ μπορεί να γίνει ανθυγιεινό. Τι μπορείς να κάνεις για να παραμένουν πιο υγιή τα νύχια σου; Αρχικά, όπως κάνεις με το σώμα και το πρόσωπό σου, πρέπει να τα φροντίζεις και στο σπίτι και να τα ενυδατώνεις συχνά. Κράτα το λαδάκι στο κομοδίνο, μπορείς να το βάζεις πριν κοιμηθείς. 

Αν παρατηρήσεις ότι τα νύχια σου είναι αδύναμα και σε κακή κατάσταση, η πιο υγιεινή επιλογή είναι να αποφύγεις το ημιμόνιμο μανικιούρ και όλες τις αντίστοιχες τεχνικές διαδικασίες. Οι ειδικοί, τονίζουν ότι η συνεχόμενη χρήση της λάμπας UV, δεν είναι ο,τι καλύτερο για τα νύχια. Επιπλέον, η αφαίρεσή του, ειδικά αν γίνει λάθος, μπορεί να τα καταστρέψει.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Springtide (@springtidenails)

Το συνεχόμενο τρίψιμο, αφαιρεί τις ανώτερες στοιβάδες και αδυνατίζει πολύ τα νύχια, με αποτέλεσμα να είναι μαλακά και να σπάνε εύκολα. Ειδικοί λένε, ότι η καλύτερη επιλογή είναι να τα αφήνεις χωρίς χρώμα για κάποιον καιρό και να ζητάς μια διάφανη βάση.

Ακόμα καλύτερα, να προτιμάς μια θεραπεία νυχιών. Τα βερνίκια αυτά, είναι ειδικά για τη θρέψη τους, καθώς περιέχουν βιταμίνες και ενυδατικά συστατικά. Έτσι, θα παραμένουν για περισσότερο καιρό υγιή και δεν θα σπάνε. 

Όπως και να χει, καλό είναι να “ακούς” τις ανάγκες των νυχιών σου και να μην τα ταλαιπωρείς περισσότερο όταν είναι ήδη σε κακή κατάσταση. Άσε λίγο χρόνο ανάμεσα στα ημιμόνιμα και εφάρμοσε θεραπείες στο σπίτι και λάδάκι. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
0 / position1: 0 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb