ΝΥΧΙΑ

Ο κίνδυνος που έχει το μανικιούρ σου: Πώς κιτρινίζουν σταδιακά τα νύχια

Και τι πρέπει να κάνεις
Γράφει η ΛΟΥΚΙΑ ΣΑΝΙΔΑ
Ο κίνδυνος που έχει το μανικιούρ σου: Πώς κιτρινίζουν σταδιακά τα νύχια
@karmaorganicspa

Αν σου αρέσει να βάφεις τα νύχια σου συχνά, τότε πρέπει να λάβεις υπόψιν και κάποιους κινδύνους που μπορεί να παρουσιαστούν. Δεν αναφερόμαστε σε κάτι καταστροφικό, αλλά στην extra φροντίδα που χρειάζονται.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το μανικιούρ αποτελεί την αγαπημένη περιποίηση πολλών γυναικών. Είτε είσαι από εκείνες που λατρεύουν το nail salon, είτε το κάνεις χαλαρά μόνη σου στο σπίτι, αποτελεί λίγη ώρα που αφιερώνεις στον εαυτό σου. 

Ειδικά το ημιμόνιμο μανικιούρ, κρατάει αρκετά και δεν χρειάζεται να το ανανεώνεις πολύ συχνά. Αν είσαι τυχερή, καθυστερείς και την διαδικασία αφαίρεσης και μετά ξεκινάς πάλι από την αρχή. 

Πώς μπορεί να κιτρινίσουν σταδιακά τα νύχια σου

Η περιποίηση και το μανικιούρ ανανεώνουν τα νύχια σου και διώχνουν τα πετσάκια. Ωστόσο, ειδικά όσον αφορά στα νύχια, αν δεν τα περιποιείσαι και στο σπίτι, τότε μπορεί να μην είναι τόσο υγιή. Αρχικά, χρειάζονται κι εκείνα ενυδάτωση, όπως όλο το σώμα. Πρέπει να βάζεις κρέμα στα χέρια και στα νύχια, όπως και θεραπείες, αλλά και λάδι για τις παρανυχίδες. Πολύς κόσμος έχει την άποψη ότι τα νύχια δεν είναι σαν το δέρμα μας, αλλά έχουν κι εκείνα πόρους. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cassini Beauty Salon, Wordsley DY8 (@cassini_beauty)

Έτσι, το συνεχόμενο χρώμα στο μανικιούρ, ενδέχεται να προκαλέσει κιτρίνισμα στα νύχια. Σύμφωνα με ειδικούς, όσο πιο σκούρο είναι το χρώμα, τόσο το χειρότερο. Τα βερνίκια μπορεί να αφήσουν ένα προσωρινό χρώμα που μοιάζει με κίτρινη σκουριά, αλλά αυτό δεν είναι μόνιμο. Οι ειδικοί λένε ότι ο τρόπος για να το αποφύγεις, είναι να αφήνεις λίγο τα νύχια σου χωρίς χρώμα ανάμεσα στα μανικιούρ. Στην συνέχεια, μπορείς κανονικά να συνεχίσεις. 

Αν τα νύχια σου έχουν ήδη κιτρινίσει, μπορείς να κάνεις το ίδιο. Δηλαδή, να τα αφήσεις λίγο άβαφα και να επανέλθουν. Ο Dr Ian Smith, μας λέει ένα hack για να ασπρίσουν ξανά, αν δεν φεύγει το κίτρινο χρώμα. Με λίγη λευκαντική οδοντόκρεμα και μια απαλή βούρτσα, κάνεις μερικές κινήσεις και θα δεις τη διαφορά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
0 / position1: 0 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb